Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα Κορίτσια!!! Χρόνια πολλά και καλή φώτιση!! Καλά να περάσετε και σήμερα!!! Με το καλό @pennaki καλη αρχη ολα να πανε Τέλεια!!! Μίλησα και σήμερα με τον γιατρό 20 Ιουνίου περναμε επιτροπή και αναμένω μετα περιοδο 2-3 Ιούλιου αν εχει βγει η αποφαση κ ολα ειναι καλα θα ξεκινήσουμε τοτε με το καλο. Μου ειπε να παω γύρω στις 25 Ιουνίου για υπέρηχο να δουμε αν ολα ειναι εντάξει.. Αχ κοριτσια ενώ αρχικά οταν ξεκινούσαμε προσπάθειες δεν περνούσε από το μυαλό μου ή εξωσωματική τώρα έχω εναποθέσει εκεί όλες μου τις ελπίδες. Ενώ έχω φόβο και αγωνία για ολο αυτό το άγνωστο ταξίδι θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα.. περίεργο συναίσθημα... @Sia A καλη αρχή κοριτσι μου ολα να πάνε καλά και να είναι η τυχερή σου φορά!!! Με πίστη και ελπίδα όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ας ελπίσουμε να κάνω πολύ καιρό να την δω την ακατανόμαστη 🥰  @melitiniღ Εγώ στο είχα πει ότι θα είμαστε μαζί, λογικά 23-24 αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε την ετ🙏😊
    • Όχι σερί καλέ.. συνολικά μέσα στη μέρα να μην ξεπερνάει τις 3,5-4,5 ώρες! Για αυτό μου φαίνεται δύσκολο… Με το που πάω να την αφήσω ξυπνάει ότι και να κάνω… όλα τα έχω δοκιμάσει! Το μόνο που πιάνει είναι να την κοιμισω έχοντας την εξαρχής ξαπλωμένη με το βυζι πιπίλα 😝… αλλά δεν είναι λύση κι αυτό!
    • Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Σήμερα 27η μερα δοκιμασα ενα self clear και ηταν αρνητικό. Αλλά επειδή είναι η πρώτη φορα που το χρησιμοποιω δεν γνωρίζω την αξιοπιστία τους. Έχει καποια εμπειρία απο τα συγκεκριμένα τεστ;Λογω αργιών ηταν το μοναδικό που βρήκα!
    • Καλημέρα κορίτσια,μπορώ να πω πως απόψε κοιμηθηκαμε 8ωρο σερι. Έφαγε 1.15 το βράδυ έκανε κακακια και ξύπνησε 9 πάρα τέταρτο. Βέβαια το βράδυ ήπιε λίγο γάλα για τα δεδομένα της αλλά ένιωθα να έχει βουλώσει η μυτούλα της και της έβαλα όρο. Σε λίγο θα έρθει η μαμά μου να την κρατήσει για να πάω να πάρω παπούτσια στον μεγάλο. Χθες βγήκα λίγο χωρίς το μωρό και πήγα να δω τον γιο μου που έπαιζε αγώνα. Έβαλε και καλαθι η ψυχή μου και το αφιέρωσε στην αδερφή του. Μάνα κουκουβάγια. Εμεις προχθές που ζυγιστηκαμε ήταν 4496. Χοντρούλα την λέμε.  Τέλος του μήνα έχουμε και εμείς τα 2 πρώτα εμβόλια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...