Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κάτσαμε 10 μέρες, εχθές γυρίσαμε!!  πως τις έδωσες; Έτσι ατόφιες; Με ζουμακ; Ή σκέτη φακή;
    • @Katerinioo μου ειμαι εδω να σου θυμισω τον πονο μου με τα πρησμενα ποδια επι 10 μερες. Θυμασαι π ελεγα οτι πηγε το αγορι μ και μ πηρε σαμπο; Ουτε με σαγιοναρα μπορουσα να βγω δε χωραγε το ποδι και μια φιλη μου π γεννησε φυσιολογικα κι αυτη τα ιδια τουμπανο τα ποδια της. Θελει λιγες μερες να ανακατανεμηθουν τα υγρα στο σωμα ομως στο φυσιολογικο τοκετο υποχωρει πιο γρηγορα συνηθως κι ας μοιαζει τρομακτικο τωρα. Απο την απελπισια μου δεν ειχα βγαλει ουτε φωτο να ξερεις. Εμεις κοριτσια 27 ημερων σημερα κοιμηθηκαμε σερι αποψε γιατι φαγαμε φουλ το βραδυ στις 12. Τον αλλαξα τωρα να δω αν θα ξυπνησει αλλα δεν τον πιεζω θα τον αφησω αλλη μια ωριτσα. Γενικα καθε 2μιση -3 ωρες (μπορει και 4) πειναει και χαλαει τον κοσμο και τη νυχτα τα ιδια κανει απλα χθες εφαγε πολυ και νταγλαρε προφανως. Τα μπεμπακια σας που θηλαζουν αποκλειστικα ειναι λογικο να ξυπνανε πο συστηματικα τα γλυκουλικα. Εμενα το στηθος μου μεγαλωσε αποτομα αυτες τις μερες οπως το λετε το κανω. @Elenaki12 να σας ζησει και παλι αντε και στα δικα μας να 40ντισουμε με το καλο, εχεις δικιο βγαζει μια παραπανω σιγουρια το 40ντισμα για το μπεμπινι. 
    • Κατι τέτοιο δεν εχω καταλάβει, θα δούμε τι θα του πει ο ανδρολογος που εξειδικευειται σε τέτοιες περιπτωσεις.
    • Ευχαριστώ. Μου είπε ότι δεν είναι σε ικανοποιητικό μέγεθος.. Τον ρώτησα πότε θα κάνουμε την ενεσουλα, και μου είπε ότι δε θα πρέπει να βιαστούμε αλλα να το δούμε λίγο και αύριο… και μεθαύριο. Πρώτα μου είπε μεθαύριο, μετά επέμεινα να ξαναπάω αύριο… Είπε να μην ανησυχώ τόσο πολύ, φαινόταν σίγουρος…  Εγω όμως αγχώθηκα παρα πολύ… Υπάρχει περίπτωση να φταίει που μου έδωσε τη μικρή δόση;  Ευχαριστω για την απάντηση και σένα @Ngsofia Αυριο θα έρθει και ο φίλος μου μαζί, είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δε μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου καθόλου. Τσακωθήκαμε κιόλας γιατί επέμεινε ότι δε γίνεται να μη θυμάμαι και να μη ρώτησα ακριβώς ποσά χιλιοστά και να με κυριεύει ο πανικός… Έκανα και το τεστ με τη φατσούλα πριν αλλα δεν έδειξε χαμογελαστή φατσούλα… Καλο βράδυ κορίτσια.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...