Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 428
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Απαντήσεις

• Εγώ πρώτη φορά το έπαθα πάντα αισθάνομαι ασφαλής κ άνετα .. τώρα ήταν η ζέστη κ μετά όσο έβλεπα την κινητοποίηση όσο ψύχραιμος κ αν προσπαθείς να παραμείνεις δεν είναι εύκολο … βέβαια τέλος καλό όλα καλά .. Είμαι 36+5 σήμερα , αν κ έχω 4 μέρες απόκλιση από τον υπέρηχο πίσω (ψύλλου πήδημα όπως λέει ο γιατρός μου απλά είμαι ακριβής ξέρεις)..  έχω τώρα καμία ώρα είχα κάτι πονάκια αλλά πρέπει να ήταν το έντερο κ πήγα τουαλέτα τώρα κ κάπως καλύτερα .. βέβαια αν είναι η μέρα του καλώς να έρθει εμείς έτοιμοι είμαστε ! 
    • Μπράβο σου που δεν έκανες κιόλας τεστ βασικά…είσαι υπομονετική σε σχέση με πολλές από εμάς 🤪 Για χοριακή, εγώ στην θέση σου θα πήγαινα Τρίτη πρωί…κολλάω πιο πολύ σε αντίθεση με το τεστ που το έχω εύκολο.. 
    • @Elenaki12 σε ποια βδομάδα εισαι κοριτσι μου? @ΜαρίαΔημήτρης περαστικα στον μικρούλη σου. Να αναρρωσει γρήγορα ο καημενουλης. @Sotiria_94 ρώτησε τ γιατρό σου αν ειναι να αγχωνεσαι. Ποτε εχεις ραντεβού τωρα?
    • Τυχαιο γεγονος θεωρω θα ηταν η ταχυπαλμια, προφανως και εσυ ειχες δυσφορια και ταχυπαλμια απο τη ζεστη και περασε και στο μωρακι. οταν παω γιατρο απο το αγχος ανεβαζω και γω παλμους και ταυτοχρονα κανει και ο μπεμπης μου κατι παλμους τρελους. Ευτυχως που κρατησες ψυχραιμια. 
    • @Elenaki12 θα σκασω τωρα εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα ελπιζω να εχω συντομα νεοτερα γιατι ανησυχω. Θα τον ρωτησω μολις τον δω. Ειδικα για το στρεπτοκοκο καιγομαι να κανω εξεταση. Τα ραντεβου μου στο γιατρο ειναι παντα βραδυ γιατι το πρωι ειναι στο νοσοκομειο και κανει ιατρειο μονο το απογευμα, επομενως δεν νομιζω οτι μπορει να μου παρει δειγμα εκεινη την ωρα γιατι δε λειτουργει κανενα εργαστηριο. Τι να πω ισως με στειλει απευθειας σε καποιο μικροβιολογικο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...