Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα  κορίτσια! Όσες έχετε κάνει η θα κάνετε κτ η αν γνωρίζετε.. χρειαζόμαστε κάλτσες αντιθρομβωτικες? Δεν μου τις έχουν στην λίστα..  αλλά ξεκίνησα τη βαλίτσα και σκέφτομαι αν λείπει κάτι..
    • Και εγώ πρόσθιο!! Χέρια πόδια κοκκαλα δε βλέπω.. αλλά κίνηση ναι..μαγικοοο
    • Κορίτσι μου περαστικά πραγματικα σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ ο τελευταίος μήνας! Μακάρι σταματήσει εδώ αυτό το κακό με τις ιώσεις!! Αν πας στο νοσοκομείο ίσως σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα!   
    • Ναι έχω ένα κοριτσάκι 5 χρονών και προσπαθούμε για το αδερφάκι της από τον Απρίλιο του 24. Για να δούμε.. ότι θέλει ας κατεβάσει.. 
    • @Elenaki12 μην αγχωνεσαι κοριτσι μ ολα θα γίνουν. Πολλα ζευγαρια δ κανουν καν δωμάτιο για τ μωρο τους πρώτους μηνες η χρόνο. Κ τ ρουχα θα τ πλύνεις δ ειναι κάτι. Άλλωστε συνέχεια θα πλενεις από όταν γεννηθει. Για να είναι έτοιμα για τ μαιευτήριο κ τις πρώτες μέρες έχεις μπόλικο καιρό μπροστά σου. Άλλους 3 γεμάτους μηνες. 12 βδομαδες! Και με τ κιλα μην αγχωνεσαι θα φύγουν όλα μαζεμένα, εκτός αν πάρεις 30 ξερω γω. Εγω ειμαι 25η βδομάδα, έχω πάρει 8 κ μ λέει ο γιατρός μια χαρά είσαι. Καμπύλη έχω την Παρασκευή. Για να δούμε πως θα πάει... Εγω γενναω τελη Μαΐου οπότε ρουχα κρλ θα πλυνω εκεί στο Πάσχα. Τ καροτσι επίσης τότε θα βρω να φρεσκάρω την καλαθουνα κ τ αυγό. Κούνια θα μ δώσει η αδερφή μου. Αλλα έχω ένα σωρό π πρέπει να μπουν σε σειρά. Να βαφτεί τ σπίτι κ στο ένα δωμάτιο να κάνουν γραφείο για τ κορίτσια π τ χρόνου θα είναι 3η κ 1η. Με τη μεγάλη διαβαζουμε στο σαλόνι αλλά τ χρόνου με τ μωρο θα θέλουμε τ χρονο μας. Θα βάλει άδεια ο άντρας μ από βδομάδα να τ δρομολογησουμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...