Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΨΩΜΑΚΙ,ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΠΟΤΕ?


Recommended Posts

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ! ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΤΑΙ! ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ, ΑΛΛ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΤΟ ΦΑΪ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ ΕΚΛΕΓΕ! ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΔΕΙΝΑ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΑΚΙ, ΤΗΝ ΚΟΡΑ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ ΤΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ? ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΔΩΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΕΥΘΕΡΟ Ο ΓΙΤΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Τα μωράκια από μόνα τους μας δείχνουν πότε είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τις στέρεες τροφές. Όταν αρχίσουν και δείχνουν ενδιαφέρον για το φαγητό είναι ένα σημάδι ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει το διατροφολόγιό τους και να εισαχθούν σ΄αυτό οι στέρεες τροφές.

Για μπισκότα και ψωμάκι νομίζω ότι είναι μικρούλα ακόμα η κορούλα σου. Αυτά τα δίνουμε από τον όγδοο μήνα όπου το μωρό αρχίζει να μαζάει καλά.

Αυτά από μένα και να χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου μου και εμενα ο δικος μου βλεπει κατσαρολα και του τρεχουν τα σαλια δεν κανει ετσι για την κρεμα και τα φρουτα οσο κανει για το φαι!!!!!

αφου να φανταστεις μολις τελειωνει το μεσημεριανο κλαιει θελει και αλλο!

χθες του εδωσα παραπανω τι να εκανα του αρεσει το τσιτσι

μπισκοτο του εδωσε η μανουλα μου την περασμενη βδομαδα στην αρχη δεν εκανε τιποτα ουτε στο στομα του το εβαλε που συνηθως οτι βρισκει το βαζει στο στομα του μετα απο 2 μερες το εβαλε το εγλυψε,παραξενευτικε με την υφη και την γευση το ελιωσε στο στομα του και το εφαγε αλλα εγω φοβαμαι να του δωσω κατι αλλο γιατι εχει μονο 2 δοντακια κατω και φοβαμαι μην πνιγει τωρα που ετοιμαζει τα πανω να βγουν μολις τα δουμε θα του δωσουμε και φρουτο και μπισκοτο και ψωμι ανετα στο χερι υπομονη κανω και εγω και εκεινος χιχιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΥΠΟΜΩΝΗ! ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπισκότο και ψωμί μετα τον 8ο μηνα . Τα δημητριακά καλο ειναι να αργουν να μπουν στη διατροή και οσο μπορεις τον πρωτο χρονο να τα αποφεύγεις .

Κανε λιγο υπομονή ακομα αλλα αν βιαζεσαι τοσο μπορεις να της δωσεις κατι λιγο φρούτο ή πατάτα για αρχή .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΣΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΝΩ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου μου καλημέρα!

και μενα ακριβώς τα ίδια κανει η δικιά μου... αμα μπορούσε να πεσει και μέσα στην κατσαρόλα και να την φαει όλη θα το έκανε... απο 2 μηνών όταν μας παρακολουθεί να τρώμε, παθαίνει αμόκ....

επειδή τριπλασίασε και το βάρος γέννησης της όταν έκλεισε τον 5ο αρχίσαμε και της δίνουμε φρουτάκια... μηλαράκι, αχλαδάκι, μπανανα, τώρα 3 εβδομάδες μετά της τα βάζουμε και όλα μαζί... αμόκ παθαίνει, τρελαίνεται... μετά μερικές φορες παίρνει και λίγο στήθος, αλλά όχι πάντα...

τώρα μόλις κλέισει και τον 6ο θα αρχίσουμε και λαχανικά... καροτάκι, κολοκυθάκι, πατατούλα κτλ

γνώμη μου είναι να μην της δώσεις ψωμί κτλ αλλά άρχισε με κανένα αλεσμένο φρουτάκι. να δεις και αντιδράσεις.... αλλά συζήτησε το και με τον παιδίατρο όμως γιατι κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό

πολλά φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kantinou mou kalimera agapi mou...

Mana mou re agapi mou einai krima to mwraki...

Rwta ton paidiatro an einai ok na tis dwseis mpiskottaki mwre...

Egw apo oti thumame eixa dwsei ston kwnstantino mou guro ston 5 mina...

Einai krima ta mwrakia na mas vlepoun etsi me ekeino to yfaki tous...

MANA MOU TA...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου αφού ξέρεις τι να προσέξεις και ελέγχεις τις τιμές του ζαχάρου σου νομίζω θα είσαι εντάξει. Αφού ήξερες ότι έχεις διαβήτη κύησης λογικό να βγει η καμπύλη εκτός ορίων. Εγώ θα πήγαινα σε διατροφολόγο να με κατατοπίσει κτλ αλλά έχοντας κατά νου ότι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου. Τώρα εσύ αφού έχεις δει τι σου ανεβάζει το ζάχαρο και το ελέγχεις με το μηχάνημα, δεν θέλει άγχος!!
    • Το ειδα κορίτσι μου ότι μνμ το διάβασε στο Viber το εστειλα..  Από την στιγμή που κρατησε απόσταση στο θέμα επικοινωνίας  εγω δεν μπορω να ενοχλήσω στην τελική ξέρω ότι είχα θέμα με το ζαχαρο από την αρχή δεν είναι πρώτη φορά που έχω θέμα με το ζαχαρο στην εγκυμοσύνη  ξέρω τι πρέπει να προσέξω και έχω το μηχανάκι που μετράω, η διατροφη ξέρω πια είναι που πρέπει να ακολουθήσω δεν θεωρώ ότι είναι κάτι επείγων για αυτό δεν με πιάνει άγχος να τον ψαξω.. για τον θυρεοειδή επειδή δεν γνώριζα δεδομένου ότι δεν ξανά είχα πρόβλημα ποτε τέτοιες τιμές εκεί αγχώθηκα είναι αλήθεια 
    • Εμένα 41 Χιλ έγραφε αλλά τον μέτρησε από την κοιλιά που δεν είναι τόσο ακριβείας η μέτρηση υποτίθεται 
    • Θα σου πει κι ο γιατρός πώς θα το διορθώσετε και θα είσαι οκ!!
    • Λες κι εγώ που μπαίνω την Παρασκευή στον 7ο να φτάσαμε κιλό;;; Μακάρι! Αν και την αισθάνομαι πιο δυνατή όσο περνάει ο καιρός!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...