Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!! τι κανετε??? εγω εχω ξεπατωθει στις δουλειες σημερα ευτυχως που εβρεξε σημερα και μου επλυνε και την βεραντα χιχι

ελπιζω ομως να μην βρεξει αυριο γιατι θα κανω τα γεννεθλια του μπεμπη μου στον κηπο!

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και εδω μετα την βροχη ηρθε η ζεστη απαπαπα και φετος δεν θα παμε και διακοπες λογω των φυσιοθεραπειων του μπεμπη.

τωρα μολις εφαγε και παμε για βολτα και να ψωνισουμε κατι μικροπραγματα για αυριο ελπιζω ο καιρος να μου κανει την χαρη και να μας αφησει να κανουμε εξω το παρτυ

Δημοσίευση

σορυ που αργω να απαντησω αλλα δ εχω καλο σημα στο μαγαζι

happy mammy oντωσ δ λεσ παλι καλα??/χαχαχα

αν κ η λατρεια μου σημερα εκοψε ασχημα το δαχτυλακι του σε μια εξατμηση

κ του μαγκωσε το ιδιο χερακι σε ενα πορτ μπαγκαζ το παιδι που δουλευει εδω

τον λυπηθηκε η ψυχη μου αχ το καμαρι μου

Δημοσίευση

kalispera koukles ego ksipnisa prin kamia ora.den kimame kala teleftea kai simera apo tis 4 kserathika.efaga kai poli vroxi simera ala mou arese para poli??????????perimeno pos kai pos na teliosoume kati ekremotites me to ika (ekane o antras mou mia epemvasi)kai na figoume na figoume.

mpempouli to parti tou mpempi sigoura tha ine telio.me sena na to diorganonis.perimenoume foto.

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσαρες και απο μενα!!!!!!! αχ αυτη η βροχη με τσακισε σημερα!!!!!! ουτε μια δουλεια δεν μπορεσα να κανω στο καινουργιο σπιτι,καλυτερα βασικα γιατι ο χρηστος με εβριζε ,δεν θελει να κανω δουλειες τουλαχιστον μεχρι να περασουν οι μερες που κανω τις ενεσεις για τη κιλη στη μεση...αφηστε τα ποναω καλε,εχω γινει σε σχημα Γ !!!!!!! :P

τζορτζινακι το ιδιο προβλημα εχω με τον υπνο εδω και κανα 2χρονια....ασε,κοιμαμαι μερα και τη νυχτα ειναι το ματι γαριδα!!!

βουλακι εχω σκασει και εγω απο τη ζεστηηηηηη, φοραω και μια ειδικη χωνη που πιανει απο κατω απο το στηθος μεχρι κατω απο τον ποπο..οποτε καταλαβενεις ποσο ζεσταινομαιιιιιιιι!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΙΚΡΟΥΛΑ.....ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ..........

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥ Κ ΣΕ ΜΑΛΩΝΕΙ......ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΕΣΥ!

ΕΤΣΙ,ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΣΗ Κ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΑ:laugh:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

happy mammy mou ego metrio ton pino kai...nes....

ΑΧΑ!!!!ΜΑ ΚΑΛΑ ΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ;;;:ohmy::ohmy::ohmy:

ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!!!!

mpougatsoula24 έγραψε:

σορυ που αργω να απαντησω αλλα δ εχω καλο σημα στο μαγαζι

happy mammy oντωσ δ λεσ παλι καλα??/χαχαχα

αν κ η λατρεια μου σημερα εκοψε ασχημα το δαχτυλακι του σε μια εξατμηση

κ του μαγκωσε το ιδιο χερακι σε ενα πορτ μπαγκαζ το παιδι που δουλευει εδω

τον λυπηθηκε η ψυχη μου αχ το καμαρι μου

ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΝΥΧΑΚΙΑ :whistle: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!:dry:

ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ!!!:P

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Και τωρα που κοιμηθηκαν τα παιδια ο ρολος της μητερας αλλαζει και μεταμορφωνεται σε νοικοκυρα. Να απλωσω τα ρούχα, να μαζεψω το σπιτι και μετα να μεταμορφωθω σε γυναικα.

Εγω που ειμαι;

Δημοσίευση

athinak ego den exo pedaki.ala katalaveno ti agona kanete olesas?kai pistevo pos to na genithis gineka ine poli diskolo.poso malista na prospathis na ise oso kaliteri ginete san mana sa nikokira sa sizigos sa? sa? sa? sa?pistevo pos prepi olesas na vazete kai kapou kapou mprosta ton eaftosas kai na kanete kati pou na sas ksekourazi psixologika.tora tha mou pis ekso apo to xoro pola tragoudia lene.

Δημοσίευση

αθηνα μου ποσο σε καταλαβενω....και ακομη δεν εχω δει τιποτα που δεν εχω παιδακι...2 ανθρωποι ημαστε σπιτι και αισθανομαι συνεχεια οτι κατι ξεχασα να κανω,κατι δεν τελειωσα σωστα,σκεφτομαι τωρα θα ερθει ο χρηστος σπιτι πρεπει να με βρει ομορφη να εχω κανει μπανακι γιατι ειμαι απο τις δουλειες,να εχω ντυθει να εχω βαφτει,ελεοςςςςςςςςςςςς μερικες φορες φρικη.... :P αλλα πιστευω οτι γιαυτο ημαστε εμεις οι γυναικες...για να τα καταφερνουμε σε ολα και με ολα~~~ !! ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!:P

ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ.......ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΕΝ ΟΨΗ B) !!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ HARA ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ ΝΑ ΛΟΥΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

:kiss::kiss: :kiss:

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Ποτε θα κανετε ταξιδακι προς τα εδω;

Καλημέρα, περιμένουμε να έρθουν τα πεθερικά πίσω, που μένουν Βερολίνο, γυρίζουν αρχές Σεπτέμβρη και αν μπορέσουμε γιατί έχουμε αγοράσει ένα σπιτάκι και πρέπει να το κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση οπότε το ταξιδάκι αναβάλλεται για λίγο. Θέλουμε να μπούμε μέσα πριν τα μέσα Δεκέμβρη που είναι τα γενέθλια του άντρα μου!!! Είδομεν!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια αφροδιτακι τι κανεις????

και εμενα ετσι εκανε εβλεπε κουταλι και του ετρεχαν τα σαλια στο στομα μας κοιταζε χιχιχι

αλλα εμεις το κουταλι το ξεραμε απο νωρις γιατι επινε τα φαρμακα του με κουταλι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...