Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γλυκό μου μπεμπάκι...

Σήμερα έκλεισες τον πρώτο σου μήνα!

Ζωούλα μου πόσο γρήγορα πέρασε!Πότε ήσουν μια κόκκινη γραμμή στο τέστ εγκυμοσύνης;Πότε ένα σποράκι στον υπέρυχο;Και πότε κάποιοι παλμοί;

Ο κάθε υπέρυχος και μια νέα συγκίνηση,γραμμένη σε dvd απο τον μπαμπά σου για να τα δεις και εσύ όταν μεγαλώσεις.

Και τώρα είσαι εδώ,μαζί μου!:woohoo: Μεγαλώνεις και μου δίνεις μια υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο.

Γλυκό μου μωράκι,ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου μαζί σου και τώρα πλέον ξέρω ποως δεν ζω χωρίς εσένα!

Σου υπόσχομαι πως μέχρι να πεθάνω θα κάνω τα πάντα για να χαμογελάς.

Σε ευχαριστώ που ήρθες στην ζωή μου...

Σε ευχαριστώ που με έκανες μανούλα...

Σε ευχαριστώ για την ευτυχία...

Συγνώμη αν ποτέ μου σε στεναχωρήσω...

Σ'αγαπώ πολύ λουλουδάκι μου!Έχεις τα ομορφότερα ματάκια στον κόσμο.Μαζί σου δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν.Μου δίνεις δύναμη για να συνεχίζω.

Εύχομαι να είσαι πάντα καλά γλυκό μου κοριτσάκι...;) Δεν θα αφήσω ποτέ κανέναν να σε πληγώσει καρδούλα μου...

Η μανούλα :kiss:

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

να σου ζησει και να ειναι παντα ευτυχισμενη και καλοτυχη!!!!

συγκινηθηκα,πολυ ωραια αυτα που εγραψες,μεσα απο την καρδια σου...

ευχομαι καθε ευτυχια,χαρα και πανω απ'ολα υγεια στην οικογενεια σας

Δημοσίευση

Κ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ"ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ"

ΑΛΛΑ Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.....ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΛΕΙ"ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ?ΘΕΛΕΙΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ????ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ Σ'ΕΜΕΝΑ.ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΣΤΑ"

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ:laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου.Σαν τα ψηλά βουνά!!!Να την καμαρώνεις την κουκλάρα σου. Το 89 στο nick name είναι το έτος γεννησής σου;; Πολύ μικρούλα είσαι μωρέ.Μπράβο που έγινες τόσο νέα μανούλα.Εγώ είμαι 32 (γεννημένη 77) και μερικές φορές νιώθω λίγο παλιόγρια στο φόρουμ!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!:) ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ!!:P ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ!!:):P

Δημοσίευση

ποπο μια συγκινημενη καψουρομανα που εχουμε εδω!!!!! :) :) :) εισαι για αγκαλιτσες τωρα νελακι μου!!!!! :) να περασουν ενα δισεκατομυριο μηνες και εσυ να κλαις απο τη χαρα σου και να εισαι ετσι συγκινημενη και περηφανη για την κουκλιτσα σου!!!!! :) :) :) εισαι η πιο γλυκια μανουλα του κοσμου αδυναμιααααα μου!!! :) :) :)

Δημοσίευση

Να σου ζήσει πουλάκι μου το μικρούλι, γλυκούλι, γούτσου κουκλάκι σου!

Πέρασε ένας μήνας;;;;;

Εύχομαι μεσα απο την καρδούλα μου να την δείτε όπως ποθείτε!!!

Να'στε πάντα ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και ενωμένοι ολοι σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...