Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kalispera ki apo emena!

Mias kai eimai neo melos eipa na sas sistithw,na gnwristoume!

Eimai h Kwnstantinna ,37 etwn kai exw spoudasei elliniki filologia.Gennithika stin California tis Amerikis apo Ellines goneis.Katagomai apo tin Kriti ;)

To 2000 gnwrisa ton antra tis zwis mou,ton Antrea o opoios katagetai apo tin Ispania alla gennithike episis stin Ameriki.Meta apo 3 xronia sxesis emeina egkios!!!Stis 16/6/2003 gennithikan ta didima aggeloudia mas o Lwenidas kai o Antwnis(Leo kai Antony).7 mines meta ton toketo ksanaemeina egkios!H xara mas htan megali paroti kserame oti tha kourastoume poli me tria mwrakia se toso mikro xroniko diastima.Stis 20/8/2004 gennithike to trito mas agoraki,ston endomo mina kihshs.Ekeines oi stigmes htan foveres.O mikroulis mas htan para poli mikros kai adinamos kai emeine 2 mines stin thermokoitida.Eftixws perase kai afto to kako oneiro kai girisame eftixismenoi sto spitaki mas me ton mikro Alexandro stin agkalia mas!

Twra vriskomai stin 25h evdomada kihshs kai perimenw tin mpempoula mou mexri 11 Oktwvriou.

Ksexasa na anaferw pws didaskw se elliniko sxoleio ;)

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΝΤΑΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ? ΘΗΛΑΖΩ ΜΩΡΕ! 4 ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Θα τρως κανονικά Ελενάκι μου για όσο καιρό θηλάζεις.. και μόλις με το καλό τελιώσετε ΑΝ χρειαστεί.. θα κάνουμε μια διαιτούλα! Και λέω ΑΝ γιατί σίγουρα θα έχουν φύγει μέχρι τότε!!

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

oliax73 έγραψε:

αχ βρε ολια μου..ολα καλα να σου πανε και να εχεις μια πολυ πολυ καλη συνεχεια!!!!..:)

εγω εμεινα εγκυος 2μενες σχεδον μετα τον θανατο της γιαγιακας μου..

με το που παντρευτηκα μου ελεγε "αντε τωρα να κανετε ενα παιδακι να χαρει ο μπαμπας σου θα κατουρηθει πανω του ειμαι σιγουρη!!!!"

2 μηνες μετα που εφυγε μου τον εστειλε!

3μηνες μετα στον αδερφο μου!

ειμαι σιγουρη πως αυτη μας τα εστειλε...σιγουρη απο την μερα που εμεινα εγκυος...

και με μια προσπαθεια μονο εκεινο την μηνα γιατι λογω στεναχωριας δεν ηθελα αλλα σκεπτομενη τα λογια της ειπα πως δεν πειραζει...

μου λειπει καθε μερα αλλα ξερω πως ειναι μαζι μας....:)

:([/quote:n2ibj7p1]

Κορίτσια μου.. με συγκινήσατε!! :( Και η ιστορία της alkost επίσης!! Λυπάμαι πολύ Όλια μου για την απώλεια σου! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την εγκυμοσύνη σου... που θα πάνε!! Έχετε έναν φύλακα άγγελο!!

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

καντινου έγραψε:

Θα τρως κανονικά Ελενάκι μου για όσο καιρό θηλάζεις.. και μόλις με το καλό τελιώσετε ΑΝ χρειαστεί.. θα κάνουμε μια διαιτούλα! Και λέω ΑΝ γιατί σίγουρα θα έχουν φύγει μέχρι τότε!![/quote:2ht3ih1h]

re katinou me koroideueis klegese gia 4 kilakia!!!! ti na pw kai egw pou thelw 10 na xasw !!!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΟ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ? ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ!:huh:

Έτσι Ελενάκι!! Βουρ στο ψητό που λέμε!! Εγώ πάντως πήγαινα για την κόρη και την είχα και σίγουρη!! Τελικά μου βγαίνει γιόκας.. αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τον αλλάζω με τίποτα.. κι ακόμα δεν τον έχω δει!! :laugh: Σκέψου να τον δω τι έχω να πάθω!! Στο εύχομαι κοπέλα μου... το επόμενο να είναι γερό πάνω απ'όλα και να κατουράει όρθιο!!

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

καντινου έγραψε:

Έτσι Ελενάκι!! Βουρ στο ψητό που λέμε!! Εγώ πάντως πήγαινα για την κόρη και την είχα και σίγουρη!! Τελικά μου βγαίνει γιόκας.. αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τον αλλάζω με τίποτα.. κι ακόμα δεν τον έχω δει!! :laugh: Σκέψου να τον δω τι έχω να πάθω!! Στο εύχομαι κοπέλα μου... το επόμενο να είναι γερό πάνω απ'όλα και να κατουράει όρθιο!![/quote:3gm8e9yl]

kai fantasou me aythn thn euxh na einai koritsi kai na katouraei orthio!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

quatre έγραψε:

Kalispera ki apo emena!

