Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και απο ΛαΛα να γυρισεις ΤραΛαΛα!

χαχαχαχα:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλα πεθανα στο γελιο

LALA μου σου ευχομαι να περασεις υπεροχες διακοπουλες

με το καλο να ντυθεις νυφουλα

& να σας ζησει το μωρουλινινακι σας:woohoo: :laugh: :P

σας τα λεω εκ τον προτερων φιλακιαααααα καλα να περασετεεεεεε:kiss::kiss::kiss::kiss: :woohoo: :woohoo:

χαχαχαχα τελικα δ ειμαι η μονη που δ θα παει διακοπουλες κ φετος κ γω στο περαμα θα την βγαλο τουλαχιστον εχω κ ωραια θεα κ αυτο με ηρεμη λιγακι χαχχαχχαα:silly: :P :laugh:

Δημοσίευση

Σου εύχομαι πρώτα απ'όλα με το καλό να βαφτίσετε το παιδάκι σας! Υγεία πάνω απ'όλα και να την καμαρώνεις πάντα! Καλά στέφανα και σε σας, η ώρα η καλή!! Να ζήσετε ευτυχισμένοι πάντα! Και με το καλό να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια σας!!

Καλές διακοπές... Να σκέφτεσαι κι εμάς τις νεομανούλες εδώ που θα κλειστούμε μέσα με τα φρέσκα ζουζουνάκια μας.. και θα ακολουθούμε τις συμβουλές σου! Ομολογώ ότι στην αρχή σ'είχα παρεξηγήσει πάρα πολύ, αλλά στο θέμα του θηλασμού μου άνοιξες σε κάποια σημεία τα μάτια και μ'αυτά που βλέπω τριγύρω μου είδα ότι είχες δίκιο σε ορισμένα που έλεγες! Με το καλό να γυρίσεις..

Δημοσίευση

Καλές διακοπές εύχομαι,

Καλά βαφτίσια να έχετε και να ζήσετε και να ριζώσετε! Προκαταβολικά τα λέω, αλλά όταν θα επιστρέψεις εσύ θα έχω φύγει εγώ οπότε...

Να 'στε καλά και αυτό το καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο. Βεβαια με τόσο σημαντικά και ξεχωριστά γεγονότα θα σας μείνει δεν το συζητώ!

Κ Α Λ Ο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι!!!!!

Δημοσίευση

Μα... τι να πρωτοευχηθώ... :ohmy:

Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση, καλά μπανάκια, καλές βουτίτσες, καλά στέφανα, με το καλό το μπουμπουκάκι σου να αποκτήσει το ονοματάκι της που είμαι σίγουρη ότι θα είναι ιδιαίτερο... και καλή αποτοξίνωση από το pc!!! :woohoo:

Με το καλό να επιστρέψετε πεντρεμένοι πλέον, με ονοματάκι, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και όρεξη για foruming!!!

Φιλιά πολλά, καλό καλοκαίρι! :cheer:

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Μα... τι να πρωτοευχηθώ... :ohmy:

Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση, καλά μπανάκια, καλές βουτίτσες, καλά στέφανα, με το καλό το μπουμπουκάκι σου να αποκτήσει το ονοματάκι της που είμαι σίγουρη ότι θα είναι ιδιαίτερο... και καλή αποτοξίνωση από το pc!!! :woohoo:

Με το καλό να επιστρέψετε πεντρεμένοι πλέον, με ονοματάκι, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και όρεξη για foruming!!!

Φιλιά πολλά, καλό καλοκαίρι! :cheer:

Τα ειπε ολα η Ιφιγενεια...

Καλο καλοκαιρι και απο εμενα...!:)

• 1 month later...
Δημοσίευση

Οι ευχες σας ήταν αληθινές και πιάσανε :)

Καλως σας βρήκα ξανα φιλες του mammy! Γυρίσαμε απο τις διακοπές μας με πολλες νεες εικόνες , με νεα κατορθώματα , γεμάτοι .... εμεις ....και οι βαλίτσες με απλυτα !!!!:laugh:

Σας ευχαριστώ και παλι για τις γλυκές σας ευχες ! Ακομα δεν εχω φωτο (δυστυχως μας εκλεψαν την μηχανη μας :( ) να σας δείξω γιατι ο φωτογράφος θελει κανα μηνα ακομα ...

dsc08153g.jpg

Δημοσίευση

Καλως σε βρήκα Ιφιγένεια !!! Χαιρομαι που σε βλέπω :) Πως ειναι το Μαράκι ? Εχετε γενέθλιαααααααα????

Το ονομα μας ειναι Χριστιάννα πλέον !!! Ολα καλα ...καναμε εναν πολυ απλο γάμο και μια απλη γλυκιά βάφτιση :)

Σ΄ευχαριστούμε για τα γλυκά σου λογια :) Μεγάλωσε και ανταρτεψε τελειως αχ τι εχουμε να τραβήξουμε ακομα ....

