Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σας βοηθάνε οι άντρες σας

Recommended Posts

Κορίτσια σας βοηθάνε οι άντρες σας με την φροντίδα του παιδιού????????????

Το λέω γιατί ο δικός μου με βοηθάει πάρα πολύ και με το μωρό και με το σπίτι. – όσο μπορεί βέβαια, δεν κατεβάζει και γάλα - κρίμα μεταξύ μας , αν το θήλαζε καμιά φορά το βραδύ να κοιμηθώ μια ωρίτσα παραπάνω δε θα με χάλαγε;) !!! !!!

Το λέω γιατί ήρθε ένας φίλος του χτες και ο καλός μου άλλαζε πάνα τον μικρό και έπαιζε στη συνέχεια μαζί του όσο εγώ ετοίμαζα μερικά μεζεδάκια. Μετά πήρα το μωράκι και ο φίλος του λέει- νόμιζε ότι δεν τον άκουγα « μα καλά άμα είναι να ξεσκατώνεις και να νταντεύεις το μωρό η γυναίκα σου τι κάνει.» ό άντρας μου είπε ότι του αρέσει να φροντίζει τον γιό του και θέλει να με ξεκουράζει όποτε μπορεί γιατί ο μικρός είναι απαιτητικός και μου βγάζει την ψυχή. Ο άλλος πέταξε μία σπόντα με ειρωνεία και το θέμα έληξε εκεί. Μόνο ο δικός μου είναι έτσι δηλαδή!!!

:blink: :blink: ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou Cesilia.Dystyxws oi perissoteroi de voithane katholou.

Vevaia o dikos mou agapaei poly ta paidia k ta paei poly kala mazi tous.Me ton anipsio tou einai kwlos k vraki,fandasou oti perissotero ton exei agkalia o andras mou para o pateras tou mikrou :P

Pisteuw o dikos mou tha voithisei me ta dika mas pou einai k dyo.Alla tha to doume auto se 2 evdomades pou tha ta feroume sto spiti.(Einai sth thermokopitida ta mwrakia)

Δεν μπορω να πω, κι'εμενα με βοηθαει πολυ ο αντρας μου... να φανταστεις το πρωι που ξυπναει για να φυγει για το γραφειο μου μαζευει πρωτα την κουζινα, μου φτιαχνει καφε, φτιαχνει και το γαλα του μωρου και μου το φερνει και οταν ξυπναω τα βρισκω ολα ετοιμα να με περιμενουν... το μονο που δεν κανει ειναι να του αλλαζει πανα και να τον ταιζει... κατα τ'αλλα και μπανιο τον κανουμε μαζι, και ασχολειται μαζι του οσο εγω κανω δουλειες... οσο ημουν εγκυος με βοηθησε παρα πολυ... μεχρι που μου απλωνε τα ρουχα για να μην κουραζομαι και πολλα πολλα ακομα... :)

Οι αντρες πια εχουν εκσυγχρονιστει, δεν ειναι οπως παλια που δεν εκαναν τιποτα αλλο απο τη δουλεια τους... ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις που ακουω οτι ο αντρας δεν βοηθαει... :(

Και ο δικός μου βοηθάει.Και γιατί να μην βοηθήσει δηλαδή;Δεν μένω μόνη μου στο σπίτι και ούτε έκανα μόνη μου το μωρό.

Κάνει όλες τις δουλειές,όπως και εγώ . ;)

Βέβαια δεν έχουμε τοιχοκολλημένο πρόγραμμα που να λέει την Δευτέρα σιδερώνω εγώ,την Πέμπτη εσυ...Αλλά δεν χρειάζεται και να του πω να με βοηθήσει.Το κάνει απο μόνος του.

Cesilia και εγώ άκουσα τέτοια ''μαργαριτάρια''.Χαρακτηριστικά ανέφερα κάπου οτι μου φτιάχνει πρωινό το πρωί,συνήθως πριν ξυπνήσω .Και η απάντηση;''Γιατι υπηρέτρια είναι;;;'':angry: Έλεος δηλαδή!Απαρχαιωμένες αντιλήψεις.

Πιστευω πως εμείς σαν νέες μανούλες θα πρέπει να μάθουμε στα παιδάκια μας κάποιες βασικές δουλειές και να μεταδώσουμε σωστές αντιλήψεις.

