Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Είμαι κι εγώ μπερδεμένη με το fb και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Μου έχουν κάνει πρόσκληση κάποιοι φίλοι και εγώ δεν έχω σελίδα και εκκρεμεί η πρόσκληση. Πριν λίγες μέρες έλαβα υπενθύμιση και ντρέπομαι πολύ που δεν τους έχω δεχτεί ακόμη.

Ένας φίλος μου είπε να μην βάζουμε τίποτα προσωπικό και φωτο. Τι να κάνω??

Κορίτσια μη χαθείτε από το mammy τώρα ε?

Δημοσίευση

milina μου το mammyland είναι θεσμός τώρα πιά.

Μπορεί να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, μπορεί να γίνει κυβέρνηση το ΚΚΕ, μπορεί να γίνει πλανητάρχης Τσέχος πρωθυποργός, το mammy δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ.

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

harap έγραψε:

milina μου το mammyland είναι θεσμός τώρα πιά.

Μπορεί να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, μπορεί να γίνει κυβέρνηση το ΚΚΕ, μπορεί να γίνει πλανητάρχης Τσέχος πρωθυποργός, το mammy δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ.

:laugh: :laugh: :laugh:

πολύ καλό, μου άρεσε :laugh: :laugh: :laugh: :silly:

Δημοσίευση

To facebook opos eipan k ta koritsia proigoumenos, einai poli asfales arkei na mi vazeis poli prosopika sou stoixeia. K emena o antras mou den ithele na valoume foto tou mikrou gia na min tis "klepsei" kaneis k meta den ksereis pou mporei na vrethoun. Alla exei ena filo as to po hacker pou leei oti an thelei o allos na mpei k na parei foto apo to pc sou mporei na mpei etsi k allios apo ti stigmi pou tis exeis apothikeumenes sto skliro sou k oxi se kapoion eksoteriko skliro.

Δημοσίευση
:) να μαι και εγώ λοιπόν έχω σελίδα στο facebook και είμαι σαν Κατερίνα Καφίρα επίησς θα κάνω σε όσες είστε γραμμένες πρόσκληση φιλίας κορίτσια όσες το κάνατε απόδεκτό θα σας σέίλω μπολικά ωραια παιχνιδάκαι που τα βρήκε μία φίλη η Μαρία που είναι γραμμένη και αυτή και θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω και φωτογραφία του γιού μου που κοιμάται στους προσκόπους και πολύ γέλιο μιλάμε.
Δημοσίευση

Κοριτσια αν μπειτε στο fb και γραψετε mammyland στη μηχανη αναζητησης σας βγαζει τον συνδεσμο και εκει θα μας βρειτε ολες με τα ονοματα μας... εμενα θα με αναγνωρισετε απο τη φωτο του προφιλ μου... αυτη την στιγμη εχω την ιδια που εχω και στο μαμμυ...:P

Να αναφερετε ομως και ποιες ειστε απο μαμμυ γιατι καμια φορα μπαινουν και ασχετοι...!!!

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσακια μου ολοι οι φιλοι μου οι γνωστοι μου και οι λοιποι εχουν λογαριασμο στο facebook..

ειχα ανοιξει και εγω πριν πολυ καιρο και εκει που το ανοιξα εκει το εκλεισα..

περηφανη ελεγα στον αντρα μου τον δημητρη οτι δεν θα υποκυψω;)

δεν με ενδιαφερει το facebook..

μεχρι που διαβασα αυτο το post ολα αλλαξαν..

βρηκα κωδικους τα παντα για να μπω στην ομαδα του mammyland στο facebook..

ο Δημητρης γελαγε και ελεγε δεν τα καταφερα εγω αλλα τα καταφερανε οι φιλες σου οι μανουλες χιχι:laugh: ..

μπηκα λοιπον αλλα δεν εχω ιδεα ολα ειναι κινεζικα..

καταλαθος εστειλα στην αρχη απο του αντρα μου τον λογαριαμο αιτηση να με κανετε δεκτη στην ομαδα..:blush: ..τα μπερδεψα(το τι ακουσα αστα δεν λεγεται:dry: )

μετα προσπαθησα να κανω ακυρωση της αιτησης και εχω πατησει δεν ξερω ποσες ακυρωσεις..:unsure:

και τελικα μπηκα στον δικο μου λογαριασμο και εκανα αιτηση..και τωρα:huh:

ποιος θα με κανει δεκτη καλε..χιχι!!

