Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσι μου θα σου πω ότι όπως κι εσύ έχω έναν αδερφό ο οποίος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, μάρτυρες στο γάμο ήμουν εγώ και η αδερφή της νύφης μου. Η νύφη μου όταν έγινε ο πολιτικός ήταν ήδη έγκυος. Το μωράκι, που γεννήθηκε κοριτσάκι, το βάφτισα εγώ. Ακριβώς γιατί το μωρό αυτό θα το αγαπούσα πολύ περισσότερο από έναν φίλο τους..  Είμαι θεία αλλά πρώτα από όλα είμαι νονά. Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να μιλάει της μάθαινα να με λέει νονά, δεν με φωνάζει ποτέ θεία και το λατρεύω αυτό.. και όπως είπα στον αδερφό μου, θείες πολλές, νονά όμως μία! Δεν μετάνιωσα ούτε μια στιγμή που τη βάφτισα και για αυτό το μωρό χάνομαι..!!! Όσο για το όνομα, της δώσαμε της μητέρα μας! Αναστασία. Ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή της γέννησης αυτού του μωρού μέχρι σήμερα είναι εκεί παρόν.
    • Ωωωωωωω!! Ωραία στη Καστοριά!!! Να περάσετε υπέροχα!!! 🥰 Για αυτό σε ρώτησα για το θηλασμό.. πήγαμε και εμείς μια μονοήμερη μη φανταστείς.. να δοκιμάσουμε τα "νερά" με τη μικρή.. ήταν βέβαια 2,5 μηνών τότε.. αλλά με τους θηλασμους παιδευτήκαμε γιατί δεν συγκεντρωνόταν και κυρίως δεν βολευοταν να φάει καλά οπότε είχαμε γκρίνια και κλάματα.. 
    • Να πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.. ειδικά σε αυτό το τελευταίο το "δεν μπορώ να το χωνέψω με τπτ".. Όταν ανακάλυψα κι εγώ ότι ο σύζυγος δεν έχει σπέρμα και δεν υπάρχει περίπτωση φυσιολογικής σύλληψης σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσω. Είναι δύσκολος και αυτός γενικότερα σαν άνθρωπος, οπότε μου έκανε τη ζωή ακόμη δυσκολότερη που δεν μπορούσε να δεχτεί και να συμβιβαστεί με το πρόβλημα που προέκυψε στη ζωή μας. Δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και θιγόταν απίστευτα ο ανδρισμός του, έτσι το έβλεπε. Είδα κι έπαθα να μπορέσουμε να φτάσουμε στο σήμερα..  Ελπίζω ο δικός σου άνθρωπος να μην είναι έτσι και μαζί να το ξεπεράσετε πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα.
    • καλή μας επιτυχία!! όλα να πάνε καλά, αχρείαστη να είναι η υστεροσκόπηση!!
    • κορίτσια, καλημ΄έρα, καλή εβδομάδα! όσες έχετε κάνει innohep, έχετε καμιά συμβουλή; μου κάνω συνέχεια μικρές μελανιές. δεν τρυπάει και εύκολα η βελόνα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...