Δηλαδή είτε έχουμε αγοράκια είτε έχουμε κοριτσάκια,δεν θα είναι κακό να τα μάθουμε να μαγειρευουν κάποια απλά πράγματα,να σιδερώνουν ή να καθαρίζουν.Γιατί θα τα χρησιμοποιήσουν και στην φοιτητική τους ζωή ;)

Κ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ

ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ,ΝΑ ΤΟΝ

ΤΑΙΣΕΙ,Κ.Α. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ Κ ΓΩ ΕΚΕΙΝΕΣ

ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ

ΖΟΥΖΟΥΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ....

ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΥΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ:P :P :P

bell έγραψε:

Ειμαι εγκυος στον 8ο μηνα! μςβοηθαει παρα πολυ! σε ολα! Χαρουλη Σ'αγαπαω!:kiss:

ΧΑΡΟΥΛΗ ΣΕ ΜΙΣΩ.......:angry:

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:(

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΜΕ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗ ΕΡΑΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΩΜΑ ΤΡΩΕΙ ΞΕΝΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ?ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ:huh: .ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ:angry: . ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ:) . ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ:S . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΛΙΓΟ:angry: .ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.:side:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ :kiss::P !!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!:lol:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΣΠΟΝΤΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΟΣΑΝ ΤΑΥΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ....ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ!!!:laugh: ΧΑ ΧΑ ΧΙ!!!

LOVE YOU BABYYYY!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Και να το θελει δεν μπορει αφου δουλευει 10 ωρες την μερα και τα Σαββατοκυριακα με 2 ρεπο τον μηνα.

Το μονο που κανει και το κανει καλα ειναι να με βοηθαει να κραταμε την μικρη ξυπνια στο τελευταιο της γευμα γιατι κοιμαται ορθια και θελει να της μιλας να βαζεις τηλεοραση και να ακουει θορυβους.

Φυσικα και εχει αλλαξει πανες,φυσικα και την εχει ταισει εννοειται αλλα πολυ λιγες φορες γιατι ειναι πολυ κουρασμενος.

Αυτο που μου αρεσει στον αντρα μου σε σχεση με την μικρη ειναι η ψυχραιμια του.

Μια φορα πνιγηκε με το γαλα της (της βγηκε απο τη μυτη) και εγω ειχα υστερια.

Καλα που ηταν εκεινος και με συνεφερε ενω η Αλεξανδρα μας κοιτουσε απορημενη!!!

Ο δικός μου λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι.

Έτσι λοιπόν, η φροντίδα του σπιτιού είναι αποκλειστική μου ευθύνη.

Όσο αφορά στο 5μιση μηνών υιό μας, είναι τρυφερός, και συνεισφέρει... κάποιες φορές :blink:

Θα ήθελα να είναι πιο κοντά μου, η αλήθεια είναι αλλά ποιος έχει πει ότι μπορούμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε;:angry:

KΡΑΡ εγραψε.......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ .ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

κ εγω ετσι ειμαι στην αρχη με βοηθουσε λιγακι αλλα τωρα τιποτε οτι μπορω κανω απο μονη μου κ για το πιο βαρια περνω γυναικα τωρα με το μπεμπη δεν ξερω θα δειξει......:unsure:

Ax emena oso mporei me voithaei o kalos mou! Argei vevaia na girisei apo ti douleia, giati doulevei ektos polis k exei k dromo na kanei, alla oso mporei ton apasxolei, ton allazei, ton kanei kamia fora k mpanio. Oti mporei kanei, de mporo na po.

Re koritsia ego gkriniazo POLI, to kanete k eseis? Prin meino egkios de gkriniaza alla tora mporei na ftaso se simeio na min antexo na akouo ton eauto mou :blink: kai ton lipamai ton ermo giati kanei oti mporei

δεν μπορω να πω κοριτσια κανει οτι μπορει.....τι τελευταιεσ μερεσ εχει γινει αλλοσ ανθρωποσ φροντιζει την μικρη σαν να ειμαι εγω..

οσεσ ξερουν την ιστορια με την μανα μου θα καταλαβουν....