Mias kai eimai neo melos eipa na sas sistithw,na gnwristoume!

Eimai h Kwnstantinna ,37 etwn kai exw spoudasei elliniki filologia.Gennithika stin California tis Amerikis apo Ellines goneis.Katagomai apo tin Kriti ;)

To 2000 gnwrisa ton antra tis zwis mou,ton Antrea o opoios katagetai apo tin Ispania alla gennithike episis stin Ameriki.Meta apo 3 xronia sxesis emeina egkios!!!Stis 16/6/2003 gennithikan ta didima aggeloudia mas o Lwenidas kai o Antwnis(Leo kai Antony).7 mines meta ton toketo ksanaemeina egkios!H xara mas htan megali paroti kserame oti tha kourastoume poli me tria mwrakia se toso mikro xroniko diastima.Stis 20/8/2004 gennithike to trito mas agoraki,ston endomo mina kihshs.Ekeines oi stigmes htan foveres.O mikroulis mas htan para poli mikros kai adinamos kai emeine 2 mines stin thermokoitida.Eftixws perase kai afto to kako oneiro kai girisame eftixismenoi sto spitaki mas me ton mikro Alexandro stin agkalia mas!

Twra vriskomai stin 25h evdomada kihshs kai perimenw tin mpempoula mou mexri 11 Oktwvriou.

Ksexasa na anaferw pws didaskw se elliniko sxoleio ;)

Καλώς ήρθες γλυκειά μου!! Πολύ όμορφη ιστορία σου!! Να χαίρεσαι τα αγοράκια σου και με το καλό και το κοριτσάκι σου που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας!! Θα χαρώ να τα λέμε!!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Βερολίνο μενω.. Τι σκεφτόταν όποιος έκλεψε το ποδηλατο του παιδιού;

us

το αγαπαωωω το Βερολινοοοο! Εχω μεινει ενα χρονο εκει,το 2004 με erasmus.Παω πολυ συχνα και θα εμενα ξανα για κανα 2χρονο ανετα,αλλα τωρα εχω μωρο και ειμαι βιδωμενη στο ελαντα :P :P αλλα μολις χρονισει θα το παρω και θα παω στην κολλητη μου που τελικα εμεινε εκει!

Δημοσίευση

Τελικά τα ποδηλατα μας τα αφησαν κάπου κοντά στο σπίτι μας και τα βρηκα. Μαλλον τα παιδια της γειτονιας τα σουφρωσαν και θα εφαγαν καμια σφαλιαρα απο τους γονεις, γι αυτο και τα επεστρεψαν.

Είναι λίγα τα ψωμιά μας στο Βερολίνο. Ετοιμαζόμαστε να ανοιξουμε τα φτερα μας για άλλη πόλη.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια τι κανετε μπηκα και εγω να γραψω μετα απο παραπολυ καιρο βεβαια επειδη ειμαι στην δουλεια λιγο δυσκολα να παρακολουθησω τισ συζητησεισ σασ.......

τι κανετε ολα καλα

hope_89 μικρο μπεμπακι πωσ πανε οι ετοιμασιεσ;;;;;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΚ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΘΩ;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ " ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ;"

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ.

ΑΧ!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!:ohmy:

Δημοσίευση

Καλα ειναι δυνατον; τι θα πει ξεχνας οτι καποτε ησουν σαν κι'εμας...; ας ειχαν τα προσοντα να παρουν αυτοι την θεση... να μην εχεις τρακ και να τους φερεσαι οπως αρμοζει στην θεση που βρισκεσαι... σιγουρα δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο αλλα πρεπει να το παρουν αποφαση και να σε σεβαστουν... και να σου πω και κατι; θα σου προτινα να μην τους δινεις και πολυ θαρρος... μια παροιμια λεει "δωσε θαρρος στο χωριατη..."

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου

PUPPY MOY ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ Κ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

[ΛΙΓΟ ΑΤΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ]

ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Δημοσίευση

Ξερετε πόσες φορες έχω ευχηθεί να αναλαβω μια θεση οργανωσης στο φροντιστηριο που δουλευω?? θα έβαζα τρελή ταξη σε μερικούς που πραγματικά κοροϊδευονται!! εστω για μια μερα..

δωστους να καταλαβουν πώς οι δικες σου ευθυνες θα κανουν τη δική τους δουλειά καλύτερη!!

sweetmammy οι γονεις σου τυχεροι!!

δε νομιζω ότι υπάρχει καλυτερο πράγμα από τα ταξιδια στη ζωή!!

Δημοσίευση

Chrysoyla αυτο ξαναπες το...! Εμεις ακομα δεν ξερουμε ουτε καν αν θα παμε διακοπες πουθενα...!

Αληθεια Νελλυ, πως πανε οι προετοιμασιες; εμενα θα ηταν η καλυτερη μου, κι'ας ειχα και το παιδι... πεταω την σκουφια μου για κατι τετοια...!:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...