Μετάβαση σε περιεχόμενο

na eyxhthoyme sthn THOYLI gia to antraki ths--(-@

Recommended Posts

Δημοσίευση

KAI TO ONOMA AUTOU!!!!!!!!!! THEODOROS!!!!!!!!!

koritsia itan mia uperoxi vaptisi kai o zouzounos den eklapse katholou!!!!to apolamvane o kurios,kurios katourlis kathos katourise otan ton ksegumnosan!!!!i filenada mas i thouli mia kouklara koritsia me ena oraio mple forema kai fovero xtenisma!!!! marthoula mou polu nostimo to glukaki xixi eimai kai ligouro!!!! kalofotistos na einai kai panta eftuxismenos!!!

Δημοσίευση

Ο μικρος Θοδωρακης ηταν σουπερ -μωρο!

Δεν ακουστηκε καθολου!!!!!!!!!!

Γκιχ δεν εβγαλε...

Πιο πολυ ακουγοταν η δικια που που γκρινιαζε :blink::blink::blink:

Φιλεναδα να σου ζησει!!!!!!

Ααααααα και οι μπουμπουνιερες σουπερ!!!!!!!

:P:P:P:P

Δημοσίευση

thouli μου, να σας ζησει ο μικρουλης σας!!!:cheer:

καλοφωτιστο να ειναι το πανεμορφο αντρακι σας κοπελα μου!!!:cheer:

(απιστευτη η φωτογραφια στο προφιλ, ηθελα κι εγω να στο πω!!!):woohoo:

να ζησει, να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε!!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Stavroula24 εγώ πάντως τον καταλαβαίνω τον άντρα σου αγάπη, γιατί όταν είσαι μεγαλωμένος σε δεμένη οικογένεια έτσι νιώθεις. Δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος. Όσο για τη μαμά του λογικό να θέλεις εσύ τη δική σου. Και εγώ τι δική μου θέλω,  άσχετα που αν ερχόταν και η πεθερά μου δεν θα είχα θέμα γιατί την αγαπώ πάρα πολύ. Σε περίπτωση δηλαδή που η μάνα μου ήταν μακρυά θα ήθελα την πεθερά μου τις πρώτες μέρες. Ότι και να λέμε πάντως αν είναι το πρώτο σου και δεν το έχεις ξανά ζήσει όλο αυτό δεν ξέρεις τι σε περιμένει.. Θεωρώ ότι τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες χρειάζεται μια βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν γενικά τι να κάνουν με ένα νεογέννητο στο σπίτι. 
    • Αχ ρε συ αυτό με το μπιμπερο!  Η δικιά μου τέλος του μήνα κλείνει τους 2 μήνες. Στην αρχή που έδινα κάποιες φορές συμπλήρωμα έπαιρνε μπιμπερο μετά το γύρισα σε αποκλειστικό θηλασμό και τώρα που αντλώ κάποιες φορές για να έχω γάλα αν λειψω η δώσει κάποιος άλλος δεν το θέλει! Άλλαξα και μπιμπερο και σήμερα πχ της έδωσα λίγο ήπιε και μετά με τίποτα ήθελε μόνο στήθος. Υπάρχει περίπτωση να μην το ξανά θελήσει; Η όσο προσπαθώ θα το μάθει πάλι; 
    • Καλημέρα!! Οπότε αναμένουμε  @Pinacolada 2/2  @Stavroula24 10/2  @elen. 23/2  @melitiniღ 7/3  @Princess28 ? @Παρασκευαιδου ? Για να δούμε.... Εγώ όντως @Stavroula24 το βράδυ κοιμήθηκα πολυ καλά!! Πάντως έβγαλα και σήμερα ένα κομμάτι βλεννη λιγο μεγαλύτερο απο το χθεσινό.  
    • Χαχαα ο,τι θέλει ας γίνει 😁♥️😁💙💙💙
    • Ναι εννοείται να πας να τα δεις από κοντά τα καρότσια θα σε βοηθήσει πολύ να διαλέξεις θα καταλάβεις και διαφορές μεταξύ τους τουλάχιστον κατασκευαστικά  Αλλά αν το θες για το βάζεις μέσα αμάξι ή ανσανερ να το δεις αν μπορείς και κλειστό  Αλλά έχει κάνει και με το τι παιδι έχεις.. Εμένα και οι δυο όταν άρχισαν να περπατάνε το καρότσι δεν το θελανε οποτε είχα πάρει και ένα ποδηλατάκι.. ειδικά η μεγάλη που ήταν μικρή να κάτσω εγώ να πιω μιση ώρα καφέ και εκείνη να κάτσει στο καρότσι ; 😂 ΠΟΤΕ.. ούτε να την πάω βόλτα και να κοιμηθεί μέσα στο καρότσι δεν κοιμόταν έξω.. η μικρή ήταν πιο βολική καθόταν πιο καλα και έχει κοιμηθεί έξω σε βόλτα στο καρότσι 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...