Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα με λενε Κατερινα και εχω 2 παιδακια 20 μηνων και 9 αντιστοιχα.Ο μεγαλος μου μαλλον εχει μικροκεφαλια και μας το ειπαν πριν 2 μερες.Επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα πως ειναι δυνατον να γινετε σε αυτη την ηληκια?Και τι γινετε σε αυτη την περιπτωση?Τι κανουμε?

Δημοσίευση

Καλησπερα με λενε Κατερινα και εχω 2 παιδακια 20 μηνων και 9 αντιστοιχα.Ο μεγαλος μου μαλλον εχει μικροκεφαλια και μας το ειπαν πριν 2 μερες.Επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα πως ειναι δυνατον να γινετε σε αυτη την ηληκια?Και τι γινετε σε αυτη την περιπτωση?Τι κανουμε?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 8 months later...
Δημοσίευση

katrine έγραψε:

Δημοσίευση

AMOR έγραψε:

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 9-10 ΜΗΝΩΝ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΕΦΑΚΙΑ?
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας!    Baby blues έχω κ εγώ κάθε φορά κ να ξέρεις συμβαίνει σε πολλές γυναίκες κ είναι λογικό αφού οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Όμως είδες;;; Όλα έστρωσαν! Να μην σκέφτεσαι αρνητικά ξέρω είναι δύσκολο όλο κ κάποια σκέψη θα πεταχτεί αλλά όταν συμβαίνει να κοιτάς το μωράκι σου κ να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα 😍 τα πάτε εξαιρετικά!  Κ μένα έτσι ο μικρός με το που πέρασε το πρώτο άλμα στις 5 εβδ άρχισε να βλέπει πιο μακριά πιο καθαρά να γελάει κτλ. Μοιάζει πολύ στην κόρη μου που ήταν γενικά πολύ ξύπνια από ημερών.   Κορίτσι μου γλυκό έτσι ειναι η μητρότητα μια πάνω μια κάτω εννοώντας ότι δύσκολες κ εύκολες μέρες θα υπάρχουν από εδώ κ στο εξής! Στις δύσκολες μέρες σφίγγουμε δόντια κ προχωράμε! 😍 όσο για το θέμα της  βοήθειας  καλά κάνεις κ λαμβάνεις βοήθεια απ όπου είναι δυνατόν! Δεν είναι καθόλου κακό! Μέρες που θα είσαι μόνη σου με το παιδί θα έρθουν κ θα είναι άπειρες άρα ίσα ίσα μόνο καλό είναι που έχεις βοήθεια! 
    • Κοριτσι μου καλημερα και περαστικα Σε ποια πολη βρισκεσαι; Εχουν συγχρονα μηχανηματα και εμπειρια; Πως γινεται με τοσο μεγαλη χοριακη να μην εντοπιζεται η κυηση; Σου εχουν κάνει ιστολογικές εξετασεις σε αυτα που αφαιρεσαν; Ακουγεται σα μυλη κυηση.. ειναι βεβαια πολυ σπανιο.  Προσπαθουσατε για παιδακι και συνεβη αυτο;  
    • @Sia A ανακουφίστηκα δεν θα πεις τπτ!!! Πήρα έκλεισα ραντεβού και για υπέρηχο 14/04 Μ. Δευτέρα θα πάω μετά τη δουλειά και πήρα και στην κλινική να μου γράψουν εξετάσεις αίματος για 2-4 μέρα του κύκλου. Θέλω να δω αν όλα βαίνουν καλός και ορμονολογικά μετά την απόξεση.
    • @Dimitr.io καλώς ήρθες στο κλαμπ της υπνηλίας. Είναι μια μόνιμη φάση αυτή την τελευταία βδομάδα! Όσο για τα φαγητά που σου μυρίζουν, εγώ δεν έχω ακριβώς αυτό όσο το ότι είναι μόνιμα ανακατεμένο το στομάχι, πεινάω πολυ  αλλά δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα. Τρώω όμως γιατί δεν γίνεται! Περίπου μία βδομάδα το νιώθω κι αυτό. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα;  @Despy εμείς μαζί είμαι πάνω κάτω, Δευτέρα υπέρηχο κι εγώ!! 🙏🏼😍 Όσο για συμπτώματα έτσι πηγαινοέρχονται!  @Alex280108 τέλεια μεγαλώνει το μικράκι σου 🥰 Μέχρι αυχενική δεν θα ξαναπάς για υπέρηχο;    Κορίτσια το έχετε ανακοινώσει γενικά; Εγώ μόνο στην αδερφή του συζύγου και ίσως τώρα το σκ σε μια φίλη που είναι κι εκείνη έγκυος. Όταν με το καλό ακούσουμε από βδομάδα καρδούλα και δούμε ότι όλα είναι καλά σκέφτομαι να το πούμε σε γονείς. Λογικά θα διανύω την 7η. Κι από κει και πέρα μόνο σε όποιον νιώθω ότι θέλω να το πω. Τουλάχιστον μέχρι αυχενική. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...