Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θελετε να τα λεμε στο facebook? Οσες εχουμε φυσικα! Αρχιζω απο μενα, επειδη δε μπορω να αλλαξω το μεγεθος των φωτογραφιων σκεφτηκα να σας τα λεμε στο facebook. Aν θελετε ψαχνετε στο eleni kaliva:) Σας περιμενω:)

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια:) Εγω εκανα βλακεια μαλλον:unsure: Μου εκανε αιτημα φιλιας η Λενα Δραζιου και την αγνοησα κατα λαθος. Ξεχασα οτι σας καλεσα στο fasebook:( Τι αγενεια:blush: Τη Λενα τη διαχειριστρια του mammy πως τη λενε? Λενα αν εισαι η Λενα που νομιζω κανε μου παλι αιτημα φιλιας γιατι δε σε βρισκω στο facebook:blink: Συγνωμη:S

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK? ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ? ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσίευση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ? ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Δημοσίευση

Καντινου καλημέρα. το Facebook ξεκίνησε αρχικά για να μπορεί να φέρνει σε επαφή φίλους και ανθρώπους που έχουν για κάποιο λόγο χαθεί

(παλιούς συμμαθητές, συμφοιτιτές κλπ).

Τώρα πιά έχει γίνει μέσο κλεισίματος "πονηρών" ραντεβού. Αυτό φυσικά αν και εφόσον είσαι τέτοιος τύπος πάντα.

Οσο για το προφίλ, αν κλειδώσεις τα στοιχεία σου, δεν μπορεί κάποιος να τα δεί, εκτός την φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου, παρά μόνο αν σου κάνει αίτημα φιλίας και εσύ το δεχτείς. Μόνο τότε μπορεί κάποιος να δεί αυτά που έχεις καταχωρήσει. Φίλους που έχεις ήδη κάνει add, φώτο, κλπ.

Όσο για τον άντρα σου, ίσως αυτά να φοβάται, ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Επειδή ο δικός μου είναι μηχανογράφος σε μια μεγάλη τράπεζα, συνέχεια βλέπει διάφορα. Γιαυτό και μου είπε τις προάλλες να μην βάζω προσωπικά στοιχεία όπως Δ/νση σπιτιού, τηλ. σπιτιού ή κινητό γιατί κάποιοι hakers είχαν μπεί και είχαν τραβήξει προσωπικά στοιχεία και έγινε χαμός.

Αν κάποιος το διαχειριστεί σωστά το fb δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σας ζήσει κορίτσι μου!! Γερή και ευλογημένη να είναι η κούκλα σας!! Επιτέλους ήρθε το θαύμα σου στην αγκαλιά σου 🥰🩷🩷🥹
    • Κι εμένα πλέον κουνιέται πολύ μέσα στη μέρα και το βράδυ. Έχω και πρόσθιο και πρώτα δεν την καταλάβαινα πολύ, αλλά τώρα συνέχεια. Αυτό με το κοκκαλάκι δεν το νοιώθω..αλλά κι εμένα ώρες ώρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται. Κι αντιδράει κι όταν τη χαιδεύω..🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου...τι κάνετε???Τελικά το τελευταίο εμβόλιο δε μας πήγε πολύ καλά...ο μικρούλης ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και ανέβασε και λίγο πυρετό...ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα!!!Λέω από το Σάββατο να προσπαθήσω να τον πάω στο δωμάτιο του και να σας πω την "αμαρτία" μου νομίζω ότι ο μικρός είναι πολύ έτοιμος και εγώ έχω το πρόβλημα 🫣...Βλέπω το λίκνο και λέω αχ πως θα το αποχωριστώ?θα τον ακούω?θα ξυπνάει?θα νιώθει μόνος του?
    • Η αλήθεια είναι αυτή...κ δεν είναι πέντε ευρώ να πεις ότι τα δίνω κι ό,τι θέλει ας γίνει...
    • Κι εμένα έχει επανέλθει η υπνηλία...ειδικά το απόγευμα κοιμάμαι όρθια πολλές φορές.. Αλλά τα βράδια άλλοτε κοιμάμαι καλ΄ά κι άλλοτε με πιάνουν αυπνίες γιατί νοιώθω δυσφορία όταν ξαπλώνω.. Και σήμερα ξύπνησα στις 06.00 το πρωί και μετά δεν μπορούσα καθόλου ξαπλωμένη και κοιμήθηκα καθιστή στο κρεβάτι.  Οι πόνοι πάνε κι έρχονται, πότε η μέση πότε τα γόνατα. Στις ανηφόρες κι εγώ ζορίζομαι πολύ.. Άντε λίγο έμεινε! Υπομονή! Πότε έχεις ΠΗΤ?  Εγώ 5/3. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...