Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ :cheer: :silly: :woohoo: ,

VOULA ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ :cheer: !!!

PURPLE ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ :woohoo: !!!

DALLIA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΦΑΤΣΑΣ :lol: !!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

ΕΙΣΤΕ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ :P !!! ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ :blink::blink::blink: ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ!!!:laugh: ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ :angry:

ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.....ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΛΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΦΡΑΠΑ :laugh: :laugh: :laugh: !!!!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ......:kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ,

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΥΣΑ :lol:

ΠΗΓΑΜΕ PRAKTIKER ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ :cheer: :silly: :woohoo: ΤΕΛΕΙΑ!!!!

VOULA ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΗΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ :woohoo: !!!

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!;)

PURPLE ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΕΕ!!! ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ!!!;)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ HAPPY MAMMY!

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ!!ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ-ΒΑΝΙΛΙΑ,ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Κ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!

Δημοσίευση

Τι φοράτε στα παιδάκια σας; Τι ρουχα να παρω;;; Πωπω! Εντελως ξαφνικο αυτο το ταξιδι και ακομα δεν εχω φτιαξει τιποτα... Πρεπει και να μαγειρεψω. Πωπωπω.... Βιονικη γυναικα εχω καταντησει.

Δημοσίευση

Καλημέρα Αθηνά καλοκαιρινά ρουχαλάκια και ένα ζακετάκι ή μπουφανάκι για το βραδάκι, για το αεροπλάνο (ξέρεις εσύ). Στην Ελλάδα έχει καύσωνα!!!

Καλό ταξίδι

Υ.Γ Είχα διαβάσει σε μια εγκυκλοπαίδεια πριν 3,5 χρόνια ότι τα μικρά παιδιά μέχρι και το χρόνο πρέπει να μένουν τουλάχιστον μια εβδομάδα σε ένα μέρος - μετά από ταξίδι- μέχρι να ταξιδέψουν ξανά!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσια. Αργυρουλα το ξερω, αλλά τι να κανουμε. Είναι ανάγκη να κατεβουμε. Τα παιδια θα φτιαξουν λιγο την ψυχολογια της γιαγιας. Μπαινει για χειρουργειο την Δευτερα... Σε μιση ωρα ερχεται το ταξι. Τρεχω να τελειωσω τις ετοιμασιες!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια.μπαινετε κανονικα στο σχεσεις δραστηριοτητες κτλ?εμενα γιατι μου βγαζει σφαλμα?τωρα μπηκα για να σας γραψω απο την διπλα στηλη με τα τελευταια μηνυματα που δειχνει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...