αν δειτε οι υπευθυνοι εναν αντρα να στελνει και να ακυρωνει αιτησεις δεν ειναι αντρας μια τρελη κρυβετε απο πισω μα πανω απο ολα ασχετη!!ΣΥΓΝΩΜΗ!

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια μου!! Εμένα θα με βρείτε ως: Elena Marafi!! Αυτή που γράφει Greece κι όχι Kuweit!! Πάντα απορούσα από που βγαίνει τ'όνομα του μπαμπά... κι έρχεται από κει κάτω... Λέτε να 'χω και καμιά πετραιλεοπηγή;;;; :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερα harap, το βαρελι ειναι ανεκτιμητου αξιας:laugh: Δωστε οτι εχετε ευχαριστηση:silly: :woohoo: Τι κανετε κοριτσια? Εγω εχω τρεκ=λο τρεξιμο σημερα:blink: Θελω επιγοντως διακοπεεεςB)

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Κοριτσια αν μπειτε στο fb και γραψετε mammyland στη μηχανη αναζητησης σας βγαζει τον συνδεσμο και εκει θα μας βρειτε ολες με τα ονοματα μας... εμενα θα με αναγνωρισετε απο τη φωτο του προφιλ μου... αυτη την στιγμη εχω την ιδια που εχω και στο μαμμυ...:P

Να αναφερετε ομως και ποιες ειστε απο μαμμυ γιατι καμια φορα μπαινουν και ασχετοι...!!!

Κορίτσια δεν μου το βγάζει το mammyland.Δεν μπορώ να σας βρω.Στο facebook είμαι η margy tsiggou

Δημοσίευση

Manina μου στείλε μου pm με το ονοματεπώνυμο που είσαι στο facebook να σε κάνω add.

Και όποια κοπέλα είναι στο fb αλλά δεν μπορεί να βρεί τον σύνδεσμο, ας στείλει pm σε μένα ή σε κάποια άλλη κοπέλα που μιλάει εδώ, για να σας κάνουμε add.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σας ζήσει κορίτσι μου!! Γερή και ευλογημένη να είναι η κούκλα σας!! Επιτέλους ήρθε το θαύμα σου στην αγκαλιά σου 🥰🩷🩷🥹
    • Κι εμένα πλέον κουνιέται πολύ μέσα στη μέρα και το βράδυ. Έχω και πρόσθιο και πρώτα δεν την καταλάβαινα πολύ, αλλά τώρα συνέχεια. Αυτό με το κοκκαλάκι δεν το νοιώθω..αλλά κι εμένα ώρες ώρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται. Κι αντιδράει κι όταν τη χαιδεύω..🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου...τι κάνετε???Τελικά το τελευταίο εμβόλιο δε μας πήγε πολύ καλά...ο μικρούλης ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και ανέβασε και λίγο πυρετό...ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα!!!Λέω από το Σάββατο να προσπαθήσω να τον πάω στο δωμάτιο του και να σας πω την "αμαρτία" μου νομίζω ότι ο μικρός είναι πολύ έτοιμος και εγώ έχω το πρόβλημα 🫣...Βλέπω το λίκνο και λέω αχ πως θα το αποχωριστώ?θα τον ακούω?θα ξυπνάει?θα νιώθει μόνος του?
    • Η αλήθεια είναι αυτή...κ δεν είναι πέντε ευρώ να πεις ότι τα δίνω κι ό,τι θέλει ας γίνει...
    • Κι εμένα έχει επανέλθει η υπνηλία...ειδικά το απόγευμα κοιμάμαι όρθια πολλές φορές.. Αλλά τα βράδια άλλοτε κοιμάμαι καλ΄ά κι άλλοτε με πιάνουν αυπνίες γιατί νοιώθω δυσφορία όταν ξαπλώνω.. Και σήμερα ξύπνησα στις 06.00 το πρωί και μετά δεν μπορούσα καθόλου ξαπλωμένη και κοιμήθηκα καθιστή στο κρεβάτι.  Οι πόνοι πάνε κι έρχονται, πότε η μέση πότε τα γόνατα. Στις ανηφόρες κι εγώ ζορίζομαι πολύ.. Άντε λίγο έμεινε! Υπομονή! Πότε έχεις ΠΗΤ?  Εγώ 5/3. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...