Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα Δωρούλα!!

Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα,26 χρονών,παντρεμένη σχεδόν 10 μήνες κ έγκυος απο την πρώτη νύχτα του έγγαμου βίου μας..

Περιμένουμε απο ώρα σε ώρα την πριγκίπισσά μας κ ζούμε σ ενα ροζ συννεφάκι!

Με το καλό κ το δικό σας μπουμπουκάκι..

Φιλάκια!!

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ολια μου να θυμασαι παντα το χαμογελο της και τιποτα αλλο..ο πονος της τωρα περασε...ειναι καλα..τριδυμομανουλα μη νιωθεις τυψεις,προχωρα μπροστα και κοιτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου οσο μπορεις!!

να ειστε καλα και με το καλο τα μπουμπουκακια σας!!

τριδυμομανουλα,με τη μια πολυτεκνη ε?????

Δημοσίευση

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση ...

Κωνσταντινα με το καλο να ερθει η πριγκιπισσα σας ..

Αlkost θα χαρω πολυ να ακουσω συντομα ευχαριστα νεα σου:cheer:

Τridimomanoula ελπιζω να τα λεμε

Γεια σας προς το παρον παω για ψωνια στο σουπερ μαρκετ

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ολια μου ειλικρινα λυπαμαι πολυ

καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου

εγω κοριτσια ειμαι η εφη 28 χρονων ειμαι παντρεμενη 4 χρονια με τον αντρα μου 32 χρονων

μενουμε σερρες αλλα εγω ειμαι απο βεροια

εγω δεν δουλευω γιατι αποφασισαμε να μεγαλωσω εγω την μικρουλα μας που ειναι 2,5 μηνων και θηριακι πολυ ζωηρη

θελουμε να κανουμε κ αλλα παιδακια αργοτερα

Δημοσίευση

oliax73 έγραψε:

Καλημερα και απο μενα ...

Ειμαι η Ολια 35 χρονων παντρεμενη απο το 2002 με τον Γιωργο επισης 35 και μενουμε θεσσαλονικη.....Πριν απο ενα χρονο εχασα το κοριτσακι μου τεσσαρων ετων απο καποιο σπανιο μεταβολικο νοσημα .Ενα χρονο μετα καταφερα να μεινω ξανα εγκυος και επιτελους να μπει λιγη χαρα στο σπιτι μας ..Ηκορη μου πιστευω εκει ψιλα που βρισκεται θα χαιρεται παρα πολυ γιατι παντα ηθελε αδερφακι αλλα λογω της αρρωστιας της αυτο δεν μπορουσε να γινει.Αυτες τις μερες μπηκα στον τριτο μηνα και ευχομαι να πανε ως το τελος ολα καλα!!!!!

αχ βρε ολια μου..ολα καλα να σου πανε και να εχεις μια πολυ πολυ καλη συνεχεια!!!!..:)

εγω εμεινα εγκυος 2μενες σχεδον μετα τον θανατο της γιαγιακας μου..

με το που παντρευτηκα μου ελεγε "αντε τωρα να κανετε ενα παιδακι να χαρει ο μπαμπας σου θα κατουρηθει πανω του ειμαι σιγουρη!!!!"

2 μηνες μετα που εφυγε μου τον εστειλε!

3μηνες μετα στον αδερφο μου!

ειμαι σιγουρη πως αυτη μας τα εστειλε...σιγουρη απο την μερα που εμεινα εγκυος...

και με μια προσπαθεια μονο εκεινο την μηνα γιατι λογω στεναχωριας δεν ηθελα αλλα σκεπτομενη τα λογια της ειπα πως δεν πειραζει...

μου λειπει καθε μερα αλλα ξερω πως ειναι μαζι μας....:)

:(

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΕΦΟΥΛΑ, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ? ΑΓΓΑΛΙΤΣΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ? ΕΦΟΥΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ! :)

λες?γιατι ?

