Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θελετε να τα λεμε στο facebook? Οσες εχουμε φυσικα! Αρχιζω απο μενα, επειδη δε μπορω να αλλαξω το μεγεθος των φωτογραφιων σκεφτηκα να σας τα λεμε στο facebook. Aν θελετε ψαχνετε στο eleni kaliva:) Σας περιμενω:)

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια:) Εγω εκανα βλακεια μαλλον:unsure: Μου εκανε αιτημα φιλιας η Λενα Δραζιου και την αγνοησα κατα λαθος. Ξεχασα οτι σας καλεσα στο fasebook:( Τι αγενεια:blush: Τη Λενα τη διαχειριστρια του mammy πως τη λενε? Λενα αν εισαι η Λενα που νομιζω κανε μου παλι αιτημα φιλιας γιατι δε σε βρισκω στο facebook:blink: Συγνωμη:S

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK? ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ? ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσίευση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ? ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Δημοσίευση

Καντινου καλημέρα. το Facebook ξεκίνησε αρχικά για να μπορεί να φέρνει σε επαφή φίλους και ανθρώπους που έχουν για κάποιο λόγο χαθεί

(παλιούς συμμαθητές, συμφοιτιτές κλπ).

Τώρα πιά έχει γίνει μέσο κλεισίματος "πονηρών" ραντεβού. Αυτό φυσικά αν και εφόσον είσαι τέτοιος τύπος πάντα.

Οσο για το προφίλ, αν κλειδώσεις τα στοιχεία σου, δεν μπορεί κάποιος να τα δεί, εκτός την φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου, παρά μόνο αν σου κάνει αίτημα φιλίας και εσύ το δεχτείς. Μόνο τότε μπορεί κάποιος να δεί αυτά που έχεις καταχωρήσει. Φίλους που έχεις ήδη κάνει add, φώτο, κλπ.

Όσο για τον άντρα σου, ίσως αυτά να φοβάται, ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Επειδή ο δικός μου είναι μηχανογράφος σε μια μεγάλη τράπεζα, συνέχεια βλέπει διάφορα. Γιαυτό και μου είπε τις προάλλες να μην βάζω προσωπικά στοιχεία όπως Δ/νση σπιτιού, τηλ. σπιτιού ή κινητό γιατί κάποιοι hakers είχαν μπεί και είχαν τραβήξει προσωπικά στοιχεία και έγινε χαμός.

Αν κάποιος το διαχειριστεί σωστά το fb δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
    • Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍
    • Αχ κοριτσια μου στο θεμα των μωρων υπαρχουν τοσες διαφορετικες αποψεις ακομα και απο γιατρους. Εγω τις ακουω ολες αλλα προτιμω να ακουω απο εσας τα εφαρμοσμενα ωστε να ξερω και τι λειτουργει καλυτερα. @Kn1 απο χθες που ξεκινησα το καινουριο συστημα με το θερμος αφηνω τα μπουκαλια και γω στον αποστειρωτη. Ευτυχως φτιαχνω γαλατακι στο πιτς φιτιλι και θα μπορω να το μεταφερω και εξω. Αν μπορουσα να χρησιμοποιησω και βραστηρα θα ηταν το τελειο αλλα αποτι βλεπω οι περισσοτεροι δεν ειναι υπερ. Τελος παντων ομως το θεμα με την αποστειρωση θα χαλαρωσει λιγο πιστευω μετα τον τριτο μηνα ζωης ή οχι;; @Maria98 πως πατε;;
    • Καλησπέρα κορίτσια... Να σου πω την  αλήθεια σε ζηλέυω... Μεγάλωσα στην επαρχία και είχαμε ελεύθερία και ζωή τότε.. Στην αθήνα η ζωή δεν έχει ποιότητα, ανυπομονώ να μπορέσουμε να φύγουμε εκτός Αθηνών όταν θα μπορέσει ο σύζυγος να πάρει μετάθεση να φ΄ύγουμε... Είναι αλλιώς η ζωή στην επαρχία και άλλη ποιότητα ζωής και πιο όμορφη..  
    • Δεν μ αναστατώνεις κορίτσι μου ,όλες σ αυτήν την φάση είμαστε τρελές όλο στο κακό πηγαίνει το μυαλό μας ,και πρέπει να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη και όχι να την ρίχνουμε περισσότερο ... Ηρέμησε και ψάξε και εσύ για κλινικές χαχαχαχχαχα εγώ αυτό κάνω και ηρεμώ για λίγο μετά αγχώνομαι για τα ποσά που ζητάνε οι τρελοί χαχαχαχχα ,ότι να ναι είμαι το ξέρω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...