Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συσπάσεις ή κινήσεις του μωρού?


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με αυτό που με απασχολεί εδώ και 10 μέρες περίπου.

Στο τέλος της 18ης εβδομάδας κατάλαβα για πρώτη φορά το μπεμπεκάκι μου :woohoo: Ήταν ένα αρκετά δυνατό χτύπημα (κλωτσιά-μπουνιά?) λίγο κάτω δεξιά από τον αφαλό, το οποίο ακολούθησε μια αίσθηση κίνησης πέρα δώθε. Από εκείνη τη μέρα το ίδιο πράγμα να έχει συμβεί αλλη 1 το πολύ 2 φορές.

Αυτό που με ανησυχεί κάπως, είναι ότι αισθάνομαι περισσότερο άλλου είδους κινήσεις που μάλλον ως συσπάσεις θα μπορούσα να τις περιγράψω καλύτερα. Ειδικά χθες, όλη τη μέρα ήμουν σπίτι και κατλάβαινα ανά σχετικά τακτά χρονικά διαστήματα κινήσεις κάτω από τον αφαλό. Δεν έιχα πόνο ή άλλη ενόχληση/σύμπτωμα. Ήταν σαν 3-5 μικ΄ρα ρυθμικά χτυπηματάκια. Είναι το μωρό ή μήπως πρόκειται για συσπάσεις της μήτρας? Και να ανησυχώ αν είναι το δεύτερο?

Για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί η ιδέα του πρόωρου τοκετού και τρελλαίνομαι ρε γμτ.... :unsure:

Έχετε αντίστοιχη εμπειρία?

Ευχαριστώ!!!

car305pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΡΌΣΩ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ!

ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φροσάκι μου μην αγχώνεσαι καθόλου...Είναι το μωράκι σου που έχει αρχίσει ήδη να χοροπηδάει!!Αν ήταν συσπάσεις θα ένιωθες πόνους περιόδου,καμμία σχέση με τα χτυπηματάκια κ το φτερούγισμα που νιώθεις...Καλή αρχή εύχομαι οι επόμενοι μήνες να είναι για σένα κ τον αντρούλη σου οι πιο ήρεμοι κ ευτυχισμένοι ώσπου να έρθει κ το μικρούλι σας!!Να του μιλάτε κ να το χαιδεύετε όσο πιο πολύ μπορείτε κ οι 2!Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φροσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα μωρά μας είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πόπο δεν το πιστεύω.....αλλα ρε συ εγώ είμαι 13 εβδομάδων , δεν είναι πολύ νωρίς?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημητρα μου ειναι πολυ νωρις ακομα για το νινακι να κλοτσαει....δηλαδη κλοτσαει αλλα δεν το καταλαβαινεις.....προφανως το εντερο ειναι.......

φροσακι αν ειχες συσπασεις θα πετρωνε ολη η κοιλια και θα το καταλαβαινες γιατι βαζευει η κοιλια σου χωρις να το κανεις εσυ και δεν μπορεις να το ελεγξεις.....

φιλακια!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κοριτσάκια μου!

Πρέπει να χαλαρώσω νομίζω και να το απολάυσω όσο περισσότερο γίνεται! :lol: :lol: :lol:

Δημητρούλα μου, τι να σου πω... Εγώ μέχρι και τη 18η εβδομάδα δεν καταλάβαινα τίποτα!! Υπάρχουν όμως κοπέλες που το άκουσαν από νωρίς.

Είναι φοβερό συναίσθημα πάντως, ε? :woohoo:

car305pb___.png:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frosaki k ego ekei giro arxisa na aisthanomai ton prigkipa mou!!!! Eixa sispaseis stin arxi tis egkimosinis k ginotan antiliptes giati me epiane ponos opos o gnostos tis periodou...tora den xero an diaferoun apo egkio se egkio, kalo tha itan na rotiseis ton giatro sou! An k ego pistevo pos einai to mikro sou k adika anisixeis...se liges ebdomades tha to niotheis pio entono k pio taktika...einai fantastiko sinaisthima!!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!! ΦΡΩΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΙΜΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΕΝΩ ΓΥΡΩ 16-20 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...