Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ !ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΟΛΛΑ!ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Ή ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί φοβάσαι, κοπέλα μου;

Για όλα υπάρχει λύση.

Αν δε θέλεις να πονέσεις, κάνε επισκληρίδιο και δε θα καταλάβεις τίποτα.

Να παρακαλάς μόνο να είναι καλά το μπεμπάκι σου κι εσύ η ίδια και για όλα τα υπόλοιπα έχει προβλέψει η φύση και η επιστήμη.

Άντε, με το καλό να γεννήσεις και να μας πεις την εμπειρία σου!

Σιγά σιγά να παίρνουμε κι εμείς σειρά...

Γιατι να μη τα κατεφερεις?? :)

Ριξε μια ματια εξω απο το παραθυρο σου και δες ολους αυτους τους ανθρωπους...γεννηθηκαν με τον ιδιο τροπο που γεννηθηκες και εσυ....και γεννηθηκαν με τον ιδιο τροπο που ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ και εσυ... Αυτες ολες τα καταφεραν εσυ δε θα τα καταφερεις?!!

Ολα καλα θα πανε οσο για τον πονο υπαρχει και η επισκληριδιος. Για σκεψου πριν χρονια δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ!! :)

Μια χαρα θα τα πας! :):)

ΑΧ ΝΑ'ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΟ ΑΓΧΟΣ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 31η ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ VIDEO ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ME TOKETOΥΣ ΚΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...ΕΓΙΝΑ 3ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΚΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ 2-3 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΩ;;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ,ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΣΚΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ !ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΑΣ!

Σε καμία γέννα μου δεν έκανα επισκληρίδιο και οι πόνοι για μένα ήταν υποφερτοί και γέννησα γρήγορα. Μην αγχώνεσαι. κι εγώ φοβόμουν και τελικά ακόμη δεν πιστεύω οτι ΕΓΩ γέννησα 2 φορές χωρίς επισκληρίδιο και τόσο εύκολα. Σου εύχομαι τα ίδια! Με το καλό!

σε καταλαβαίνω απόλυτα κοριτσάκι, άσε και εγώ μόλις μπήκα στην 31η εβδομάδα και έναν φόβο για τον τοκετό τον έχω. όλα καλά πιστεύω θα μας πάνε όπως και σε εκκατομύρια γυναίκες στον κόσμο, ο Θεός θα μας βοηθήσει πιστεύω.

EVIDOD γιατί πρέπει να κόψεις τις ενέσεις ηπαρίνης 2-3 24ωρα πριν το τοκετό. κάνω και εγώ ενέσεις αλλά ακόμα η αιματολόγος δεν μου έχει αναφέρει κάτι τέτοιο.

ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ Κ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 39Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ..

κΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ,ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ??ΦΙΛΑΚΙΑ

ΛΕΝΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ'ΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ) Ή ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ...

Είναι λογικό να τα σκέφτεσαι όλα αυτά και πόσο μάλλον τώρα που ήρθε η ώρα.

Κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν, στο πρώτο μόνο παιδί γιατί μετά ξέρεις. Πιστεψέ με ειλικρινά όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα που δεν θα καταλάβεις πόνο, χρόνο, τίποτα.

Δεν λέω πως θα σε πιάσουν πόνοι και γέννησες, όχι κάτι τέτοιο, αλλά φαντάσουν όταν σπάσουν τα νερά ή νιώσεις πόνο ή δεις το οτιδήποτε και πας στο μαιευτήριο θα σε αναλάβουν οι κοπέλες εκεί, θα σου κάνουν την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται και όλη την ώρα θα είσαι απασχολημένη. Όσο για τους τεχνητούς πόνους δεν ισχύει ο πόνος που προανέφερες. Εμένα με είχαν με τεχνητούς πόνους περίπου 10 ώρες και δεν κατάλαβα τίποτα παρά μόνο μικρές ενοχλήσεις ώρες-ώρες....και τελικά γέννησα με καισαρική.

Έτσι λοιπόν σταμάτα να αγχόνεσαι και απόλαυσες τις τελευταίες μέρες ...καλή λευτεριά!!!

Εχω γεννησει φυσιολογικα , χωρις επισκληριδιο και το μονο που εχω να πω ειναι οτι μακαρι να ξαναζηησω αυτη την εμπειρια!!!

Οι πονοι ειναι υποφερτοι και εκεινη την ωρα ( μεγαλυτερη φοβιτσαρια απο εμενα δεν υπηρχε) αποκτας τοση δυναμη που δεν φανταζοσουν οτι εχεις!

Δεν ειναι τιποτα η γεννα , το μεγαλειο του ανθρωπινου σωματος ειναι απιστευτο....

Μη φοβασαι τιποτα, η γεννες πλεον ειναι παιχνιδακι με οποιον τροπο κι αν γινουν,οι γιατροι ξερουν.