Δημοσίευση

Αααααααα! Ε τότε να ευχηθώ! Να ζήσετε γεροί και αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα! Να καμαρώνετε τη Χριστιάννα να μεγαλώνει γερή και καλοφώτιστη! Να είστε πάντα μια μονιασμένη και δεμένη οικογένεια, η οποία εφόσον το επιθυμείτε να μεγαλώσει κι άλλο!

Χριστίνα Άννα η μικρή ή Χριστιάννα? Έτσι ακριβώς θα βαφτίσει η φίλη μου την κόρη της.. Πολύ μου αρέσει το ονοματάκι σας!

Το Μαράκι ναι, έχει γενέθλια και είμαι τρισευτιχισμένη και τρισυγκινημένη! Το αντάρτεψε δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έπαθε η δικά μου! Οι Ταλιμπαν μπροστά της είναι μουμούλια του Θεού! Ουφ... χαλάλι! Γερά να είναι τα παιδιά μας και παρηγορούμαι με το να σκέφτομαι ότι η ζωηράδα είναι δείγμα υγείας! :cheer:

Δημοσίευση

Καλημέρα LaLa καλό χειμώνα τώρα, να ζήσετε και να χαίρεστε την νεοφώτιστη Χριστιάννα. :)

Ωραία η φωτό σας και κρίμα - για σας - που σας έκλεψαν την μηχανή, την επόμενη φορά πιο προσεκτικοί!!! :laugh:

Πολύ ομορφούλα η κόρη σου, σκέτη γλύκα! :)

Δημοσίευση

kalos hrthes palu trelo karnabali!!!!!

blepw oti se anazogonisan oi diakopes kefath hrthes !!!!!kalofotisth h xristianna kai kalh xristianh .(polu oreo onoma)

na zhsee panta euthxismenoi kai agapimenoi kai na kanete kai pola akoma paidakia !!!!!(mhpos na pw lalakia :woohoo: )

den katalaba pote epestrepses !!!!pou na to katalabw......

emeis edw mia apo ta idia......

phga kai egw diakopes oikogeneiakos 1 eudomada (ligo alla kalo)

fantazome ta aplita sou!!!!!!

ax eimai polu eutixismenh shmera (!!!!) emathe na koimate epitelous monaxoulhs tou enw tou kanw parea dipla sto krebataki tou kai den me thelei san pipila!!!!!

logoiaria me epiase e? e ligo .

Δημοσίευση

καλως ορισατε με γεμάτες μπαταρίες και καλο χειμωνα!!! (πω,πω,την απεχθανομαι αυτη την ευχη!):angry:

Να ζήσετε, να ευτυχίσετε, να χαίρεστε την Χριστιάννα σας!!! καλοφώτιστη, γερή και χαρούμενη να είναι πάντα!!

υπέροχη η φωτογραφία!!;)

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ειλικρινά χαιρομαι πολυ που σας βλέπω και σας ευχαριστώ με ολη μου την καρδιά για τις ευχές σας :)

Ιφιγένεια μου να χαιρεσαι το Μαράκι σου ! Παντα γερή και τυχερή να ειναι στη ζωή της και να σας ξετρελαινει παντα με τις επιτυχίες της !!!

Φιλια σε όλες κοριτσάκια :)

Αφροδιτάκι μπράβο σας ! Μεγαλώνει λε ο μικρουλης θα δεις σιγα σιγα ποσο ανεξάρτητος θα γινει :)

Δημοσίευση

Αναστασάκι σε πρόλαβα δεν γέννησες :laugh: Αντε με το καλο κοριτσάκι μου πλησιαζουν οι μερες ! Σου ευχομαι εναν ευκολο τοκετό και να παρεις με το καλο το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα :)

Δημοσίευση

καλως μας ηρθες ξεκουραστη ανανεωμενη και μαυρισμενη!!!!;) δε λεω καλο χειμωνα,τα μπανακια συνεχιζονται και τον Σεπτεμβρη...χιχι,η φωτο με το μωρο σου τελεια!καλο κουραγιο με τις δουλειες σου:blink:

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Κοριτσια μου ειλικρινά χαιρομαι πολυ που σας βλέπω και σας ευχαριστώ με ολη μου την καρδιά για τις ευχές σας :)

Ιφιγένεια μου να χαιρεσαι το Μαράκι σου ! Παντα γερή και τυχερή να ειναι στη ζωή της και να σας ξετρελαινει παντα με τις επιτυχίες της !!!

Φιλια σε όλες κοριτσάκια :)

Αφροδιτάκι μπράβο σας ! Μεγαλώνει λε ο μικρουλης θα δεις σιγα σιγα ποσο ανεξάρτητος θα γινει :)

Ευχαριστώ LaLa! :cheer:

Α! Ξέχασα.. Όσο έλειπες ανοίχτηκε ένα θέμα σχετικά με την πηγή έμπνευσης των username μας.. Δεν πας μια βόλτα από εκεί να γράψεις κι εσύ? :P Θέλω να σε ρωτήσω καιρόοοοοοοοοοο τώρα! :huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...