Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Πριν γεννήσω είχα κράμπες χαμηλά στην κοιλιά.

Μία περίεργη αίσθηση... σα να με χτυπούσε ελαφρά το ρεύμα. Ερχόταν και έφευγε...

Βέβαια ως πρωτομάνα δεν το απέδωσα εκεί...

Το ίδιο απόγευμα γέννησα το αγοράκι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου.Καθε γυναικα εναι διαφορετικη.Γεννησα στην 38η εβδομαδα.Εγω την προηγουμενη μερα δεν μπορουσα να περπατησω γιατι πονουσα χαμηλα.Την αλλη μερα περπατησα πολυ,πηγα και βολτα με το αμαξι σαν να μην συμβαινει τιποτα.Να σου πω την αληθεια ειχα δει στον υπνο μου οτι γεννησα ημερα Κυριακη και στο δρομο με το αυτοκινητο ειχα δει μια πινακιδα που περναω συχνα απο εκεινο το δρομο αλλα ποτε δεν ειχα προσεξει οτι εγραφε προς Αγια Κυριακη!Εκεινη την στιγμη ηξερα οτι θα γεννησω εκεινη την μερα και το βραδυ με πιασαν οι πονοι.Γεννησα Παρασκευη αλλα το ονειρο το θυμαμαι ακομα και για μενα ηταν σαν να ηταν Κυριακη!Σου ευχομαι με το καλο κουκλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ δεν κατάλαβα τίποτα.

Να φανταστείς το πρωι με είδε ο γιατρός μου , είπε οτι θέλουμε ακόμα και το ίδιο βράδυ με έπιασαν πονάκια σαν της περιοδου,λίγες ώρες μετά γέννησα.

Πάντως μπορεί να αισθανθείς να τεντώνεται η κοιλιά σου , αυτό είναι η σύσπαση .

Με το καλό σου εύχομαι και με έναν πόνο!Πάντως μην έχεις άγχο θα το καταλάβεις χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα πονέσεις.Απλα΄για να πας στο μαιευτήριο πρέπει να έχεις συσπάσεις ανά 5λεπτο και για 1 ώρα τουλάχιστον!!!

Καλή τύχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΥΔΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ( ΣΟΡΥ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΜ ΘΕΛΩ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΔΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ..ΑΥΤΟ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...