Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Θέλω να βάλω στο cd της βάφτισης τραγούδι και δεν ξέρω ποιο να βάλω...έχω διαλέξει μερικά και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας! Ποιο σας αρέσει περισσότερο και αν έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση

Τυρογαριδάκι πολύ ωραία και τα 3 τραγουδάκια!:laugh:

Το πρώτο είναι πολύ ρομαντικό.Εγώ θα επέλεγα κάτι πιο χαρούμενο για βάφτιση ;)

Επίσης ΛΙΩΝΩ όταν ακούω παιδάκια να μιλάνε γαλλικά,αλλά νομίζω πως το τρίτο είναι αρκετά ''ελαφρύ''.

Οπότε το δεύτερο κατ'εμε είναι το καλύτερο!:kiss:

Δημοσίευση

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το πρώτο. Είναι λίγο μελαγχολικό βέβαια αλλα σε ταξιδεύει. Τα άλλα δύο είναι πιο παιδικά και χαρούμενα. Δεύτερη επιλογή μου είναι το δεύτερο κομμάτι. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσίευση

Καλημέρα Φανή καταρχήν να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Δημητράκης...

εμένα μου άρεσε το 3ο, πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα σε βάφτιση γιατί τραγουδά παιδάκι και είναι λίγο χαρούμενο αν και δεν καταλαβαίνω τα λόγια!! :huh:

Το 1ο είναι μελαγχολικό και τα λόγια δεν ταιριάζουν καθόλου σε μια χαρούμενη εκδήλωση όπως η βάφτιση. Όπως και το τελευταίο δεν ταιριάζουν τα λόγια.

Ψηφίζω λοιπόν το 3ο!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΛΥ!!! ΤΟ YOU WILL BE IN MY HEART

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ CIRCLE OF LIFE ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ :)
Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕΣΑ.

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΚΗΝΕΙ Κ ΘΑ

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...

ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΗΡΘΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ

ΧΑΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Κ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ!

Δημοσίευση

Τα 3 πρώτα δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα! Το πρώτο, είναι μελαγχολικό, δεν κάνει για βάφτιση! Ο Ζορντί μου την δίνει.. :laugh:

Ψηφίζω τρελά τα: the lion sleep tonight και το circle of life.

Επίσης γενικά για dvd βάφτισης μου αρέσουν και τα τραγούδια από τα ζουζούνια, τα παιδάκια που τραγουδάνε.

Και ότι έχει σχέση με παιδικά, πχ. στρουμφάκια, τραγούδια από Wall Disney όπως το lion king!!

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΚΗΝΕΙ Κ ΘΑ

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...

ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΗΡΘΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ

ΧΑΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Κ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ!

Πολυ ωραια ιδεα!!!!!! συμφωνω απολυτα!!!!!:P

Δημοσίευση

yuki αρκετα ωραίο τραγούδι..ομως θυμίζει λιγο ερωτικό ..θέλω κάτι πιο ουδέτερο ίσως πιο παιδικό..

Γιωτάκι..σόρυ αλλά δε θα έβαζα ποτέ Σάκη!!!:)Πιστεύω πς υπάρχουν τόσα όμορφα τραγούδια που ο Σάκης μπροστά τους δεν είναι τίποτα!

Δημοσίευση

Ντάλια πάντως τα ζουζουνάκια με εκενυρίζουν πολύ!! Και ότιδήποτε τραγουδάνε παιδάκια..νομίζω ότι ρίχνουν λίγο την ποιότητα. ΄Της Ντίσνει πάλι είναι πολύ όμορφα! Και ο Ζορντί δεν είναι κ άσχημος..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...