Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ρώτησα γιατι δεν είδα το σχετικό ποστ και είπα μήπως ακυρώθηκε τελικά!

Να περάσετε τέλεια με τους γονείς σου και μη σ'ανησυχεί η απουσία θα αναπληρώσεις την επόμενη φορά!! :):):)

Πολλά φιλιά!

Μάλλον θα πάω... Αν σταματήσει να γκρινιάζει το παιδί μου.

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΟΙ ΑΛΑΓΟΛΕΣ.ΟΥΦ!ΠΙΑ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ:angry: :angry: :angry: !

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΝΑΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΗ SAMUI ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΗΛΙΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑ!!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΡΟΥΖΙΕΡΑ ΣΤΙΔ ΜΑΛΔΙΒΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΛΙ..........:cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

ρώτησα γιατι δεν είδα το σχετικό ποστ και είπα μήπως ακυρώθηκε τελικά!

Να περάσετε τέλεια με τους γονείς σου και μη σ'ανησυχεί η απουσία θα αναπληρώσεις την επόμενη φορά!! :):):)

Πολλά φιλιά!

Μάλλον θα πάω... Αν σταματήσει να γκρινιάζει το παιδί μου.

telika tha pas? an ne psinome.

Δημοσίευση

Κι εγώ μοναξιές κοριτσάκια μου εδώ στο νησάκι. Αύριο το πρωί όμως φεύγω για Ρόδο για ένα υποχρεωτικό σεμινάριο από τη δουλειά μου, για 15 ολόκληρες μέρες παρακαλώ! Διακοπούλες δηλαδή. Μόλις επιστρέψω θα έρθει ο αντρούλης μου να με δεί και θα πάμε τριήμερο στην Αστυπάλαια. Άντε να περνάει ο καιρός σιγά σιγά μήπως και πάρω επιτέλους αυτή τη μετάταξη...δεν μπορώ άλλο εδώ στην απομόνωση!

Δημοσίευση

anastasia o antras mou kani kapies askisis pou sti 1 voithao.episis tou kano kai 1 enesi stis 7 .30 afto me kolai.

an itan ligo pio arga???????

pantos pai kala.esi me ti doulia kai to pedi ti apofasises.

marouli32 ti les tora???????????????????

mia xara mou akougonte.

me to kalo kai i metathesi.

marinaki elpizo na anevi i psixologia sou.

eksalou sou pai poli na ise sta xai sou.

Δημοσίευση

gorgina έγραψε:

anastasia o antras mou kani kapies askisis pou sti 1 voithao.episis tou kano kai 1 enesi stis 7 .30 afto me kolai.

an itan ligo pio arga???????

pantos pai kala.esi me ti doulia kai to pedi ti apofasises.

marouli32 ti les tora???????????????????

mia xara mou akougonte.

me to kalo kai i metathesi.

marinaki elpizo na anevi i psixologia sou.

eksalou sou pai poli na ise sta xai sou.

Τζωρτζινα μου σ'ευχαριστω πολυ... ηδη νοιωθω καλυτερα... αχ βρε κοριτσια αυριο το πρωι θα ηταν καλα για συναντησουλα... τελος παντων... εγω σε λιγο θα φυγω... φιλακια σε ολες...!:):kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ,

ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ;) ΜΠΑΑΑΑΑ :cheer: :silly: :P !!!!

VOULA ΧΑΝΙΑ = ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΓΑ, ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΦΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΚΡΙΑ(ΜΟΥΣΤΑΚΟ) ΟΠΟΤΕ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ :(

ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΕΙΚ ΖΟΥΜΕΡΟΤΑΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!!!:blush::blush::blush:

DALLIA ΚΑΛΗΜΕΡΑ :blush: ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΕΙΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΟΛΗΣΑ :cheer: . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΡΜ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ!!!!!

ΤΖΟΑΝΝΑ :P ΤΑ 20 ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΡΩΓΑ ΥΓΙΗΝΟΤΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!! ΕΧΩ ΑΛΛΑ 20 ΝΑ ΧΑΣΩ :blink::ohmy::blush: !!!

ΤΡΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΦΕΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ :) !!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;;;

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΨΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΖΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ B) ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΝΑΣΟΥ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ :ohmy: . ΕΙΜΑΣΤΑΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΓΑΜΕ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ :angry: ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ :lol::lol::lol: !!! ΑΑΑ!!! Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ :blink::blink::blink: ....

ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΦΙΛΙΑ!!!ΜΙΛΑΜΕ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΨΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΖΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ B) ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΝΑΣΟΥ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ :ohmy: . ΕΙΜΑΣΤΑΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΓΑΜΕ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ :angry: ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ :lol::lol::lol: !!! ΑΑΑ!!! Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ :blink::blink::blink: ....

ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΦΙΛΙΑ!!!ΜΙΛΑΜΕ!!!!

