Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα!!! να συστηθω κι εγω: ειμαι η αναστασια 33 χρονων παντρεμενη 1 χρονο και κατι ψιλα με τον φανη μου και εχω ενα γιο παρα 2 βδομαδες ενος χρονων:P με τον καλο μου ειμαστε μαζι 4 χρονια εργαζομαι σε μια εταιρεια στο λογιστηριο και ψαχνω για δουλεια μιας και μετα απο τοσα χρονια επαψα να τους ικανοποιω σαν υπαλληλος αντε βρε κοριτσια να τα λεμε να βγαινουν απο μεσα μας ουφ νυσταζω ασχετο

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ 5 ΜΗΝΩΝ :P (ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 04/07/2009). ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΗΣ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ :ohmy: ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ 2003 ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ :huh: , ΤΟ 2005 ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ :blink: , ΤΟ 2007-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ-ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ :cheer: ΚΑΙ ΣΤΙΣ 04/02/2009 ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ :woohoo: .

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, φοβερό το post! Λοιπόν, είμαι η Πηνελόπη, 33 ετών, παντρεμένη με τον Κωστή μου (34) από το 2001 (Πολιτικός Γάμος) κι απ' το 2004 (Θρησκευτικός Γάμος) γιατί δε γινότανε να μην ντυθώ νυφούλα... καημός μου ήταν! Είμαστε ζευγάρι από το 1998 κι αφού γλεντήσαμε τη ζωή μας, τα ταξίδια μας, τις βόλτες μας, τη ξενοιασιά μας, είπαμε να προσπαθήσουμε σιγά-σιγά για νινάκι, να γεμίσει το σπιτάκι μας με μωρουδιακές φωνούλες!!! Έφτασε πλέον η ώρα μας νομίζω.... Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια του Mammy (που είσαστε όλες φοβερή παρεούλα!) και θα τα λέμε!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Είμαι η Βίλλη(Βασιλική)45 ετών και παντρεμένη με τον Γιώργο(40 ετών) απο το 2003 με θρησκευτικό γάμο.Είμαστε μαζί απο το 1992.Το 1994 ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδάκι,τα δυο πρωτα χρόνια φυσιολογικά.Μέχρι τον Απρίλιο του 2005 κάναμε 7 εξωσωματικές και 3 σπερματεγχύσεις πάλι χωρίς αποτέλεσμα.Τον Σεπτέμβριο του 2005 έμεινα φυσιολογικά έγκυος σε δίδυμα!!!:laugh:

Τα διδυμάκια μου είναι τώρα 3 ετών,η Αννούλα και ο Δημητράκης :P Μέχρι 11 Σεπτεμβρίου περιμένουμε και το 3ο μας μωράκι που ήρθε και αυτό φυσιολογικότατα με μόνο μια επαφή :blush: Κρατάμε το φύλο έκπληξη για την γέννα :P

Εγώ είμαι καθηγήτρια αγγλικών(έχω φροντιστήριο)αλλά τώρα δεν δουλευω λόγω της εγκυμοσύνης.

Επίσης ψάχνω πλακάκια μπάνιου(χτίζουμε).Αν έχετε καμια καλή πρόταση πείτε μου γιατι έχω πελαγώσει :S

Δημοσίευση

Τι ωραία που θα τα λέμε και από εδώ!

Εγώ είμαι η Μαρία 33 ετών και παντρεμένη από τον Σεπτέμβριο του 2008 με τον καλό μου 35 ετών. Είμαστε μαζί από το 2002.

Το 2008 μου ήρθε ένας μή αναμενόμενος διορισμός, είμαι Πολιτικός Μηχανικός, οπότε έφυγα από την Αθήνα. Ο καλός μου είναι γιατρός επιμελητής σε νοσοκομείο της Αθήνας. Τον Σεπτέμβρη του 2008 παντρευτήκαμε αλλά συνεχίζουμε να ζούμε χωριστά. Ελπίζω σε μετάταξη στην Αθήνα σε λίγους μήνες. Προσπαθούμε για μωράκι από τον Ιανουάριο αλλά όχι συστηματικά λόγω της απόστασης.

Αυτά προς το παρών. Σας φιλώ! :laugh:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΛΛΗ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΜΟΥΝΙ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΩΡΟ.ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΦΡΕΣΚΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

Κοριτσια μια μεγαλη καλημερα!!!

με τον αντρα μου είμαστε μαζί από ένα βραδυ πρωτοχρονιας--1/1/2007 και από τοτε αχωριστοι..είμαστε παντρεμενοι απο τον Οκτωβρη και περιμενουμε το αγορακι μας μεχρι τις 5 Οκτωβριου!!!

είμαστε και οι δυο εκπαιδευτικοι-- εγω φιλολογοςκαι 32 χρονων ο αντρας μου προγραμματιστης 36 χρονων..

μας αρεσει πολύ να σχολουμαστε με το σπίτι μας..

φιλαικια σε όλες!!!

Δημοσίευση

Kalimera Se oles sas...

Kai stin Dwra mas pou anikse ayto to themataki...

Eimai i Joanna apo kupro,,,

Eimai 25 etwn...

Kai eimai pantremeni me ena YPREOXO ANTRA...

Exoume 2 kataplixtaka mwrakia...

Ena giokka kai mia korassa...

O giokkas mou einai 15 minwn...

Kai i korassa mou einai 1 minwn...

Twra eimai kai egw moni mou sto spitaki epidi douleuei o antroullis mou ews to mesimeraki...

