Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι, η οδηγία γενιά των παιδιάτρων είναι "κάτω από 38 δεν δίνουμε τίποτα". Όσους έχω ρωτήσει, παιδιάτρους ή άτομα με παιδιά, το ίδιο λένε 😆 (εκτός απ' τη μάνα μου που θα έδινε όλο το μπουκάλι ντεπον με το 36,8). Κι εμάς έκανε δέκατα με τα δόντια, θεωρώ είναι φυσιολογικό. Επίσης και η θερμοκρασία να είναι μέχρι 36,9-37 μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική. Μόνο αν τη δεις ληθαργικη, χωρίς όρεξη για ζωή, χωρίς όρεξη να φάει, ή να κλαίει πααααρα πολύ κτλ, είναι σημάδι ανησυχίας με το 37.  Κάνε της ένα μπανάκι να δροσιστεί και βγάλε της τα ρουχαλακια άμα φοράει. Νομίζω θα τη βοηθήσει να δροσιστεί. 
    • Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα τεστ όσο δεν βλέπεις αίμα ελπίζεις! Εγώ σήμερα είχα το πρώτο αιματακι είμαι 9 μέρες από την ωορρηξία, πιο μικρή ωχρινικη αυτή τη φορά. Είμαι περίεργη να δω αν θα "έρθει" ή αν είναι εμφύτευσης ας πούμε.. 
    • Νιώθω ότι το chatgpt μίλησε με περισσότερη κατανόηση, συμπόνια και ενσυναίσθηση απ' τη σύμβουλο ύπνου ή διάφορους ανθρώπους γύρω μου 😅
    • Καλησπέρα σε όλες.. έκανα την πρώτη μου χοριακή σήμερα 9/6 και ήταν 933.. τελευταία περίοδο είχα στις 12/5.  Δεν είναι μεγάλη η τιμή της χοριακής;; Αγχώνομαι μήπως είναι δίδυμη κύηση και με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας...
    • Και μέσα σε αυτά μου έχει ανεβάσει λίγα δέκατα το μωρό.. 37 συγκεκριμένα.. η οδηγία της παιδιάτρου ήταν κάτω από 38 δεν δίνουμε κάτι.. τι με συμβουλεύετε βρε κορίτσια μου; Να ανησυχώ; Να είναι από τα δόντια; Να την έχουν πειράξει τα air-condition; Έχω και ανοιχτά παράθυρα και τα έχω στους 26-27 περίπου.. και δεν έχει έρθει σε επαφή με παιδάκια ή με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο για να πω ότι μπορεί να κόλλησε κάτι.. να δω πως θα πάει και αυτό..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...