αφου να φανταστειτε την παρασκευη θα φυγω για γιαννενα και ολη μερα θα ειναι μονοσ με την μπεμπα...:silly: και δεν αγχωνεται κιολασ...

τωρα την εχει παρει και εχουν παει με το νονο για ψωνια γιατι εγω ειμαι στην δουλεια....:woohoo:

XM... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΡΕΛΑ... ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΟΧΙ. ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΠΧ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ.. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΤΡΕΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ:( ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?:dry::(:angry:

Τελικά έχουμε φοβερούς άντρες. Μπράβο τους και μπράβο μας Όσο μπορεί ο καθένας βοηθάει. Εμένα ακόμα και αν απλός κρατήσει το μωρό και το πηγαινοφέρνει βόλτα στο σπίτι μου φτάνει. Έχει καλομάθει το μπουμπουκάκι μας και δεν κάθετε στο ριλαξ ούτε του αρέσει να είναι ξαπλωτός σε ένα μέρος, είναι περίεργος θέλει νέα τοπία. Πάντως εγώ φρίκαρα με την συμπεριφορά του φίλου του – χαρά στη γυναίκα που θα τον πάρει. Γιατί οι υπόλοιποι φίλοι μας λίγο πολύ βοηθάνε, ακόμα και αν είναι να βγάλουν βόλτα το μωρό για να ξεκουραστεί η μαμά.

Ο μπαμπάς μου ασχολούνταν συχνά μαζί μας- θυμάμαι ότι τα ωραιότερα παιχνίδια με τον μπαμπά μας τα κάναμε και θεωρούσα ότι όλοι οι άντρες είναι έτσι!!

Ο Παναγιώτης τις ώρες που είναι εδώ ασχολείται πάρα πολύ με το παιδί. Τον εμπιστεύομαι περισσότερο και απο τον ίδιο μου τον εαυτό ώρες ώρες. Χωρίς να περιαυτολογώ είναι πραγματικά υπόδειγμα πατέρα... μέχρι στιγμίς τουλάχιστον. Τα κάνει όλα, τα ψάχνει όλα και ξέρει γιατί κάνει το κάθετι που κάνει.

Τώρα όσον αφορά το σπίτι, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εκτός από το να ποτίζει τα λουλούδια, που στην τελική ο ίδιος τα ήθελε και το είχαμε εξηγηθεί εξαρχής, και να κατεβάζει τα σκουπίδια.

Εντάξει... δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα! :)

Ααααααα!!!! Σιδερώνει τα πουκάμισά του! Βρήκα μια δουλειά που κάνει!

Και επίσης δεν πηγαίνω ποτέ στο σουπερμαρκετ για ψωνια. Λόγω του επαγγελματός του μου τα φέρνει στο σπίτι!

Μήπως είμαι περίεργη τελικά...;;

Koritsia mou wraio thema...

Voitheia den exw apo kanena...

MONO APO TON ANTROULLI MOU EXW...

Wmos den xreiazwme themas apo kanenan mia xara ta paw moni mou me ton antroulli mou...

Me voithaei se ola koritsia...

Kai otan lew ola ennow OLA...

As einai oi antraes mas kala...

Kai na euxiristoume ton theo me tin kali tuxi pou mas exei dwsei stin zwoulla mas...

Δόξα το θεό με βοηθάει κι εμένα ο άντρας μου πολύ. Με δυο παιδιά άλλωστε καταλαβαίνεται τι επικρατεί σπίτι!:blink:

Βέβαια δεν θα σφουγγαρίσει έτσι ξαφνικά παρα μόνο άν ρίξει κάποιο ποτό κάτω...άλλα δεν έχω και τρομερές απαιτήσεις από τον ίδιο. Είναι λίγο της άποψης "πες μου, τι θέλεις να κάνω?" και όταν βιάζομαι είναι το τελευταίο που μπορώ να κάνω να του εξηγώ τις δουλειές. Μου αρκεί που τα βγάζει βόλτα και κάνω ήσυχη τις δουλίτσες μου.:)

