Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 107
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ωραίες οι μπουμπούκες!! Κορίτσια που να τις δείτε κι από κοντά...

Εμένα.. έπειτα από μια μέρα ... Ο Θεός να φυλάει... :( κι αφού με πήρε ο ύπνος... κατάφερα και πήγα.. δλδ ο αντρούλης μου μ'έφερε διότι εγώ με την κοιλάρα πλέον ρυμουλκό χρειάζομαι!! :laugh: Αστειεύομαι!! Απλά απέφυγα να οδηγήσω μόνη!! Πέρασα πάρα πολύ ωραία.. !! Εύχομαι να μπορέσω να παρεβρεθώ και σ'άλλη συνάντηση.. πριν ξεμυτήσει ο Δημητράκης από την κοιλίτσα!! :)

Κορίτσια μου... σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

μπραβο σας κοριτσια περασατε super οπως παντα!!!!!!!!! εγω εχω χασει 2 συναντησεις σερι....δεν ντρεπομαι λιγο??? στην επομενη δεν ειπαρχει παριπτωση ΘΑ ΕΡΘΩ!!!

τα μωρα ειναι σκετη απολαυση και της sofou και της σισσιως κουκλαρες φτου σας ματια μου

Δημοσίευση

αχ τι ωραιες φωτο με θεα το σεφ :Pπαλι ζηλευω που δεν ηρθα!!! απο τη μια το ποδι του χρηστου,απο την αλλη που πακεταρω για τη μετακομιση,χαμος...κοριτσια στειλτε μου κανα μηνυμα κουραγιου να αντεξω!!! εχω ξεθεωθει!! :P ελπιζω να τα καταφερω να τα φτιαξω ολα ομορφα και μολις μετακομισω να ερθετε ολες στο καινουργιο σπιτακι για καφε ε?? δημητρουλα μου τι εχεις κανει και ομορφηνες???????????? :) αααα κατι γινεται εδω περα !!!!!! :P

Δημοσίευση

Αχου κορίτσια τώρα το είδα το θέμα :blush:

Θεες θεες θεες!!!:woohoo:

Πολύ κοριτσοπαρέα όμως :laugh: Ευτυχώς που ήταν και η Ελένη-dallia με τους άντρες της και κρατούσε τις ισορροπίες :laugh:

Τρελλάθηκα με τα μικρούλια!!!Και η Χαριλίνα και η μικρούλα της Sofou μέσα στα ροζ,γλύκες!!!:kiss:

Δημοσίευση

mikroulaxristos είδες τι ωραίο το ΣΕΦ!:woohoo: :woohoo: :woohoo: Κουράγιο κοπέλα μου!Σκέψου όταν τελειώσουν όλα αυτά θα απολαμβάνετε το σπιτάκι σας! Και μετά θα έρθουμε επίσκεψη και ο Δημητρακης θα το ξανά ισοπεδώσει!:P :P :P Όσο για το άλλο που ρωτάς!Ομόρφυνα από τότε που ήρθατε στη ζωή μου!:)

Δημοσίευση

αχ βρε δημητρουλα μου ...;) εισαι εσυ....εγω να δεις ποσο αλλαξα απο τοτε που σας γνωρισα..στηναρχη τη θεια ρουλα(ηγλυκια φωνη της λογικης...) μετα εσενα...(η τρελη ψυχαρα..) μετα την νταλια μου(το φιλεναδακι που λες ταπαντα..)..η βουλιτσα (με τα χαμογελα που χαριζει απλοχερα..)..η τζουλιανα (που μονο τεστ dna δεν εχουμε κανει για να αποδειξουμε οτι ημαστε διδυμες...).. η αλκοστ (με τις ελπιδες και την τρελα της...) ολες σας,μια μια με κανατε να γουσταρω!!! :P ειστε το παρεακι μου..και ολα τα υπολοιπα κοριτσια που γνωριζω καλυτερα καθε μερα και περνουν μια ξεχωριστη θεση στη ψυχη μου.... αστο καλο πια...παλι να κλαιω...φευγει το νελακι μου,η μικρουλα μου ...θα ειναι μακρυα μας...αξιζει τα καλυτερα ομως...! ετσι δεν ειναι????

ουφ τωρα θα κλαιω πανω απο τις στιβες τα ρουχα.....

Δημοσίευση

Νταντούλα μια από τα ίδια νιώθω κι εγώ!! Χαίρομαι που σας έχω στην ζωή μου!!!

Νελλάκι.. άστα!! Ας μην χρειαζόμουν ρυμουλκό... τώρα πια.. και θα πήγαινα μόνη! Ο μόνος άντρας θα ήταν το μικρουλάκι μου στην κοιλίτσα!! :laugh: Αλλά δεν μπορώ να πω για τον αντρούλη μου.. Πρέπει να με αγαπά πολύ για να μου κάνει έτσι όλα τα χατίρια!!

Δημοσίευση

Νέλλυ, πριν φύγετε, θα προλάβουμε να σας δούμε;;;

Το περιμένουμε πως και πως!!!

Πότε υπολογίζετε να φύγετε;;

By the way, νομίζω πήρατε την καλύτερη απόφαση. Διάβασα το θέμα σας, αλλά δεν προλάβαινα να σου γράψω.. Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!!

Δήμητρα... ακόμα στο γραφείο είμαι! :angry::huh::unsure:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ!!!;)

ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΛΙΝΑ ΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥ!!!!ΤΙ ΝΑΖΙ ΤΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΘΕΪΚΟ!!!:P

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΙΘΑΝΑ.ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΛΟΓΩ......ΚΑΒΓΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
    • Άστο, αυτό το παιδί νομίζω ότι βιάζεται να μεγαλώσει. Όσοι τον βλέπουν μου λένε κλείσατε χρόνο;; Φοράει ρούχα 18μηνα κ του είναι ίσα ίσα σε ύψος και φαρδιά γιατί είναι αδύνατος, αφού σκέφτομαι μήπως του πάρω κολάν 🤣🤣. Αρχίσαμε να ψάχνουμε κάθισμα αυτοκινήτου, γιατί το αβγό δεν βλέπω να τον χωράει το καλοκαίρι. Να σκεφτείς πήρα τον άνθρωπο στο μαγαζί που πήραμε το καρότσι για να μας προτείνει κάποιο καθισμα και μου λέει πόσο είναι τώρα; Και και μου λέει είναι μέχρι 87 εκατοστά το αβγό που πήρατε και μπορεί να κάτσει πάνω μέχρι 15 μήνες. Μόλις του είπα 7μιση μηνών και 79 εκατοστά μου λέει τι το ταΐζετε 🤣🤣. Και με τα δόντια που έχει βλέπω να τρώει σουβλάκια το καλοκαίρι, να φανταστείς ήδη από χθες το μοσχάρι δεν το αλεθω, το παταω με το πιρούνι.  Τώρα για το εμβόλιο θα φανεί την Παρασκευή το βράδυ αν θα κάνεις πυρετό.
    • Τι κάνετε κορίτσια??? @Sotiria_94 πηγες γιατρό? Δ πιστευω να γεννας και συ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...