Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Είμαι κι εγώ μπερδεμένη με το fb και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Μου έχουν κάνει πρόσκληση κάποιοι φίλοι και εγώ δεν έχω σελίδα και εκκρεμεί η πρόσκληση. Πριν λίγες μέρες έλαβα υπενθύμιση και ντρέπομαι πολύ που δεν τους έχω δεχτεί ακόμη.

Ένας φίλος μου είπε να μην βάζουμε τίποτα προσωπικό και φωτο. Τι να κάνω??

Κορίτσια μη χαθείτε από το mammy τώρα ε?

Δημοσίευση

milina μου το mammyland είναι θεσμός τώρα πιά.

Μπορεί να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, μπορεί να γίνει κυβέρνηση το ΚΚΕ, μπορεί να γίνει πλανητάρχης Τσέχος πρωθυποργός, το mammy δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ.

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

harap έγραψε:

milina μου το mammyland είναι θεσμός τώρα πιά.

Μπορεί να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, μπορεί να γίνει κυβέρνηση το ΚΚΕ, μπορεί να γίνει πλανητάρχης Τσέχος πρωθυποργός, το mammy δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ.

:laugh: :laugh: :laugh:

πολύ καλό, μου άρεσε :laugh: :laugh: :laugh: :silly:

Δημοσίευση

To facebook opos eipan k ta koritsia proigoumenos, einai poli asfales arkei na mi vazeis poli prosopika sou stoixeia. K emena o antras mou den ithele na valoume foto tou mikrou gia na min tis "klepsei" kaneis k meta den ksereis pou mporei na vrethoun. Alla exei ena filo as to po hacker pou leei oti an thelei o allos na mpei k na parei foto apo to pc sou mporei na mpei etsi k allios apo ti stigmi pou tis exeis apothikeumenes sto skliro sou k oxi se kapoion eksoteriko skliro.

Δημοσίευση
:) να μαι και εγώ λοιπόν έχω σελίδα στο facebook και είμαι σαν Κατερίνα Καφίρα επίησς θα κάνω σε όσες είστε γραμμένες πρόσκληση φιλίας κορίτσια όσες το κάνατε απόδεκτό θα σας σέίλω μπολικά ωραια παιχνιδάκαι που τα βρήκε μία φίλη η Μαρία που είναι γραμμένη και αυτή και θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω και φωτογραφία του γιού μου που κοιμάται στους προσκόπους και πολύ γέλιο μιλάμε.
Δημοσίευση

Κοριτσια αν μπειτε στο fb και γραψετε mammyland στη μηχανη αναζητησης σας βγαζει τον συνδεσμο και εκει θα μας βρειτε ολες με τα ονοματα μας... εμενα θα με αναγνωρισετε απο τη φωτο του προφιλ μου... αυτη την στιγμη εχω την ιδια που εχω και στο μαμμυ...:P

Να αναφερετε ομως και ποιες ειστε απο μαμμυ γιατι καμια φορα μπαινουν και ασχετοι...!!!

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσακια μου ολοι οι φιλοι μου οι γνωστοι μου και οι λοιποι εχουν λογαριασμο στο facebook..

ειχα ανοιξει και εγω πριν πολυ καιρο και εκει που το ανοιξα εκει το εκλεισα..

περηφανη ελεγα στον αντρα μου τον δημητρη οτι δεν θα υποκυψω;)

δεν με ενδιαφερει το facebook..

μεχρι που διαβασα αυτο το post ολα αλλαξαν..

βρηκα κωδικους τα παντα για να μπω στην ομαδα του mammyland στο facebook..

ο Δημητρης γελαγε και ελεγε δεν τα καταφερα εγω αλλα τα καταφερανε οι φιλες σου οι μανουλες χιχι:laugh: ..

μπηκα λοιπον αλλα δεν εχω ιδεα ολα ειναι κινεζικα..

καταλαθος εστειλα στην αρχη απο του αντρα μου τον λογαριαμο αιτηση να με κανετε δεκτη στην ομαδα..:blush: ..τα μπερδεψα(το τι ακουσα αστα δεν λεγεται:dry: )

μετα προσπαθησα να κανω ακυρωση της αιτησης και εχω πατησει δεν ξερω ποσες ακυρωσεις..:unsure:

και τελικα μπηκα στον δικο μου λογαριασμο και εκανα αιτηση..και τωρα:huh:

ποιος θα με κανει δεκτη καλε..χιχι!!

αν δειτε οι υπευθυνοι εναν αντρα να στελνει και να ακυρωνει αιτησεις δεν ειναι αντρας μια τρελη κρυβετε απο πισω μα πανω απο ολα ασχετη!!ΣΥΓΝΩΜΗ!

