Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ!!!! Ναι θα κάνω μια χοριακη να δω που βρισκόμαστε..έχω πάρει το κολάι...πέρυσι πήγαινα μόνη μου ανά 2 μέρες και έκανα χοριακη να δω αν ανεβαινει😅😅
    • θα με τρελανετε! κι εγώ θέλω 😆 Πόσο είσαι τώρα;; Καλά εμένα ως πρώτο ίσως αργήσει λίγο
    • αχ αυτά τα πεταρισματα!! περιμένω πως και πως και γω... δε νοιώθω κάτι ακόμα... αλλα και στην κόρη μου θυμάμαι είχα αργήσει αρκετά... Κορίτσια βλέπω είστε πολλές Θεσσαλονίκη ε?? εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη ♥️ έχω μεγαλώσει και σπουδάσει εκεί αλλά τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια ζούμε Αθήνα... καμία αλλη κοπέλα εδώ Αθήνα??
    • Συνέχεια έχω σε καθημερινή βάση , έρχονται φεύγουν όλη μέρα αυτή η δουλειά γίνεται ! Εύχομαι να σταματήσουν γρήγορα ...!  Η κοιλίτσα μου εμένα έχει πεταχτεί πλέον δεν μου κάνουν τα παντελόνια μου και είναι νωρίς ακόμα ....
    • Κορίτσι μου για αρχή κάνε μια χοριακη και άλλη μία μετά από δύο μέρες να δεις αν προχωράει καλά μη αγχώνεσαι από τωρα για το γάμο έχεις ακόμη καιρό ένα ένα βήμα δες πρώτα ότι είσαι έγκυος και είναι όλα καλά και μετά θα το σκεφτείς και αυτό . Πάντως σε πληροφορώ ότι στο γάμο μου ήμουν σχεδόν εφτά μηνών όχι μόνο το ευχαριστήθηκα και το απόλαυσα φουλ δεν σταμάτησα και το χορό δεν σε εμποδίζει σε κάτι η εγκυμοσύνη και γω όλες τις ετοιμασίες έγκυος τις έκανα και ήταν όλα μια χαρά φαντάσου τότε είχα και κοιλιά εσύ θεωρητικά μέχρι τότε θα είσαι σε φυσιολογικά πλαίσια οπότε όλα θα τα χαρείς . Εύχομαι καλά αποτελέσματα και με το καλό ο γάμος σας 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...