:blink::blink::blink::blink:

happy mammy,τουλάχιστον είχατε και αγωνία ποιος θα ανακαλύψει και θα καταφέρει να φάει πρώτος την μπριζόλα!:P:P:P

Δημοσίευση

happy mammy έγραψε:

VOULA ΧΑΝΙΑ = ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΓΑ, ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΦΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΚΡΙΑ(ΜΟΥΣΤΑΚΟ) ΟΠΟΤΕ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ :(

ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΕΙΚ ΖΟΥΜΕΡΟΤΑΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!!!:blush::blush::blush:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ HAPPY MAMMY!!!!

Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΑ..

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ....

ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΖΟΥΜΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ)ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΟΥΜΕΡΟ:woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ:blush:

Δημοσίευση

Καλημερααααα και εδω!!!

Εεεεειιιιι!Τι θεμα ειναι αυτο που εγω δεν το "επιασα"???

Ειναι 2ο καφενεδακι του μαμμυ????????

Και δεν καλεσατε ουτε εμενα αλλα ΟΥΤΕ την μπεμπα μου?????Δεν ντρεπεστε?????

Τι διαφορα εχει απ'το "λεμε τα δικα μας"????(βαλτε με στο κλιμα γιατι θα σας πρηξω στις ερωτησεις! :P )

Πρεπει να ξανασυστηθουμε?????Αν ειναι ετσι να δηλωσω κατι αλλο ,ετσι για αλλαγη!!!! :lol: :laugh:

ΥΓ Πειτε κι αλλα για διαφορα ζουμερα κεικ!!!Τρεχουν τα σαλια μου και....Μαρεσειειειει!!!!!!!!!! :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Βουλιτσα φιλεναδιτσα οταν λες κομματι...Φανταζομαι εννοεις το μισο κεικ!Και οταν λες ζουμερο...Το βαφω σοκολατι χρωμα και βλεπω σοκολατες να τρεχουν!!!!Σωστα????Μην υποσχεθεις πως θα μας στειλεις γιατι θα περιμενουμε στην εξωπορτα μεεεεεεερεεεεες! :P :P :P

Αληθεια τωρα...Πες μου την διαφορα αυτου του θεματος με το αλλο!

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ HAPPY MAMMY!!!!

Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΑ..

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ....

ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΖΟΥΜΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ)ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΟΥΜΕΡΟ:woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ:blush:

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!!!ΑΝΤΕ,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ.........

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟ "ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ"...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ.

HAPPY MAMMY ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

Κ ΕΓΩ ΣΟΥΔΑ ΜΕΝΩ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ...

Δημοσίευση

καλημέρα!!!

Συναντηθήκαμε τελικά το Σάββατο ναι! Η Δημητρούλα ανέβασε ίσα με 50 φωτος στο σχετικό ποστ! :)

Όσο για μένα είμαι στη δουλειά τώρα! Πονάω (έχω περίοδο), νυστάζω (είχα γάμο εχθές) και μέχρι τώρα έχω φάει 2 κομμάτια καρυδόπιτα με παγωτό καϊμάκι!!

Φυσικά και θέλω να χάσω κιλά! (8 στο σύνολο) Φυσικά και δεν έχω καμία όρεξη για δίαιτες!!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΓΙΟ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΠΙΣΙΝΟΥΛΕΣ....:woohoo: :woohoo: :woohoo: ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ B) !!!!

:P:P:P

Δημοσίευση

Καλημερα κι'απο εμενα κοριτσια...!

Εμεις ακομα δεν εχουμε κανει κανενα μπανιο...:( και αν η θαλασσα δεν ζεσταθει λιγο δεν το βλεπω...!

Σισσυ εγω αυτες τις 2 εβδομαδες καταφερα να χασω 2 κιλα... ξερεις πως; απλουστατα εκοψα μονο τα γλυκα... αυτο εφτασε για να τα χασω... φαντασου ποσα ετρωγα...! Το καλο ειναι οτι καταφερα και μπηκα στο παλιο μου τζιν... τι ευτυχια...! Δεν θελει πολυ προσπαθεια... μονο λιγη υπομονουλα...!:)

Δημοσίευση

ΚΑΝΤΙΝΟΥ με χρουσουζεψες!!!!!! :):) Πήγαμε για μπάνιο, αλλά ήταν ένα Βατερλώ! Η μικρή δεν ήθελε με κανένα τρόπο να μπει στη θάλασσα. Όταν δε πάτησε το χαλικακι της παραλίας ξενέρωσε απίστευτα! Μήπως τελικά επρεπε όντως να παρω και τη μητέρα μαζί?!?!?

Μαρινάκι δυστυχώς εγώ αυτό δε μπορώ να το κάνω...! Τα κιλά αυτά τα κουβαλάω πάνω από 2 χρόνια. Τουτέστιν έχουν εδραιωθεί και θα πρέπει να κάνω λίιιιιιιγη προσπάθεια παραπάνω! Πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη.

Αλλά δε μου αρέσω κιόλας ΠΙΑ!! Άντε να δω μήπως τώρα που θα τελειώσει και αύτη η περίοδος το παλέψω πριν χαθει και αυτός ο μήνας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...