Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ PARENTS???

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ :blush: , ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΛΟΗΓΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ PARENTS ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;) ;ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ.:P

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ :dry:

ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ;;;ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ :unsure:

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

epano sthn selida exei tis epiloges anazitish kai bohthimata .

sthn anazitish bazeis lekseis kleidia kai sou bgazei ta post .

sta bohthimata epilegeis na parakoloutheis shzitiseis h na sou erxete mhnima otan apantane se post pou exeis grapsei .

euxome na bohthisa ligo .:)

happy mammy έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ :blush: , ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΛΟΗΓΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ PARENTS ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;) ;ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ.:P

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

paradinomai!!!!nai eimai kataskopos k sta 2 stratopeda xaxaxaxaxa me anakalupses sumpethera!!!!!

ειμαι κι εγω αλλα ζητημα να εχω μπει 3-4 φορες το θεωρω πολυ απροσωπο και αφιλοξενο δεν εχει την ζεστασια και την στηρηξη του μαμυ

Είμαι γραμμένη στο parents αλλά και σε αρκετά fora ελληνικά και αγγλόφωνα, που αφορούν θέματα γονιμότητας και οικογένειας. Κάθε φόρουμ μου προσφέρει και κάτι διαφορετικό, αφού το καθένα έχει τις δικές του ιδιομορφίες και χαρακτηριστικά. Όλα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να γίνω μάλος για όλους τους λόγους που είπατε...:dry:

Απρόσωπο,αφιλόξενο,''κρύο'',περίπλοκο....Γενικά δεν μου κάθησε καλά και πιστευω πως θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συμμετέχω στις κουβέντες(θέλω χάρτη ή GPS :P )

Εγω μπηκα πολυ προσφατα γιατι δεν αντεχα την καθυστερηση του

mammy.

Ειναι πολυ πιο μεγαλο γιαυτο μπαινω σε συγκεκριμενα

θεματα.Για να τα διαβασεις ολα παει η μερα (και η νυχτα!!!)

papaki70 έγραψε:

και γω ειμαι εκει με το ιδιο nickname και μπορω να πω οτι με βοηθησε πολυ σε θεματα θηλασμου.

Σε είδα και σε γνώρισα από το τικεράκι του χουχουλίνου σου! :P

Κι εγώ στο parents, δε λέω, ενημερωτικότατο, αλλά χάνεσαι μέσα στην πληθώρα των θεμάτων και των μελών...

Ειμαι κι εγω αλλα οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια το θεωρω πολυ απροσωπο και γι'αυτο προτιμω το mammy, αλλα μπαινω εκει λογω του οτι ειναι πιο γρηγορο, εχει εξισου καλη ενημερωση και ωραια θεματα, αλλα ειναι απροσωπο ... δεν μπορεις να κανεις φιλες εκει... οπως στο mammy που σ'αγκαλιαζουν ολα τα μελη .

Ειναι πιο ζεστο πως να το κανουμε:):kiss:

yolanda έγραψε:

Είμαι γραμμένη στο parents αλλά και σε αρκετά fora ελληνικά και αγγλόφωνα, που αφορούν θέματα γονιμότητας και οικογένειας. Κάθε φόρουμ μου προσφέρει και κάτι διαφορετικό, αφού το καθένα έχει τις δικές του ιδιομορφίες και χαρακτηριστικά. Όλα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Συμφωνώ απόλυτα.σκέφτητέ λίγο τους φίλους σας.δεν τους έχουμε όλους για τον ίδιο λόγο.ο καθένας μας προσφέρει κατι διαφορετικό.στον έναν εμπιστευόμαστε τα μυστικα μας,τον άλλο τον έχουμε για να περνάμε καλά επειδή μας φτιάχνει το κέφι κτλ.δείτε το έτσι.

Είμαι πολύ νέα στο μαμυ κ δεν μπορώ να εχω άποψη AKPIBΩΣ για εδώ.σίγουρα βλέπω όμως κάποιες διάφορες.

Τα μέλη είναι σχεδόν στον ίδιο αριθμό αλλά στο παρεντς υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή,περισσότερα

ΕΝΕΡΓΑ μέλη.αποκομίστε λοιπόν ότι καλύτερο μπορείτε απ το καθένα.παρ'τε ότι καλό έχει να σας προσφέρει το καθένα.

Καλημερα και απο μενα:) Ειχα μπει κι εγω στο parents επειδη ηταν μια γνωστη μου. Δε μου αρεσε και πολλη, εκτος των οσων ειπαν τα κοριτσια, εμενα μου φανηκε και αχρωμο:blink: Επεισης δε μου αρεσε που δε μπορουσα να γραψω στα ελληνικα. Ουτε θυμαμαι ποτε μπηκα για τελευταια φορα! Αληθεια αν δε μπαινεις συχνα, διαγραφεσε η πρεπει να ζητησεις διαγραφη?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...