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια μου!! Εμένα θα με βρείτε ως: Elena Marafi!! Αυτή που γράφει Greece κι όχι Kuweit!! Πάντα απορούσα από που βγαίνει τ'όνομα του μπαμπά... κι έρχεται από κει κάτω... Λέτε να 'χω και καμιά πετραιλεοπηγή;;;; :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερα harap, το βαρελι ειναι ανεκτιμητου αξιας:laugh: Δωστε οτι εχετε ευχαριστηση:silly: :woohoo: Τι κανετε κοριτσια? Εγω εχω τρεκ=λο τρεξιμο σημερα:blink: Θελω επιγοντως διακοπεεεςB)

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Κοριτσια αν μπειτε στο fb και γραψετε mammyland στη μηχανη αναζητησης σας βγαζει τον συνδεσμο και εκει θα μας βρειτε ολες με τα ονοματα μας... εμενα θα με αναγνωρισετε απο τη φωτο του προφιλ μου... αυτη την στιγμη εχω την ιδια που εχω και στο μαμμυ...:P

Να αναφερετε ομως και ποιες ειστε απο μαμμυ γιατι καμια φορα μπαινουν και ασχετοι...!!!

Κορίτσια δεν μου το βγάζει το mammyland.Δεν μπορώ να σας βρω.Στο facebook είμαι η margy tsiggou

Δημοσίευση

Manina μου στείλε μου pm με το ονοματεπώνυμο που είσαι στο facebook να σε κάνω add.

Και όποια κοπέλα είναι στο fb αλλά δεν μπορεί να βρεί τον σύνδεσμο, ας στείλει pm σε μένα ή σε κάποια άλλη κοπέλα που μιλάει εδώ, για να σας κάνουμε add.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
    • Εγω νιωθω χαρα που θα ξερω τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος!!! 😁 Βεβαιως θα εχουμε τις επαφες μας απο σημερα μεχρι Τριτη-Τεταρτη!!!! Γελασα πολυ ετσι οπως μου γραψατε κοριτσια!! 😆 Αν τυχει τωρα συλληψη, ΘΑΥΜΑ θα ναι!!
    • Κορίτσι σου είχα γράψει κ στο άλλο θεματακι... Είσαι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κ είναι λογικό να θέλεις τον άνθρωπο σου δίπλα. Έχεις μιλήσει σε κάποιον δικό σου για όλα αυτά? Δεν σου κάνει καλό να το περνάς μόνη σου. Ο σύντροφος σου έκανε την επιλογή του οπότε για μένα δεν έχει νόημα να επικοινωνήσεις, ουτε να ζητήσεις συγνώμη δεν θα φτιάξουν τα πράγματα κ θα βγει κ απο πάνω αυτός κ οι γονείς του. Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον από ανθρώπινο ενδιαφέρον να σε πάρει ένα τηλέφωνο, εσύ μπορεί να ήσουν στο νοσοκομείο μπορεί χίλια δυο. Δεν λέω ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου αλλά ίσως τώρα λόγο πίεσης λόγω προσπαθειών είτε από γονείς να έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Στο παρελθόν μετά από έναν άσχημο χωρισμό μου λίγες μέρες μετά ο πρώην παραλίγο να σκοτωθεί σε ατύχημα με το φορτηγό της δουλειάς. Κ τον πήρα τηλέφωνο να δω αν ζει τι κάνει κ του είπα ότι αν χρειαστεί κάτι είμαι εκεί για αυτόν γτ ήταν νοσοκομείο καθαρά από ανθρώπινο ενδιαφέρον.  Κοίτα να αναρρώσεις σωματικά κ μετά ψυχολογικά μιλά με τους δικούς σου κ με κάποιον ειδικό κ άστα όλα πίσω σου. Κ επίσης αυτό για την ηλικία είσαι πολύ μικρή μονο 32 κ δεν είναι πλέον ταμπού ούτε οι χωρισμοί, ούτε τα παιδιά σε πιο μεγάλη ηλικία ούτε τπτ. Κάνε μια νέα αρχή κ θα δεις ότι στο μέλλον θα τα θυμάσαι αυτά σαν ένα κακό όνειρο 🥰
    • Κ καλά κάνεις!!! Εγώ ήδη τώρα που το έχω πει στους γονείς νιώθω την αγωνία τους δεν μου λένε κάτι αλλά το βλέπω στα μάτια τους.... Ο δε μπαμπας μου που είναι πολύ σκληρός σαν χαρακτήρας έχει κλάψει 3 φορές στη ζωή του, οι 2 ήταν για τις αποβολές μου κ όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να στεναχωριούνται είναι κ 60+ 😞😞 Τέλος πάντων ίσως να είναι για καλό αυτή τη φορά που το ξέρουν κάποια άτομα να μας φέρουν τύχη 😉 Για τη δουλειά επειδή είμαι σκυλί ξέρουν ότι όταν λείπω μέρες είναι για εγκυμοσύνη οπότε το πω δεν το πω θα το καταλάβουν όλοι ότι κ να γραφτεί στην αναρρωτική. Έχω πάει με στραμπουληγμενο κ δεμένο πόδι με πατεριτσες στη δουλειά 😅 Ναι αντέ μακάρι κορίτσι μου πρώτα εσύ κ μετά ακολουθώ κ εγώ 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...