Μετάβαση σε περιεχόμενο

Loxeia

Recommended Posts

Kalhspera koritsia.

Poses meres kratane ta loxeia,kserete?Se esas poso krathse to aima?

Egw gennhsa me kaisarikh stis 8/6 kai exw akoma aima.Oxi synexomena,mia erxetai mia stamataei.

Exw akousei oti diaferei h diarkeia apo organismo se organismo.

Epishs o giatros sas meta apo poso kairo sas epetrepse th seksoualikh epafh?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΧ,ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!

ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ.............

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ,ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ(ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ)ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!

Euxaristw Voyla!Na sai kala, kai sy na xairesai th mpoumpou sou :)

Euxaristw gia th diafwtish...:P Psiloanhsyxousa.K akoma de rwthsa to giatro mou.Otan ton vlepw ksexnaw ti thelw na tou pw.

Tha ton rwthsw etsi gia na mou fygei to agxos :P

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 40 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ

ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΜΗΝΑ....

ΑΣΕ ΦΡΙΚΗ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ Κ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

Αχ Ελενάκι μου.. πότε συζητούσαμε που ήταν στην κοιλίτσα και χορεύανε.. πότε γεννηθήκανε και τώρα η λοχεία!! Ακόμα όπως ήδη ξέρεις.. δεν ξέρω να σου απαντήσω για την λοχεία.. αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσεις εσύ αργότερα με την δικιά σου εμπειρία!!

Πάντως.. γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό;; Αυτός θα ξέρει πολύ καλύτερα να σου απαντήσει!! Γιατί και την εγκυμοσύνη σου παρακολουθούσε κι όλητην διαδικασία τοκετού γνωρίζει!!

Καλή συνέχεια... και πολλά πολλά φιλάκια!! Να μου φιλήσεις τα μικράκια σου!!

Αλήθεια.. να σου κάνω και μια άσχετη ερώτηση;; Με το τσιγάρο τι κάνεις;; Τώρα που γέννησες;; Εγώ δεν θέλω ούτε να το βλέπω, ούτε να το μυρίζω!! Μου έφυγε μάλλον η επίδραση της νικοτίνης και δεν το αντέχω!! Αλλά δεν ξέρω όταν γεννήσω κι αποθηλάσω!!Και σκέφτομαι τουλάχιστον ένα εξάμηνο να θηλάσω! Μπορεί και χρόνο! Θα δω.. Μακάρι να μην το θέλω και τότε!! :P

γεια σου Ελενα!αυτα ειναι τα ζουζουνια σου?να σου ζησουν!

και γω καισαρικη εκανα,μετα απο 40 μερες σεξ,τα λοχεια δεν κρατησαν πολυ αλλα δε θυμαμαι ακριβως. Προφυλακτικο μας ειπε σε περιπτωση που δεν θελουμε εγκυμοσυνη ξανα.αλλα εμεις δεν βαλαμε:) απο τοτε που εγινε 3 μηνων ο μικρος σκεφτομουν να ξαναμεινω,αλλα φτασαμε 8μιση και ακομα!γαμωτο!:laugh:

Έλενα να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου.

Εμένα μου κράτησε το αίμα 30 ημέρες και μετά σταμάτησε τελείως. Παρόλο που γέννησα με καισαρική ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορώ να ξαναμείνω έγκυος μετά από 3 μήνες. Εγώ προσωπικά απέκτησα σεξουαλικές επαφές όταν ο μπέμπης ήταν 2 1/2 μηνών. Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα τίποτα αλλά τι να κάνουμε ο άντρας μου δεν κρατιόταν άλλο... χεχεχεχε

εμενα τα λοχεια κρατησαν γυρω στις 25 μερες ν θυμαμαι καλα μετα απο μια εβδομαδα μου ηρθε η περιοδος .Οταν σαρανττισσα πηγα στο γυνικολογο μου αυτες ηταν οι οδηγιες του για να δουμε αν τα οργανα εχουν επαελθει αφου και εγω με καισαρικη γεννησα οταν ημουν ακομα στο νοσοκομειο τον ειχα ρωτησει ποτε μπορω να ξαναβαλω μπρος για δευτερο μου ειπε χτες αστειεομενος απο οτι μου εξηγησε η καισαρικες τωρα γινονται με διαφορετικο τροπο κοφουν τη μητρα σε ενα μονο σημειο και οταν η γυναικα ξαναμεινει εγκυος την ξανανοιγουν στο ιδιο σημειο .

Elena333f έγραψε:

Kalhspera koritsia.

Poses meres kratane ta loxeia,kserete?Se esas poso krathse to aima?

Egw gennhsa me kaisarikh stis 8/6 kai exw akoma aima.Oxi synexomena,mia erxetai mia stamataei.

Exw akousei oti diaferei h diarkeia apo organismo se organismo.

Epishs o giatros sas meta apo poso kairo sas epetrepse th seksoualikh epafh?

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.

ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΛΛΗΨΗ:blink:

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 80 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΑ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ:P

ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΙ , ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.....

ΕΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:!