Κι εμενα με βοηθαει αλλα δεν τρελενεται κιολας...Μονο οτι του αρεσει κανει...Δεν τα κανει ολα:P Με τον μικρο ελεγε οτι δεν θα κανει τιποτα (π.χ.αλλαγη πανας, ταισμα κτλ) αλλα τα κανει και ανυπομονει κιολας!!!:laugh: Αλλα και στην εγκυμοσυνη με βοηθησε παρα πολυ γιατι δεν επρεπε να κανω τιποτα και τωρα μου πλενει να πιατα αμα λαχει...Δοξα το Θεο να λεμε γιατι υπαρχουν και χειροτερα!!!;)

εγώ πάλι είμαι πονεμένη..αλλά φταίω!!!τι εννοώ ?με το θέμα του παιδιού ως τρελή που είμαι δεν ήθελα να κάνει τίποτα την είχα δει κάπως και τα έκανα όλα εγώ..όχιαπο κακία επειδή το ήθελα..έλα όμως που μετά συνήθισε ο αντρουλης μου και θεωρούσε δεδομένο οτι εγω θα τα κάνω..! όταν άρχισα να του αναθέτω πραγματα να κάνει με το μικρό ΔΕΝ ήθελε ο μικρός γιατι δεν τον είχε μάθει..και συνεχίζει έτσι η ιστορία ...εντάξει θα τον αλλάξει καμια φορά :ohmy: μπάνιο ποτέ !θα του φτιάξει το γάλα (το πρωΪνο), θα τον ταϊσει μονο το γάλα !!!και θα τον πάει καμια βολτα για να κανω καμια δουλειά...αφού τον έχει καλοπιάσει γιατι θέλει να παω κι εγώ μαζί ο αγγελάκος και μουρμουράει..

Όσον αφορά στο σπίτι .....σχεδόν τίποτα..απο οικιακά..απλά πληρωνει λογαρισμούς ..και χαρτιά και οτι άλλο ...πετάει τα σκουπίδια..βαζει το πιατο στο νεροχύτη..και τα ρουχα στα άπλυτα..χαχαχαχ!ΑΥΤΑ!

Σουπερ πάμε μαζί...

Η αλήθεια είναι μερικές φορές με πειράζει πολύ που δε με βοηθάει..για να βοηθησει πρεπει να παρακαλάω...10 ωρες και τελικά το κάνω μόνη μου..

Εγω πιστευω οτι απλά βολεύονται...θέλει σωστο χειρισμό απο εμας τις γυναίκες που δουλευουμε κιολας...τους οποιους εγω δεν έκανα!:woohoo: και κάποιο άνδρες το έχουν και κάποιο όχι...

συνήθισα πια...αλλά ωρες ωρες θα ήθελα να πάω σπίτι και να έχει κάνει δουλίτσες ή κάτι που είδε να μην περιμένει εμένα να το μαζέψω..αλλά δε βαριέσαι...σιγά σιγά κάτι θα γίνει..

Το πιο αστείο είναι οτι σε φιλους που κανουν δουλειές ή ακόμη και μαγειρέυουν !!λέει : εμενα η γυναίκα μου είναι η τελεια νοικοκυρα..απορώ που βρισκει το κουραγιο και το παιδι και το σπιτι στην εντελεια...και εμενα δεν με θέλει στα πόδια της μόνη της θέλει να τα κάνει..με τη σειρά που πρέπει.. μπράβο αγάπη μου!!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Κι εγω δεν εχω παραπονο απο τον αντρα μου! Με βοηθησε πολυ στην αρχη κ με βοηθαει ακομα. Και τα βραδια οταν εγω ειμαι κουρασμενη κ ο μικρος ειναι ανησυχος σηκωνεται κ τον ξανακοιμιζει! Βεβαια ειναι μερικα πραγματα που θελω να τα κανω μονη μου κ εκει δεν επεμβαινει! Και φυσικα εχει τυχει να βγω για δουλειες κ να τον κρατησει εκεινος. Μια χαρα τα καταφερνει... Ειναι κ στον χαρακτηρα καθε αντρα αν θα βοηθησει η οχι πιστευω. Εμενα ηταν προθυμος απο την αρχη να κανει πραγματα ασχετα αν δεν τον αφηνω παντα! Αλλοι βολευονται που τα κανουν ολα οι γυναικες τους. Οπως κ να εχει μια μικρη βοηθεια τη χρειαζομαστε !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...