Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ PARENTS???

Recommended Posts

mariantinosnini έγραψε:

yolanda έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα.σκέφτητέ λίγο τους φίλους σας.δεν τους έχουμε όλους για τον ίδιο λόγο.ο καθένας μας προσφέρει κατι διαφορετικό.στον έναν εμπιστευόμαστε τα μυστικα μας,τον άλλο τον έχουμε για να περνάμε καλά επειδή μας φτιάχνει το κέφι κτλ.δείτε το έτσι.

Είμαι πολύ νέα στο μαμυ κ δεν μπορώ να εχω άποψη AKPIBΩΣ για εδώ.σίγουρα βλέπω όμως κάποιες διάφορες.

Τα μέλη είναι σχεδόν στον ίδιο αριθμό αλλά στο παρεντς υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή,περισσότερα

ΕΝΕΡΓΑ μέλη.αποκομίστε λοιπόν ότι καλύτερο μπορείτε απ το καθένα.παρ'τε ότι καλό έχει να σας προσφέρει το καθένα.[/quote:ygqbyinx]

mariantinosnini εμπλούτισες το nickname σου ε? ;)

Ξέρεις πόσες φορές έχω συγκρίνει τις προόδους των παιδιών μας στο γνωστό thread? Βλέπεις... Αυγουστιάτικο μωρό είμαστε κι εμείς! χεχε...

Θέλετε να σας πω τη δική μου αλήθεια? Εδώ διασκεδάζω πιο πολύ, έχω κάνει παρεούλα, έχω αποκτήσει μια πολύ καλή φίλη που αν δε μας χωρίζανε τα χιλιόμετρα τώρα θα πίναμε ουζάκι στη βεραντούλα μας και άντε.. θα καπνίζαμε και από κανένα πουράκι... (sweetmammy ακούς? Που είσαι σήμερα?)...

Στο parents μπαίνω γιατί ξέρω ότι όποιο ερώτημα και να έχω σχετικά με τη διατροφή, ανάπτυξη, απασχόληση του παιδιού μου, κάπου εκεί μέσα στα χιλιάδες threads υπάρχει μιά απάντηση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι (προφανως) εδω...γιατι εχει πολυ κοσμο και ανταλασεις περισσοτερες αποψεις

ειμαι στο parents γιατι τρεχει καλυτερα και το τρεχω ταυτοχρονως, οσο περιμενω να κατεβουν οι σελιδες εδω (αν και εχει βελιτιωθει συμαντικα πλεον)

ειμαι και στο potethaginomana.gr γιατι ειναι ποιο παρεουλα απο τα παραπανω

Γεια κι απο μενα και γω ειμαι και στα δυο αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με το παρεντς....ισως εχω ενα....οτι εχει πολλα θεματα και δεν εχω χρονο να τα διαβασω:laugh: :laugh:

στο μαμυ αργουν παρα πολυ να ανοιξουν οι σελιδες (μονο εδω γιατι καμμια σελιδα γενικα οταν μπαινω ιντερνετ δεν αργει)αυτο ειναι το μονο προβλημα...δεν ξερω γιατι..μονο σε μενα γινεται;;;;:dry:

παρολο αυτο μαρεσει πολυ το μαμυ....

Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ

ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ....ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ

ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΑ Κ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΕΔΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Η/Υ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΡΒΕΡ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ

• 2 months later...

Έγινα κι εγώ μέλος και στο Parents. Πιο πολύ για ενημέρωση πάνω σε θέματα που με αφορούν και ψάχνομαι, γιατί..... αργεί πολλές φορές το Mammy να φορτώσει..... και γενικά καλό είναι να ακούμε πολλές γνώμες και σκέψεις.... έτσι δεν είναι? Βέβαια, δεν έχω το ίδιο nickname! Δεν είναι πάντως τόσο φιλικό και τόσο εύκολο στην περιήγηση, όσο το Mammy!!!!

• 3 months later...

και εγω ειμαι και στα δυο.ακομα δεν μπορω να πω εκτιμησεις.το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μου εκανε εντυπωση η αμεση ανταποκριση των μελων και η φιλικοτητα του μαμμυ.

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ PARENTS ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ MOMMY ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ PARENRS. ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΙ ΤΟ SITE ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΦΑΛΑΙΑ.

Κι εγω ειμαι αλλα δεν εχω πολυ-ασχοληθει... ουτε μπαινω συχνα.

Δεν με βολεψε απο την αρχη οσο το mammy...

Βρισκω ομως εκει ενδιαφερουσες πληροφοριες για διεθυνσεις ηλεκτρονικων αγορων, για διαφορα χημικα σε τροφιμα, για crash test καθισματων αυτιοκινητων... τετοια πραγματα. :)

εγω δεν ειμαι εκει..αρα το πορισμα ειναιαιαιαιαι.....

να γινει πιο ευκολο το παρεντσ ή να γινει πιο πολυπλοκο το μαμυ;;;χαχα

Έχω μπει κι εγώ πολλές φορές. Έχει πάρα πολλές πληροφορίες αλλά επειδή έχει πολύ κόσμο είναι κάπως πιο απρόσωπο και γίνονται καυγάδες για πλάκα. Επίσης υπάρχει αυστηρή διαχείριση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...