Elenaki pws perase o kairos!Akoma de to exw synhdhtopoihsei :P

Tha ton rwthsw ton giatro shmera pou tha paw Iasw.

To tsigaro to ksesynithisa k gw.Mia-dyo tzoures kanw apton andra mou k autes epeidh ton vlepw k kapnizei.Den to thelw toso pia.K gw den andexw th myrwdia tou!!

Afou apo twra de to thes nomizw pws meta th genna de tha to thes me tpt :P

Bebadomama Nai auta einai ta ninia mou :D s'EUXARISTW POLY!!!!Ante me to kalo k to deutero mwraki!

Giolanda k mena o dikos mou de kratietai xaxxaxaxa

Sas euxaristw oles gia tis apanthseis k tis euxes :)

Ax elpizw na arghsei h dikh mou periodos. :P

Γεια και απο μενα! εμενα μου κρατησαν 20 μερες. Η περιοσος μου ηρθε την 38η μερα επειδη δεν θηλασα. Μετα το σαραντισμο και αφου καθαρισα πληρως απο την περιοδο, εκανα τεστ Παπανικολαου , ηταν ολα καλα, και ο γιατρος μας επετρεψε την επαφη.

ξεχασα να αναφερω οτι και γω με καισαρικη γεννησα!

Ελενα, πολυ με συγκινεί που βλέπω τα μωρούλια σου. οτι επιθυμείς κουκλα μου και μπραβο σου. για το θέμα σου δεν γνωρίζω να σου πω , αλλα σίγουρα θα μου πείς εσυ οταν θα ερθει και η δικη μου ωρα , με τα δυο αγορακια μου. πες μας καμια λεπτομέρια , πως γέννησες , πως ήταν στο νοσοκομείο , εαν θήλασες και πως , πόσο γεννήθηκαν , εαν τα πήρες αμέσως στο δωμάτιο , πές μας την δική σου ιστοριούλα. αλήθεια εχω πολύ αγονία.

και πάλι συγχαρητήρια. να τα δείς όπως επιθυμείς.

ελενακι μου μεγαλωνουν τα μωρακια σου γρηγορα μπραβο οσο για τα λοχεια επειδη εχω κανει και αλλη μια γεννα με καισαρικη μου κρατησανε γυρω στις 25 μερες σε φυσιολογικα πλαισια δεν ειχα παρα πολλα απο την 10η μερα και μετα, οταν πηγα στη γιατρο και ειδε οτι και τα οργανα μου εχουν επιστρεψει μας εδωσε το οκ για σεξ αν και εμεις ειχαμε κανει δυο μερες πριν δεν κρατιομασταν:laugh:

marker έγραψε:

Ελενα, πολυ με συγκινεί που βλέπω τα μωρούλια σου. οτι επιθυμείς κουκλα μου και μπραβο σου. για το θέμα σου δεν γνωρίζω να σου πω , αλλα σίγουρα θα μου πείς εσυ οταν θα ερθει και η δικη μου ωρα , με τα δυο αγορακια μου. πες μας καμια λεπτομέρια , πως γέννησες , πως ήταν στο νοσοκομείο , εαν θήλασες και πως , πόσο γεννήθηκαν , εαν τα πήρες αμέσως στο δωμάτιο , πές μας την δική σου ιστοριούλα. αλήθεια εχω πολύ αγονία.

και πάλι συγχαρητήρια. να τα δείς όπως επιθυμείς.

Marker mou s'euxaristw para poly!Didymakia k sy?Pote erxontai me to kalo ta dika sou?Ante k sta dika sou k me ena pono pou lene :)

Oso gia th dikh mou istoria..thn exw grapsei se allo thema.

Mpes edw http://mammyland.com/index.php?option=c ... &id=130404 ta lew analytika :)

Filakia koukla mou k oti thes pes mou mias k ta perasa prosfata :)

Ελενα κι εγω γεννησα στις 6/6 κι εχω ακομα

λοχεια αλλα πολυ λιγα και ειναι καφεκιτρινα ...

και θηλαζω ! Ξερω οτι η περιοδος αργει αν θηλαζεις

αλλα θα το διαπιστωσω αφου περασει ο καιρος !

Οσο για σεχ δεν ρωτησα το γιατρο και δεν θελω

ακομα γιατι ωρες ωρες πονανε τα ραμματα,

μαλλον θα με ενημερωσει ο γιατρος μου οταν βεβαιωθει

οτι ειναι ολα οκ οταν παω στις 40 μερες να με δει !

Ξεχασα να σου πω οτι εγω γεννησα φυσιολογικα .

Να σου ζησουν τα αγγελουδια σου και γρηγορα να τα

παρεις στην αγκαλιτσα σου !!!:kiss:

Elena mou kalimera agapi mou...

Kai na sou ziseoun ta mwrakia sou...

Oso gia to aimataki...

emena kratisane akrivos 16 meres sto prwto mou mwraki,,,

Kai sto deutero mou mwraki kratisane 10 meres...

Oso gia tin epafi mas eixen pei o giatros meta apo tis 40 meres...

Sas euxwme ta kalitera...

Filia...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...