Σου ευχομαι με ενα γερο μωρο και να εχεις πιστη οτι θα τα καταφερεις οπως ολες οι μανουλες

kai egw gennisa fisiologika kai xwris episkliridio........kai itan TELEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.............kai episis i apantisi tis toma ta leei ola:)

oses eiste se teliki eutheia...ME ENAN PONO KORITSIAAAAAAAAAAAAAAA

Τόσες γυναίκες σε όλο τον κόσμο γενιές και γενιές τα κατάφεραν. Λες εσύ να μην τα καταφέρεις ?

Άλλωστε υπάρχει η επισκληρίδιος με την οποία δεν πονάς καθόλου αυτό σου το υπογράφω. Να εύχεσαι να είναι όλα καλά με το μωράκι σου και όλα τα άλλα θα έρθουν φυσιολογικά και εσύ μόλις πάρεις το αγγελούδι στα χέρια σου θα τα έχεις ξεχάσει όλα, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....

Η ώρα η καλή να είναι και μην ανησυχείς έχει φροντίσει ο Θεούλης ή η φύση αν προτιμάς για όλα ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Χωρίς να έχω γεννήσει (είμαι στην 34η εβδομάδα), θα σου μεταφέρω αυτά που μου λέει η μαία μου (η οποία τυχαίνει να είναι και θεία του συζύγου μου)... Καλή ψυχολογία, θετική σκέψη και σωστές αναπνοές... Και όλα θα γίνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα... Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, όμως εγώ το πιστεύω... Εξάλλου, αν δεν ξέρει αυτή, τότε ποιος??? Και αν όλα πάνε καλά και γεννήσω φυσιολογικά, θα γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο... Εξάλλου, και μια φίλη μου που γέννησε πριν ένα μήνα μου είπε ότι καθυστέρησαν να της κάνουν την επισκληρίδιο και την έπιασε μετά που βγήκε το μωρό... και ότι δεν ήταν τίποτα και ότι την επόμενη φορά δε θα ζητήσει επισκληρίδιο... και συζητάμε για ένα μωρό 4200 σε μια κοπέλα 65 κιλά (τα κιλά αυτά ήταν στον 9ο, φανταστείτε πώς είναι...) Οπότε... think positive... και όπως λέει και ο Sakis... όλα καλά θα μας πάνε!!! Φιλιά

elenit έγραψε:

Χωρίς να έχω γεννήσει (είμαι στην 34η εβδομάδα), θα σου μεταφέρω αυτά που μου λέει η μαία μου

(η οποία τυχαίνει να είναι και θεία του συζύγου μου)... Καλή ψυχολογία, θετική σκέψη και σωστές αναπνοές...

Και όλα θα γίνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα... Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, όμως εγώ το πιστεύω... Εξάλλου

Καλά κάνεις και το πιστεύεις ελενίτ.. Και γω πιστεύω, οτι μια καλή ψυχολογία και λίγο κίνηση τις τελευταίες μέρες βοηθάνε

για έναν εύκολο και γρήγορο τοκετό!

Κορίτσια γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο (και φυσικά τον είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου!!!) γιατί έφτασα στο μαιευτήριο με 7 διαστολή. Σπάσανε τα νερά 7:15 το πρωί και

9:30 γεννήθηκε η μπέμπα μου. Δεν είναι δώρο Θεού μια τόσο εύκολη και γρήγορη γέννα για μια πρωτάρα μητέρα???

Θας σας πω πως είχα "φτιάξει" την δικη μου ψυχολογία.

Είχα χωνέψει ότι θα "πήγαινα" για φυσιολογικό τοκετό.

Πίστευα ακράδαντα στην απίστευτη δύναμη που δίνει η φύση στην γυναίκες και στην αντοχή τους στον πόνο, όπως και τελικά αποδείχθηκε.

Σκεφτόμουν ότι η όλη διαδικασία ήταν μερικές ώρες από ολόκληρη την ζωή μου. Δεν θα άντεχα μερικές ώρες πόνου??

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου πάντα υπήρχε το ενδεχόμενο της αναλγησίας...

Θα είχα μέσα στο τοκετό τον σύζυγο μου (ανακουφιστικό αλλά όχι ανακουφιστικότερο της αναλγησίας υποθέτω!!!)

Εχοντας αυτά στο μυαλό μου, όταν ήρθε η ώρα, έδειξα απίστευτη ψυχραιμία (λες και το χα ξανακάνει -είχαν να το συζητούν!!-.

Αυτά να έχετ στο μυαλό σας και λίγο κίνηση τις τελευταίες μέρες και όλα θα πάνε τέλεια.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΓΡΉΓΟΡΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ. Είναι απίστευτη εμπειρία...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...