Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟΣΑ ΥΓΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ?


Recommended Posts

Τί κάνετε κοριτσάκια μου? Καλημέρα σε όλες! Καλά είσαστε?

Εγώ σήμερα είμαι κάπως... μέχρι πριν λίγη ώρα ήμουν ξάπλα, πρωϊνό έφαγα προ μισής ώρας περίπου (που είμαι γενικά πολύ φαγανούλα κι ουδεμία όρεξη έχω για φαγητό) και γενικώς... νυστάζω πάρα πολύ και η μέση μου μ' έχει ξεκάνει! Αισθάνομαι κι απίστευτες ανακατωσούρες... νομίζω ότι φάω θα το βγάλω... πάλι μου φαίνεται του μυαλού μου είναι... ναι, αλλά τότε γιατί αηδιάζω μόνο που θα σκεφτώ να πιω φυσικό χυμό πορτοκάλι (που πίνω εδώ και λίγους μήνες) και καφέ δε θέλω με τίποτε? Κι όόόόόόόόόόλο νυστάζω? Όχι τίποτε άλλο... χθες, μία θεία μου, μόνον ανίκανους δεν μας έβγαλε... μας μίλησε για εξωσωματική! Βέβαια, το στηριγματάκι μου, ο αντρούλης μου, την έβαλε στη θέση της! Έλεος.... 7 μήνες προσπαθούμε... όχι 7 χρόνια!

Να ρωτήσω βρε κορίτσια, όσες ξέρετε, η ύπαρξη πολλών υγρών είναι φυσιολογική? Περιμένω περίοδο (που να μή σώσει να 'ρθει) στις 28 του μηνός. Αλλά εδώ και 3-4 μέρες, έχω συνεχώς κάτι περίεργα υγρά... θυμίζουν πολύ ωορρηξία, αλλά αυτή έχει ήδη γίνει, γιατί πονούσε και η κοιλιά μου και το κατάλαβα! Αλλάζω συνεχώς εσώρουχο... αισθάνομαι συνέχεια μούσκεμα! Να ψιλιάζομαι πάλι... και στο τέλος να απογοητευτώ, ρε γμτ? Είναι σχεδόν λευκά τα υγρά κι άοσμα (sorry για την ακριβή περιγραφή!!!) Έκανα και permanante την προηγούμενη εβδομάδα... λέτε να έχω μωράκι και να του έκανα κακό? Πολύ στενοχωρημένη είμαι πάλι, ρε γμτ!!!

Συνεχώς ζαβλακωμένη αισθάνομαι... σαν κοτόπουλο! Δεν ξέρω τί να σκεφτώ πια... πάντως... για τα υγρά, πως είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αληθεύει? Μάλλον θα πρέπει να κάνω υπομονή ως την άλλη Δευτέρα, για να κάνω TEST, για να έχω καθυστέρηση. Αν και πάλι φοβάμαι... του μυαλού μου είναι... και πάλι θα κλαίω με λυγμούς!!! Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέχασα να σας πω και το άλλο... συνεχώς αισθάνομαι πως... κάτι τρέχει...πως είναι στην περίοδο... που συνέχεια νιώθουμε το αίμα να τρέχει? Ε αυτό ακριβώς αισθάνομαι και τώρα... μάλλον θα περιμένω πάντως αφού αδιαθετήσω και τελειώσει η περίοδος, να πάω να κάνω έναν κολπικό υπέρηχο, να δω τα μέσα μου! Φιλάκια σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ ωραία όλα αυτά που γράφεις! Ωραία συμπτώματα!

Βρε λες? Μακάρι κορίτσι μου να τα έχεις καταφέρει!

Δεν είναι μακριά η 28η Ιουνίου. Κάνε και ακόμη λίγη υπομονή να έχεις δηλαδή κάποιες μέρες καθυστέρηση και κάνε χοριακή. Άσε τα τεστ, έχουμε ακούσει τόσα...

Σου εύχομαι τα καλύτερα πραγματικά. Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να τα έχεις καταφέρει!

Θα περιμένουμε νέα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα, καλά ακούγονται τα όσα γράφεις!! Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος. Κι είχα πάει κι εγώ κι έβαψα τα μαλλιά μου και έλεγα του κομμωτή "μα βρε Γιώργο, γιατί μυρίζει έτσι η βαφή σήμερα;;" :P :laugh: Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι είχα μείνει έγκυος! Και μετά είχα και μια βδομάδα πόνους περιόδου κι αυτήν την αίσθηση ότι κάτι κατεβαίνει..

