Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλά εμεις φετος πουθενα!! καλα δε με πειραζει κιολας!!οι γονεις μου θα πάνε Πραγα και είναι σαν να πηγαινω εγω.. καθε φορά που πάνε οπουδηποτε η μαμα μου μιλαει επί 5 μερες ακαταπαυστα που στο τελος μαθαινουμε το μερος απέξω!!

αφηστε οι φωτογραφιες!! άπειρες!!

Νέλλυ πολύ καλό να σου δίνονται ευκαιρίες από ανθρωπους που σε αγαπανε!!!

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κάπου στη Γερμανία θα είμαστε. Αμβούργο, Λειψία, Κολωνία... όπου μας βγάλει. Ψάχνει δουλειά ο άντρας μου και όπου βρει..

Αλλά αν ειναι να μεινουμε Βερολινο, θα μετακομισουμε ΣΙΓΟΥΡΑ! Τερμα το ισογειο. Μας εχει φαει το μαυρο σκοταδι και η μουχλα. Θελω να μεινω στον ηλιο μερες μεχρι να στεγνωσουν τα κοκκαλα μου!

Ουφ! Νυσταζω.

Δημοσίευση

PUPPY μου η προαγωγή σημαίνει αυτομάτως και ευθύνες.

Δεν είσαι πια συνάδελφος τους, αλλά προϊσταμένη τους.

Δυστυχώς δε θα είσαι πια το ίδιο αρεστή σε αυτές.

Μακάρι να μην υπήρχαν κομπλεξικοι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν.

Εσύ όμως θα πρέπει να υπαρασπιστείς τον εαυτό σου, την αξία σου, τη θέση σου και τους ανθρώπους που σε αμπιστεύτηκαν και σου έδωσαν αυτές τις αρμοδιοτητες.

Να φερθείς όπως πρέπει ωστε να διατηρήσεις αυτά που με κόπο φαντάζομαι απέκτησες.

Δημοσίευση

Σισσυ μου συμφωνω απολυτα... καμια φορα χρειαζεται να ειμαστε λιγο πιο σκληροι απ'οτι πρεπει...

Chrysoyla κι'εμας μαλλον για το εξωχικο μας μας βλεπω... οχι πως ειναι ασχημα αλλα καθε χρονο τα ιδια... τωρα θα μου πεις απο το τιποτα...!!!

ΑθηναΚ σ'αυτες τις πολεις δεν εχω παει και δεν ξερω... εχω παει ομως στο Μοναχο και μου αρεσε πολυ... ειναι βεβαια πολυ νοτια... !

Δημοσίευση

Βρε Αθηνά είπα και εγώ να συναντηθούμε όταν θα έρθω Βερολίνο και εσείς φεύγετε?!!!! τι κρίμα!!! αλλά δεν πειράζει αρκεί να βρείτε δουλειά και να περνάτε καλά εκεί που θα πάτε και βρείτε σπίτι όχι σε ισόγειο αν και το ισόγειο δεν με χαλάει γιατί δεν έχει σκαλιά να ανεβαίνεις όπως έχουμε εμείς εδώ!! οθφ μια κούραση τι να σας πω. Ξυπνάει και το μπουμπουκάκι τα βράδια και ανεβοκατεβαίνω 16 σκαλιά κάθε βράδυ 4 φορές!!!! κούραση....

Δημοσίευση

Αχ Αργυρουλα κι'εγω το ιδιο προβλημα εχω με τα σκαλια... 100 φορες τη μερα πανω κατω... βεβαια βοηθαει να κανεις και γυμναστικη αυτο... σε συνδιασμο με πολλα νερα, φρουτα και λαχανικα σε λιγο καιρο δεν θα με γνωριζετε...!:P

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Αχ Αργυρουλα κι'εγω το ιδιο προβλημα εχω με τα σκαλια... 100 φορες τη μερα πανω κατω... βεβαια βοηθαει να κανεις και γυμναστικη αυτο... σε συνδιασμο με πολλα νερα, φρουτα και λαχανικα σε λιγο καιρο δεν θα με γνωριζετε...!:P

ναι σοκολάτες και παγωτά......θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε το τέλειο!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :silly: :silly:

Δημοσίευση

quatre έγραψε:

Kalispera ki apo emena!

Mias kai eimai neo melos eipa na sas sistithw,na gnwristoume!