αχ μου λειψατε

ημουν μια βδομαδα στους δικους μου με τη μικρη

ο αντρας μου ελειπε αθηνα για ενα σεμιναριο και εμεις με το μωρο τελικα πηγαμε στους δικους μου

ωραια περασαμε

αρχισε να ηρεμει λιγο το θηριακι μου

καθεται και λιγο κατω

εκει βρηκε τη χαρα της

αλλα την βαζαμε στο καροτσι και εμαθε λιγο

αντε να δω πως θα ειναι εδω

αχ κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εκανε οταν ειδε τον μπαμπα της οταν γυρισε

του μιλουσε και γκρινιαζε ταυτοχρονα σαν να του ελεγε που ησουν που με αφησες

αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα

αρχισε τωρα λεει τα δικα της

η μαμα μου ολο της μιλουσε εκει και εμαθε να ανταποκρινεται πολυ

Δημοσίευση

efi21 έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΛΟ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩς ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ Ε???

πιστευω σιγα σιγα να περασουν τα δυσκολα

υπαρχουν στιγμες που ακομα κλαιει και θελει αγκαλιες και μερικες φορες δεν ξερω και εγω τι θελει αλλα βλεπω οτι βελτιωνεται η κατασταση

ξεκουραστηκα κιολας στη μαμα μου και ισως τα βλεπω και πιο θετικα τα πραγματα

τι κανετε εσεις

η μικρη καλα ε? μεγαλωνουν βρε τα ατιμα

ο αντρας μου που την ειδε μετα απο 6 μερες λεει πως εχει μεγαλη διαφορα μεγαλωσε παρα πολυ και σωματικα και στο πως αντιδρα

εγω δεν το πολυ καταλαβαινω

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΟ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ? ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ!:huh:

αν θελει λεει....

αλλα καποια στιγμη και αν μην το πετυχουμε θα σταματησω.....

παντως η μικρη μου βγαζει το λαδι ειναι πολυ ζωηρη και θα το σκεφτω για να κανω γρηγορα αλλο

θα περασει πολυς καιρος για να το αποφασισω

οι δικιες σου κουκλες ειναι τις ειδα φωτο

να τις χαιρεσαι

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

καντινου έγραψε:

αν θελει λεει....

αλλα καποια στιγμη και αν μην το πετυχουμε θα σταματησω.....

παντως η μικρη μου βγαζει το λαδι ειναι πολυ ζωηρη και θα το σκεφτω για να κανω γρηγορα αλλο

θα περασει πολυς καιρος για να το αποφασισω

οι δικιες σου κουκλες ειναι τις ειδα φωτο

να τις χαιρεσαι[/quote:1p0icur2]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσίευση

ouf tora ekatsa epitelous .

perimenw thn pethera kai exw ksepatothei stis douleies .

ekane kai to lathos o antras mou kai mou eipai oti tha erthei stis 1 to meshmeri alla den mou dieukrinise OXI SHMERA kai pethana apo tis 11 na prolabw .....meta otan hrthe spiti mou eipai oti enoouse aurio :blink: :blink: :blink: :blink: .....kai egw ksepatothika na proabw ta panta mesa se 2 wres .

to kaimeno to mwraki mou nystaze to afisa ligaki na kgriniaksei na sfougarisw (den eklege) afou eida oti grin grin ton ebala sto karotsi kai sto mpalkoni ton kounisa ligo ma den eblepa na koimate kai piga na sinexisw to sfougarisma ...e afto htan me eblepe na sfougarizw kai koimithike xoris na ton katalabw!!!!prwth fora monos tou !!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ...

ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 25!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 4ο!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΩΡΟ!!! ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Η' ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΙ!! ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ!! ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΕΔΩ... :)

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια τι κανετε; εγω σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο... ψιλοχαλια ειμαι...!!! Το απογευμα θα παμε βολτα στους γονεις μου...! Ολο το πρωι εκανα δουλειες... και τωρα βαριεμαι πολυ...! καλα που εχω και το μαμμυ...!:)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 30.Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ 30 ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑ 4.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2004.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΟΝΕΙΣ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Καλέ Μαρίνα δεν έχουμε συνάντηση σήμερα?!?!

Σισσυ μου εχουμε συναντηση το ξερω... αλλα αυριο οι γονεις μου φευγουν και πρεπει να παμε να τους δουμε, να δουν κι'εκεινοι λιγο το μωρο... μακαρι να μπορουσα να ερθω... εσυ θα πας;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...