Όπως λέει και η milina, λίγη υπομονή ακόμα και μετά, προς Παρασκευή, κάνε μια χοριακή ή ένα self clear που δείχνει στις 5 μέρες από την σύλληψη.

Και καλά αποτελέσματα!! :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Milina και Crazy σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησούλες σας. Κι εμένα καλό μου φαίνεται... αλλά είπαμε... έχω επιφυλάξεις.... ακόμη τουλάχιστον! Καλέ crazy... τί μου θύμησες... τώρα που είπες για τη βαφή που σου μύριζε... και μένα, 1η φορά δακρύσανε τα μάτια μου από την permanante! Και στην κομμώτρια μου έκανε εντύπωση! Ευχαριστώ πολύ πάντως κορίτσια μου! Μακάρι να έχω καλά νέα... αχ... έχω μία αγωνία... και δεν το συζητάω και με τον άντρα μου ακόμη, γιατί κι αυτόν τον έρμο τον έχω τρελάνει... η μουρλή! Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα, όντως τα συμπτώματά σου είναι ενθαρυντικά, αλλά κάνε λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εγώ που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου πριν περίπου 1 εβδομάδα (απο εξωσωματική) είχα και έχω πολλά υγρά και η μέση μου, ειδικά όταν περίμενα τα αποτελέσματα με είχε τρελλάνει.

Σήμερα έκανα και την 3η χοριακή και αναμένω.

Σου εύχομαι σε λίγες μέρες να κλαίς απο ευτυχία και προσμονή, όπως εγώ...

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ,ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 28/6 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ.ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΑ ΥΓΡΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιπιτσα θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι ακουγονται ωραια αυτα που λες...εγω στον γιο μου ειχα πολλα υγρα και τρελες υπνηλιες.....μακαρι κοριτσακι....περιμενε και κανε μια χοριακη για να εισαι σιγουρη...ευχομαι να εισαι....φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα τα συμπτώματά σου είναι αρκετά ενδεικτικά. Για τα υγρά δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, αλλά αυτό που αηδιάζεις και ανακατεύεσαι και αισθάνεσαι σαν κοτόπουλο, κάτι μου θυμίζει.... ;)

Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.

Πάντως μην στεναχωριέσαι τώρα εκ των υστέρων για την περμανάντ. Πολλές κοπέλες μαθίνουν για την εγκμοσύνη μετά τον 1ο μήνα και εν τω μεταξύ πίνουν αλκοόλ, καπνίζουν ή βάφουν τα μαλλία τους. Δεν είναι τόοοοοσο φοβερό!

Και προπάντων μην στεναχωριέσαι με τις βλακείες που μπορεί να πει η κάθε θειά... :blink: Ηρεμία και καλή διάθεση θέλει πάνω απ'ολα η περίοδος που βρίσκεσαι τώρα, όσο δηλαδή όσο προσπαθειτε για παιδάκι.

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

car305pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΤΙΣ 29.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΝΙΩΘΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ:laugh:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζούνα μου....!!!!!!!!

Για τα υγρά δεν ξέρω να σου πω γιατί εγώ δεν είχα.... αλλά η νύστα μου δεν περιγράφεται!!!!!! Ξεκίνησα να έχω υπνηλία και πονάκια περιόδου 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο που τελικά δεν ήρθε ποτέ!!!!!! Όταν όμως λέμε υπνηλία το εννοούμε!!!! Να έχω χορτάσει υπνο όλη νύχτα και 3-4 ώρες μετά που θα ξυπνήσω να μην μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά! :)

Εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα μου, μακάρι κοριτσάκι μου να έχουμε ευχάριστα! Αυτό με τα υγρά που λές νομίζω είναι το πιό ενθαρρυντικό. Σου το εύχομαι ολόψυχα γιατί ξέρω πόσο πολύ το θέλεις! Λίγη υπομονούλα ακόμη! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααααχ κοριτσάκια μου... έχω φοβερή αγωνία!!! Λέτε να είμαι? Επιτέλους??? Θα ακούσετε τα ουρλιαχτά μου όπου κι αν είστε!!! Τέλος πάντων, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, έχω αρχίσει και προσέχω ακόμη περισσότερο από θέμα διατροφής (λατρεύω λαχανικά και φρούτα, αλλά έχω ένα θεματάκι με το ψωμί και τις ποσότητες... κι έχω κόψει κι εντελώς τον καφέ, μόνο που το σκέφτομαι αηδιάζω!) και δεν πολυσκύβω... Ο άντρας μου εννοείται, είναι πολύ πιο ψύχραιμος από μένα! Γι΄αυτό και δεν τον "πολυ-πρήζω" με τις ανησυχίες μου. Πάντως, 2-3 μέρες τώρα, έχει σκουρήνει και το στήθος μου, γύρω-γύρω από τις θηλές! Μακάρι να είμαι! Γιατί αν δεν είμαι... θα τρελαθώ από τη στενοχώρια μου! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου για τις απαντησούλες σας! Χθες μάθαμε για μία γνωστή μας πως είναι έγκυος στο 2ο παιδάκι της. Λέτε να είναι σημαδιακό??? Πάντως... μάλλον είναι η 1η φορά που... δεν ζήλεψα!!! Θα σας ενημερώσω, ψυχούλες μου, μόλις μάθω! Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAZOUZOUNA μου ΜΑΚΑΡΙ!!!!!! Στο εύχομαι ειλικρινά και ελπίζω να μας φέρεις γούρι με τη σειρά σου ..... :)

Κι εγώ όπως η rose περιμένω μια μερούλα μετά από σένα στις 29-30. Επίσης έχω αυτό το αίσθημα ότι συνεχώς κάτι "τρέχει" και έχω υγρά και πονάκια από προχτές. Νιώθω ότι ελαφρώς ανακατεύομαι.. λίγη ζαλάδα που και που... Βέβαια, αυτό συνέβαινε και σε κάποιους προηγούμενους μήνες. Γι' αυτό δεν θέλω να το πιστέψω πάλι για τον εαυτό μου για να μην φάω τα μούτρα μου... :( Παρόλα αυτά νομίζω ότι όντως είναι καλά συμπτώματα .... απλά .... μπορεί και να είναι συμπτώματα περιόδου. :unsure:

Κανείς δε ξέρει αλλά θα το μάθουμε σε μια βδομαδούλα το πολύ !!! εεεε ??? :laugh: Ας ελπίζουμε !!!!!

Αλλά να... έχω λίγες ελπίδες παραπάνω αυτό το μήνα ... μιας και έκανα τεστάκι ωορηξίας και είμαι τουλάχιστον σίγουρη ότι πέτυχα τις σωστές μέρες!!! ...

Προσέχω γενικώς κ γω, διατροφή (φρούτα λαχανικά πορτοκαλάδες ...) όχι πολύ ποτό, έκοψα το εντατικό γυμναστήριο... Μη μείνω με τη χαρά πάλι φοβάμαι !!!! ΤΡΕΜΩ και στην ιδέα μόνο !!!! :(

Αγωνιώ μαζί σας !!!! :silly: Φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία μαζί με κουράγιο σε όλες μας !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιπιτσα μουυυυυυυυ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ!!!!!! :) :) :) :) :)

ετσι εεεεεεεετσι να γουσταρουμεεεεε!!!!! :)

να σου πω κατι πλακα πλακα και εγω πολλα υγρα ρε γμτ,χαμοε γινεται!!! σερβιετακι αλλαζω συνεχεια και νοιωθω οτι εχει ερθει περιοδος!!! την οποια ΔΕΝ την περιμενω σε καμια δεκαρια μερες!!!! πες μου οτι εχεις ξινιλα στο λαιμο,θα τρελαθω!!! εγω νοιωθω οτι εχει φυτρωσει μια λεμονια στο λαιμο μου απο την πολυ ξινιλα εδω και 3-4 μερες!!!!!!! ποπο αυτα ειναι γοουσταρωωωωωωωωω!!!!!!!! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 28 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νανα μου μην απογοητευεσαι,μπορει να ηταν νωρις!!!! αντε καλε μη στενοχωριεσαι και αμα εχει νινι το στενοχωρεις και εκεινο!!!!! :) αισιοδοξια κοριτσαρες!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...