Eimai h Kwnstantinna ,37 etwn kai exw spoudasei elliniki filologia.Gennithika stin California tis Amerikis apo Ellines goneis.Katagomai apo tin Kriti ;)

To 2000 gnwrisa ton antra tis zwis mou,ton Antrea o opoios katagetai apo tin Ispania alla gennithike episis stin Ameriki.Meta apo 3 xronia sxesis emeina egkios!!!Stis 16/6/2003 gennithikan ta didima aggeloudia mas o Lwenidas kai o Antwnis(Leo kai Antony).7 mines meta ton toketo ksanaemeina egkios!H xara mas htan megali paroti kserame oti tha kourastoume poli me tria mwrakia se toso mikro xroniko diastima.Stis 20/8/2004 gennithike to trito mas agoraki,ston endomo mina kihshs.Ekeines oi stigmes htan foveres.O mikroulis mas htan para poli mikros kai adinamos kai emeine 2 mines stin thermokoitida.Eftixws perase kai afto to kako oneiro kai girisame eftixismenoi sto spitaki mas me ton mikro Alexandro stin agkalia mas!

Twra vriskomai stin 25h evdomada kihshs kai perimenw tin mpempoula mou mexri 11 Oktwvriou.

Ksexasa na anaferw pws didaskw se elliniko sxoleio ;)

Μπράβο!!! πώς θα τα βγάλεις πέρα με 4 παιδιά?!! :huh: εγώ 2 έχω μόνο και είναι μια σκέτη κούραση!! η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα και ένα 3ο!! :blush:

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Μπράβο!!! πώς θα τα βγάλεις πέρα με 4 παιδιά?!! :huh: εγώ 2 έχω μόνο και είναι μια σκέτη κούραση!! η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα και ένα 3ο!! :blush:

Κι'εγω θα ηθελα να κανω 3 παιδακια... ακομα ειμαι στο 1ο... μακαρι ν'αξιωθουμε να τα κανουμε και να τα μεγαλωσουμε σωστα...!

Οσο για τις σοκολατες και τα παγωτα, ειναι κι'αυτα μεσα στο προγραμμα...!:P

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ PUPPY ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.......ΠΟΛΥ ΑΔΗΦΑΓΑ ΟΝΤΑ....ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ...

ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΜΕΡΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΙΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-MEETING ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΟΥΛ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ....:angry: .....ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΔΕ Η ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΟΣΗ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΕΡΒΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΤΑΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

ΕΦΟΣΟΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΕΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΙΕΣ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΔΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑ Η ΤΑΔΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...:ohmy:

ΟΥΦ ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΝΗΜΑ...ΤΑΚΙ :blush: ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ.

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΙΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΘΙ ΣΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ!!!:P

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Puppy μου, να βάλεις κάποια άτομα στην θέση τους.. Τα ξέρω αυτά! Όταν ανέλαβα μια πιο υπεύθυνη θέση και τους έλεγα ποιες μέρες να δουλέψουν, μου τ'αλλάζαν τελευταία στιγμή και με νευρίαζαν... :angry: Άστα! Το καταλαβαίνω.. Κι άντε βρες άτομο να δουλέψει!

Αθηνά.. με το καλό εύχομαι να βρείτε άμεσα καλύτερο σπίτι.. !! Και χαίρομαι που βρήκατε το ποδήλατο και το πατίνι της μικρής!! Κρίμα ήταν μωρέ! Αμαρτία!

Μαρινάκι, από το τίποτα κάτι είναι και το εξοχικό!!

Όσον αφορά τα σκαλιά... πονεμένη ιστορία! Κι εγώ σε διόροφο σπίτι μένω.. κι ανεβοκατεβαίνω αυτήν την σκάλα.. πολλές φορές!! Ουφ.. και με αυτή την κοιλίτσα.. Άφήστε τα!! Που να 'χω και το μωρό αγκαλιά... :blink:

Τι κάνετε κατά τ'άλλα;;;

Νελλάκι πως πάνε οι ετοιμασίες για την όμορφη Γαλλία;; :)

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Βρε Αθηνά είπα και εγώ να συναντηθούμε όταν θα έρθω Βερολίνο και εσείς φεύγετε?!!!! τι κρίμα!!! αλλά δεν πειράζει αρκεί να βρείτε δουλειά και να περνάτε καλά εκεί που θα πάτε και βρείτε σπίτι όχι σε ισόγειο αν και το ισόγειο δεν με χαλάει γιατί δεν έχει σκαλιά να ανεβαίνεις όπως έχουμε εμείς εδώ!! οθφ μια κούραση τι να σας πω. Ξυπνάει και το μπουμπουκάκι τα βράδια και ανεβοκατεβαίνω 16 σκαλιά κάθε βράδυ 4 φορές!!!! κούραση....

Τι στο καλό, θα τα πουμε. Αν θα φυγουμε θα είναι προς Νοεμβρη - Δεκεμβριο και μετα. Αλλά μεχρι τα μεσα Σεπτεμβριου θα ειμαι Ελλαδα - Ευρωπη.

