Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ,ΧΥΜΟ ΦΡΕΣΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΧΛΑΔΙ (ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΣΟ ΜΗΛΟ, ΜΙΣΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ)ΠΕΠΟΝΙ!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3ΜΗΝΕΣ!ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΣΕ ΣΚΚΟΝΗ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ.

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ..

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσ με την καντινου :)

Κάπου είχα διαβάσει πως είναι η σωστότερη μέθοδος προσέγγισης του μωρού στα φρουτα...;) Κομματάκια και στο χεράκι του.Θα είναι πιο διασκεδαστικό και για τον ίδιο

Καλη επιτυχία :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμενα το περασε αυτο το σταδιο ο γιος μου.Δοκιμασε να του δωσεις ενα ενα τα φρουτα για να δεις πιο δεν του αρεσει.Μια αλλη λυση ειναι αυτη που σου ειπε η καντινου με την κρεμα.Νομιζω παντως οτι το πεπονι ειναι βαρυ για την ηλικια του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπαρχει καλυτερο απο το φρεσκο? αλλο η κρεμουλα που εχει και ζαχαρη ή γλυκαντικα και ποσα αλλα και αλλο το φρεσκο φρουτακι...

αλλα να σου πω κιολας αμα το μωρ οδεν μπορει να το φαει?μηπως του ερχεται ξινουλι?

δοκιμασες μονη της μπανανα που ειναι γλυκια?

δωστου το στο χερι να το δει ως παιχνιαδακι μηπως το παρει αλλιως....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ηρεμησεις και να κόψεις τα φρούτα για 5-10 μερες . Δωσε κατι αλλο το πρωι (το απογευματινό ισως , για πες μας το προγραμμα σας) αλλα μην δινεις φρούτο . Μπορεις βεβαια να δοκιμάσεις αυτο που είπαν και τα κοριτσια σε μικρά κομματάκια να τον αφησεις να παιξει και οτι φαει .

Πολλα μωρά περνανε φαση που δεν θέλουν τα φρούτα . Οσο πιεζεσαι και τον πιεζεις τοσο αντιδρά . Ετοιμη κρέμα μην δινεις γιατι ειναι ενα αχρηστο προιον , απο το να φαει τοσα συντηρητικά καλυτερα να μην φαει καθολου .

Δες πως θα παει , μπορει σε λιγες μερες να τα ζητάει ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑΛΑΚΤΗΚΗ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΠΟΙΑ! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΘΗΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΤΡΕΛΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ! ΤΑ ΔΩΚΙΜΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ .

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΩΕΙ Η ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΚΡΕΜΑ.ΤΟ ΠΑΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω του ξεκινησα φρεσκα φρουτα αλλα επειδη εχει προβλημα με το στομαχι του δεν μου τα ετρωγε παντα αναγκαστηκαμε να δωσουμε φρουτοκρεμα ετοιμη-σκονη και την εκανε να!!!! δεν παθαινει τιποτα αν φαει τετοια αλλα επειδη το φρεσκο δεν συγκρινεται του καναμε το εξης: μεσα στην φρεσκια εβαζα και λιγη σκονη ετοιμης και σιγα σιγα αφαιρουσα τωρα τρωει φρεσκια αν και στην πρωτη κουταλια ξυνιζει λιγο το μουτρακι του!!!! μονο οταν δω εμετους του δινω παλι σκονη ηρεμει το στομαχακι του και ξανα μετα φρεσκια ελπιζω να σε βοηθησει αυτο.α!!!! και κατι αλλο μπορεις μεσα στην κρεμα να βαλεις και μπισκοτο που γλυκιζει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα μωρακια μας κρινουν μονα τους ποτε και τι θελουν να φανε! οσο το πιζεις θα αντιδρα! ασε το μερικες μερες χωρις φρουτοκρεμα αλλα και χωρις ετοιμη κρεμα η οποια δεν του προσφερει τιποτα μον στιγμιαια γευση, και προσπαθησε παλι μετα το κενο διαστημα, αν παλι αντιδρα δωσε του χρονο.... εκεινο ξερει ποτε θα φαει και τι!

δεν ειναι ολα τα μωρα ιδια ουτε εχουν το ιδιο προγραμμα... γιατι οι παιδιατροι δινου τις ιδιες οδηγιες παντου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν και εμεις τετοι προβληματακι δεν αντιμετοπισαμε την τρωει μια χαρα την φρουτοκρεμα συμφωνω και γω οτι το φρεσκο ειναι οτι καλυτερο θελει υπομονη μπορει να μην του αρεσει το πορτοκαλι να ξυνιζει βαλε μηλαρακι αχλαδι μπανανα και πεπονακι η βερυκοκο και δες αντιδραση αλλιως προσθαισε και κανα μπισκοτακι και μετα δοκιμασε τα φρουτακια σε μικρα κομματακια και δωστου μονος του να το κρατησει μην τον κανεις να συνιθισει στα βαζακια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

euxaristw gia thn boh8eia sas koritsia!

telika mallon den tou arese to mhlo!

twra trwei axladi,mpanana,peponi kai mpiskoto!

h paidiatros mou eipe oti ok alla se mia vdomada 8a dokimasw kai ligo mhlo!

kai pali euxaristw polu!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάθε παιδί όπως φαίνεται έχει τις προτιμήσεις του! Εμένα η ζουζούνα ξετρελαίνεται για φρουτάκια, προς το παρόν, μισό μήλο, 1/3 μπανάνα, 1 αχλάδι, 1/2 ροδάκινο αλλά δυστυχώς όχι για την βανίλια! Βέβαια τρώει ό,τι της χρειάζεται 200γρ αλλά όταν τρώει φρουτόκρεμα τραγουδάει και χαίρεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ κάθε πρωί του φτιάχνω μια σούπερ φρουτόκρεμα με πορτοκάλι καρπούζι, πεπόνι,ανανά και μπανάνα. Καμιά φορά αλλάζω τα φρούτα και του βάζω ροδάκινο ή ακτινίδιο ή φράουλες ή κεράσια και καμιά φορά και ένα καροτάκι μέσα και γίνεται....μούρλια!!Του τη βάζω στο μπιμπερό και πίνει περίπου μισό λιτρο παρακαλω!!!Αν σου επιτρέπει ο γιατρός δοκίμασε και άλλα φρουτάκια..μην κολλάς στο γεγονός ότι αντέδρασε και βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν του αρέσουν τα φρούτα..ίσως κάποιο φρούτο ναι αλλά όχι τα φρούτα!Κ σε μένα που κατεβάζει μισό λίτρο , όταν τα φρούτα δεν πολυταιριάζουν μεταξύ τους και δεν είναι πολύ νόστιμη δεν πίνει πολύ..γύρω στα 200 μλ..αλλά θα πιει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 11 years later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΥΛΑΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΗΛΟ ΑΧΛΑΔΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ  ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ. 1 ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩς ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ 

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΡΩΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ 

σΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ 

ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΙΣΤΗΞΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...