Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ευχαριστω ρε κοριτσια για τα καλα σας λογια,δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει,απλα με φοβησε,αν μεινω εγκυος τι θα απογινει ολο αυτο το στηθος???θα γινει αλλο τοσο η θα ζαρωσει?????????????βαζω μια κρεμα τωρα πολυ καλη,και με τη διαιτα ταυτοχρονα ευχομαι να βελτιωθει...θα ξεκινησω διατροφουλα τωρα και ο Θεος βοηθος..

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ολια μου θα σου πω μια ιστορια:

η μαμα μου ειχε μια μεγαλυτερη αδερφη την οποια δε γνωρισε ποτε της..η θεια μου λοιπον, παρακαλουσε τη γιαγια μου να της κανει μια αδερφουλα,γιατι ειχε ηδη δυο αγορια αδερφια τα οποια βεβαια,σαν μεγαλυτερη προστατευε και τα αγαπουσε παρα πολυ αλλα της ελειπε και μια μικρη αδερφουλα.....η γιαγια μου δεν ηθελε..

ωσπου ηρθε το τραγικο γεγονος..οταν εγινε 13 χρονων η θεια μου,σκοτωθηκε σε τροχαιο..μετα απο 2 χρονια η γιαγια μου εμεινε εγκυος στην μαμα μου..της εδωσε το ιδιο ονομα και γεννηθηκαν ιδια μερα(!)....απο τοτε η μαμα μου στα πιο σημαντικα γεγονοτα της ζωης της την ενιωθε πολυ κοντα της,σαν να την προσεχε!!!σαν να παρακολουθει τη ζωη της,φυλακας αγγελος..

μια φορα πιο παλια,την μαμα μου την ειχε χτυπησει το ρευμα και λιγο ελειψε να την χασουμε!!οταν συνηλθε με ρωτησε ποσο του μηνος εχουμε..ηταν 13..οταν της το ειπα κοκκαλωσε..της λεω "τι επαθες?"

μου λεει,την ειδα στο ονειρο μου πριν καμια βδομαδα και μου ειπε "προσεχε το ρευμα στις 13 του μηνος"........

εχεις εναν φυλακα αγγελο για το νινι σου,να το ξερεις....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΙΟ Κ ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡ ΑΓΑΠΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ

ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Δημοσίευση

ειχα παθει σοκ οταν μου το ειπε..δεν το πιστευα αλλα ετσι ειναι.οι δικοι μας ανθρωποι που "εφυγαν" οντως μας βλεπουν απο κει που βρισκονται..θα το βλεπει το αδερφακι της και θα το προστατευει απο ψηλα...και ολα θα πανε καλα με αυτο το μωρακι..να εισαι σιγουρη..μην ανησυχεις καθολου..τις θερμοτερες ευχες μου.:kiss:

Δημοσίευση

Alkost συγκινηθηκα πολυ με την ιστορια της μαμας σου...

Μασρορακι και Ηοpe ευχαριστω για τα καλα σας λογια..

Τωρα με την εγκυμοσυνη συγκινουμαι και πιο ευκολα λογω των ορμονων...

Ευχομαι πραγματικα συντομα σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν γρηγορα να γινουν μανουλες!!!!

Δημοσίευση

oliax73 μου με συγκινησες με την ιστορια σου κ με τη δυναμη που φαινεται οτι εχεις!!

σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!!

με το καλο ναρθει το μωρακι σου καταγερο κ να σας φερει την ευτυχια μεσα στο σπιτι σας!

Δημοσίευση

Όλια μου,υπομονή και κουράγιο.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι δυσκολότερο,αλλά φαντάζομαι πως όχι.

Τα αγγελάκια μας είναι τώρα σε μια παιδική χαρά.Εκεί δεν υπάρχει πόνος, μόνο χαμόγελα :)

Για ό,τι χρειαστείς είμαι εδώ!:kiss:

Δημοσίευση

:kiss: :kiss: καλημεριζω τις γλυκιες μου φιλεναδες:woohoo:

oliax73 ζητω συγνωμη γιαυτο που θα πω αλλα παγωγε η καρδια μου σου ευχομαι καρδουλα μου μια Υ Π Ε Ρ Χ Η εγυμοσυνη :woohoo: :woohoo: να ειστε παντα γεροι κ να χαμογελατε κ γω ειμαι σιγουρη πως αυτο το μικρο αγγελουδακι χαιρετε παααρα πολυ που σας βλεπει τοσο ευτυχισμενους

:kiss: :kiss:

alkost ανατριχιασα φοβερη ιστορια τελεικα ισχυει αυτο που λενε οτι ο καθε ανθρωπος εχει τον φυλακα αγγελο του απιστευτο:ohmy::kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Τridimomanoula το μονο που με παρηγορει ειναι οτι τα μωρακια μας εκει που βρισκονται δεν υπαρχει πονος ..Ηκορη μου εζησε μεγαλο πονο και παρολα αυτα ποτε δεν παραπονεθηκε για τιποτα .Παντα ηταν χαμογελαστη ..

Eyxomai με το καλο να ερθουν τα τριδυμακια σου και να ειναι γερα..

Voula να χαιρεσαι την ομορφη κουκλιτσα σου .Την εχω δει σε φωτογραφια ..Ειναι σκετη γλυκα!!!!!!

Δημοσίευση

Όλια μου ναι...Μας άφησαν με τις καλύτερες αναμνήσεις.Για αυτό τους αξίζει να μας βλέπουν ευτυχισμένους...Τώρα που ξαναέμεινα έγκυος τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα,νιώθω λες και θα γίνω πρώτη φορά μαμά.Έχω τύψεις για αυτό :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...