Δημοσίευση

dallia mou glukia mia fili eixe to idio provlima me tis skales k ekane to eksis,epano itan ta upnodomatia k kato to saloni k i kouzina eixe parkokrevato k kalathouna kato k oli mera eixe to moro kato k to anevaze sto krevati tou mono otan anevaine k afti gia upno..to kalo einai oti me ti gumnastiki pou tha kaneis tha xaseis grigora ta kila tis egkumosunis lol!!!

Δημοσίευση

Κιεγω αυτο ειχα κανει στην αρχη... ειχα πανω την κουνια και κατω το παρκοκρεβατο και με ειχε βολεψει πολυ... αλλα τωρα που μεγαλωσε στη θεση του παρκοκρεβατου μπηκε παρκο και δεν μπορει να κοιμηθει κατω... οποτε αγκαλιτσα και παμε πανω γιατι ακομα ουτε σκαλες ανεβαινει... και ειναι και βαρυς... 11.300kg... πανω κατω 100 φορες τη μερα... !!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

dallia mou glukia mia fili eixe to idio provlima me tis skales k ekane to eksis,epano itan ta upnodomatia k kato to saloni k i kouzina eixe parkokrevato k kalathouna kato k oli mera eixe to moro kato k to anevaze sto krevati tou mono otan anevaine k afti gia upno..to kalo einai oti me ti gumnastiki pou tha kaneis tha xaseis grigora ta kila tis egkumosunis lol!!!

Άστα.. προβλέπω τρελό τρέξιμο.. και πολύ ανέβα κατέβα!! :laugh: :laugh: :laugh: Μάλλον κάπως έτσι θα το κάνω κι εγώ!! Και το βράδυ θα τον έχω πάνω μαζί μου, ή στο δωμάτιο του! Το καλό θα είναι ότι θα χάω τα κιλά της εγκυμοσύνης και θα σφίξω!!! :laugh: Δωρεάν γυμναστική!! steps!! :laugh:

Μαρινάκι... υπομονή!! Κι εγώ αν μεγαλώσει και δεν χωράει τα ίδια θα περνάω!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Με λενε Βάσω και είμαι καινούρια στο φόρουμ (και στο Ιντερνετ γενικότερα)

Εχω ενα αγοράκι τον Νασούλη 9 χρονών και μια μπεμπούλα 1.5 έτους....

Θα χαρώ να τα λέμε,ελπίζω καθημερινά......έχετε πολύ όμορφη και ζεστή παρέα!:)

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Μαρινάκι... υπομονή!! Κι εγώ αν μεγαλώσει και δεν χωράει τα ίδια θα περνάω!!

Ελενα το χειροτερο απ'ολα ξερεις ποιο ειναι; να εχεις ανεβοκατεβει σε μιση ωρα 10 φορες και μολις κατσεις στον καναπε λιγο να ξεκουραστεις, να συνειδητοποιησεις οτι κατι ξεχασες επανω...!:blink:

Δημοσίευση

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ HAPPY MAMMY!

ΕΔΩ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ.ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΨ ΖΟΡΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΖΟΡΙΣΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ E??????

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΔΕΙΑ.ΑΣ ΠΙΟΥΝΕ ΞΥΔΙ.

ΟΥΦ!ΤΑ ΕΙΠΑ!!!

:angry:

ΦΙΛΑΚΙΑ.

Α! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ? ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ!!!

Δημοσίευση

Α ΡΕ ΔΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ!!!;)

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ!!!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!:P

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΡΑΑΑ!!!!ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΖΕΙ!!!:ohmy:

ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ελενη μου που εισαι καλεεεεεεεε????????

σε εχασα αυτεσ τισ μερες τι μου κανεις

πωπωπωπωππωωπ εδω βρε κοριτσαι ριχνει κατι μπουμπουνιτα χαχαχχα μου αρεσει οταν βρεχει το καλοκαιρι αλλα στεναχωριεμαι για τον ανδρουλη μου που δ θαεχει δουλεια τωρα μμμμμ:(

ωπ αλλο ενα δυνατο

να ημουν τωρα στο μπαλκονακι μου με τον καφεδακο μου :(

αμαν τα ρουχα τα εχω εξωωωωωωωωω

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: MPOUGATSOULA ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ;;;;ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!!

ΚΑΛΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ!!!:lol:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΩΡΑ!!!;)

ΚΑΦΕΔΑΚΟ ΕΙΠΕΣ ΕΕΕ!!!!ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!:angry:

ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ :dry::dry::dry:

ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ!!!:angry::angry::angry:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...