Dwra mou sou eyxwme mia teleiotati egkumwsini...

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΛΛΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ;ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ( ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ/ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ / ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ )ΚΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ Ν.Π.Ι.Δ. ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Δώρα μου καλημέρα, άνοιξες πολύ ωραίο θέμα!:)

Εγώ λοιπόν είμαι η Ασπασία, 31 χρονών και παντρεμένη 3 χρόνια. Έχω δυο παιδάκια, την Μαρία 2 ετών και τον Λεωνίδα 1 έτους.;)

Ζούμε μια ήσυχη και ήρεμη ζωή με το τρέξιμο της καθημερηνότητας, διότι δουλεύουμαι και οι δυο. Δουλεύω σε μια εισαγωγική εταιρία, ως υπάλληλος γραφείου (τα κάνω όλα δηλαδή), ξεκίνησε από μικρή εταιρία και αναπτήχθηκε γι αυτό και κάνω τα πάντα εκεί μέσα.....έχω βαρεθεί-κουραστεί ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.:angry:

Ευτυχώς που ήρθε το καλοκαιράκι να ξεφύγουμαι και λίγο.:(

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!

ΤΖΟΑΝΝΑ,ΤΙ ΒΛΕΠΩ???????????ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΙΚΕΡΑΚΙ?????????

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ....

ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΗΜ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα

πολυ μου αρεσει αυτη η ιδεα να γνωριστουμε καλυτερα

λοιπον εγω ειμαι η εφη 30 ( παναγια μου!!!!) ετων :S :S

απο την ομορρφη και γραφικη πατρα :P

και εχω μια κορουλα 2,5 μηνων

με τον αντρα μου τον μαριο 32 ετων ειμαστε μαζι απο το 1999,

η πρωτη μου αγαπη και η παντοτινη.

ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο γαμο απο το 2005 γιατι θελαμε να παρουμε δανειο να φτιαξουμε το σπιτακι μας.

μενουμε μαζι τον τελευταιο 1,5 χρονο στο υπογειο του σπιτιου μας γιατι τωρα τελιωνουμε το πανω

στερεψαμε απο λεφτα και δεν αντεχαμε να ζουμε αλλο χωρια.

το σεπτεμβρη θα κανουμε το γαμο και τη βαφτιση της μικρης, θα τη βγαλουμε γεωργια της μαμας μου.

το σπιτακι μας θα ειναι ετοιμο και θα μπει η ζωη μας σε μια ταξη.

ο αντρας μου δουλευει σε εναν εμπορικο αντιπροσωπο ως εξωτερικος πωλητης και εγω δουλευω σε μεγαλο καταστημα παιχνιδιων( ας μη κανουμε διαφημιση)

και ειμαστε χρεωμενοι μεχρι αηδιας αλλα δε μας νοιαζει

ειμαστε ευτυχισμενοι εχουμε το παιδακι μας εχουμε υποστηριξη και παλευουμε για το καλυτερο

φιλια σε ολες

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΝΩΠΙΩΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ... ΛΟΓΩ ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!! ΕΛΕΟΣ...:blink:

Δημοσίευση

Mirlitsa mou oxi den zuleuei katholou o Kwnstantinos mou...

Exei sinithisei tin Eleana tou...

Wmos opote taizw tin eleana afinnw ton kwnstantino mou na mas voithaei,,,

Na tin filaei ktl...

Mou eixe pei o giatroullis mas...

Na min thumonw tou Kwnstantinou,,,

Kai oti kanw me tin mikri na summetexei kai o megalos...

Oso gia kourasei,,,

Kourazwme i alitheia na legete wmos ate UGEIA mirlitsa mou...

Oso gia to ksulo sta ksafnika...

Ax mana mou exoume na doume polla akoma agapi mou...

H korassa sou dernei ton giokka sou i to antitheto???

Voulla mou nai to eixa allaksei xthes,,,

me poli talaipwria agapi mou...

Eixa ksexasei pws ginete gmt...

REZILI...

XAXAXA...

ME exeis kanei xwma agapi mou...

Annoulla gastroulla omorfoulla,,,

Mia xara eimaste mwro mou...

Esus???

Simera wmos me krataei mia kourasei kai den exw kai poli oreksoulla...

Filia se oles...

MAKIA SAS...

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

AthinaK έγραψε:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Το αυτοκίνητο;;;Καλά,πώς τα κατάφεραν?[/quote:2y0yblv1]

Καλημέρα! Πως τα κατάφεραν; ε;;;;; Πέρυσι τον Απριλιο μόλις βγηκε θετικό το τεστ, 4 μέρες μετά φύγαμε για Βαρκελώνη. Λέω στον άντρα μου ότι με 2 παιδιά το GOLF δεν μας χωράει. Παρκάρουμε το αμάξι λίγο έξω από το αεροδρόμιο και 5 μέρες μετά, όταν γυρισαμε από το ταξίδι... ψάχναμε από εδώ, ψάχναμε από εκεί, μα πουθενα το Γκολφακι!!!!

Καλύτερα όμως. Ήμασταν 2 μήνες με ποδηλατα και μετά πήραμε ένα πιο ανετο αυτοκίνητο. Η ασφαλεια μας έδωσε πίσω σχεδον όλα τα χρηματα. Αν το πουλουσαμε θα παίρναμε σαφως λιγότερα.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΣΟΥ.

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΙΚΑΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

ΦΙΛΑΚΙΑ:cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...