Μετάβαση σε περιεχόμενο

τη συμβουλη σας κοριτσια!!!!


Recommended Posts

κοριτσια,για οσες δεν γνωριζετε ειμαι στην προσπαθεια για μωρακι.εδω και 4 μερες εχω φοβερο πονολαιμο τον οποιο προσπαθουσα να καταπολεμησω με καραμελες απ'το φαρμακειο.σημερα ομως δεν αντεξα αλλο και πηγα σε γιατρο,ο οποιος μου ειπε οτι εχω αμυγδαλιτιδα σε πολυ ασχημη κατασταση και μου εδωσε αντιβιοση.του ειπα για πιθανη εγκυμοσυνη και μου ειπε οτι δεν γινετε να μην τα παρω γιατι ειμαι πολυ χαλια!τι γινετε σ'αυτη την περιπτωση βρε κοριτσια και για ποσο να σταματησω τις προσπαθειες?μονο οσο θα παιρνω τα χαπια?κι αν εχει γινει κατι αυτο το μηνα?ειναι πολυ νωρις για να ξερω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω δεν ξερω σιγουρα κουκλα μου να σου πω,αλλα προσφατα ειδα στο ιντερνετ το ντοκιμαντερ του national geographic ''μεσα στη μητρα'' (in the womb) και ελεγε οτι πριν μαθει η μαμα οτι εχει μωρο στη κοιλιτσα,πρεπει μεν να αποφευγει τα βαρια φαρμακα αλλα οτι εχει τοσα αντισωματα το μικρο αυτο σπορακι που τα εχουν χασει οι επιστημονες,δεν το πιστευαν οταν ειδαν σε τι συνθηκες επιβιωνει! και οτι μολις σχηματιστει και ο πλακουντας χρησιμευει και σαν φιλτρο για βλαβερες οσιες που μπορει κατα λαθος να φαει η μαμα..εκτος απο την νικοτινη του τσιγαρου που δεν αποροφαται απο τον πλακουντα. αυτα ξερω δεν ειμαι και σιγουρη ομως γοια την αντιβιωση!!! περιμενε να τελειωσει ο γυναικολογος σου το χειρουργειο να σου πει!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα η συμβουλή μου είναι να κάνεις ένα τεστάκι αν νομίζεις ότι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης και αν όχι να πάρεις τα φάρμακα σου. Και γω ήμουν άρρωστη και έλεγα αστο να μην πάρω φάρμακα θα φύγει από μόνο του και τελικά τώρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν μπορώ να πάρω τίποτα. το θέμα είναι ότι τώρα είμαι χάλια, έχω βήχα που μου έχει μείνει και καταρροή και άστα να πάνε. Αν έπαιρνα τα φάρμακα στην ώρα μου θα το καταπολεμούσα και δεν θα μου ξαναρχόταν με τη πρώτη μαζί και αλλεργία και τώρα είναι πολύ δύσκολα γιατί είμαι στην 6η εβδομάδα. Ο γιατρός(ΩΡΛ) μου τσίριζε προχτές που πήγα γιατί με βλέπει χάλια και δεν μπορεί να μου δώσει τίποτα και έχει δίκιο. Οπότε μην κάνεις του κεφαλιού σου. Καλύτερα άστε τις προσπάθειες για 1 μήνα μέχρι να γίνεις καλά. Εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα για ένα μωράκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μακαρι να ναι ετσι!στις οδηγιες παντως γραφει οτι δεν εχουν βρεθει "υποπτα κρουσματα" αλλα καλο ειναι να αποφευγεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι τις προσπαθειες θα τις αφησω σιγουρα αν και σημερα εχουμε επετειο αλλα τι να κανουμε!εγω αυτο που φοβαμαι ειναι να μην εγινε κατι τις προηγουμενες μερες.οσο για το τεστ επειδη εχω αστατο κυκλο σχεδον το αποκλειω να δειξει κατι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχει αντιβίωση που μπορείς να πάρεις- το Zinadol πχ, εμένα μου την έδωσε ο γιατρός όταν είχα πάθει κολπίτιδα. Πριν πάρεις οποιοδήποτε χάπι μήλα με τον γιατρό σου. Γιατί ακόμα και η αθώα ασπιρίνη απαγορεύετε αυστηρός στην εγκυμοσύνη.

Αλλά με την αμυγδαλίτιδα πρέπει να κάνεις κάτι γιατί αν χειροτερέψει και είσαι έγκυος μετά θα είναι χειρότερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την milina, πάρε το γυναικολόγο σου τηλέφωνο και θα σου πει ποιες αντιβιώσεις μπορείς να πάρεις. Υπάρχουν κάποιες που σε περίπτωση ανάγκης τις πίνουν και οι έγκυες. Οπότε δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Περαστικά σου!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΠΟΛΥΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.

ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗΣ.Η ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΓΗΛΕ ΘΕΤΙΚΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΑΡΧΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ....

Ο ΓΙΑΤΡΟ ΣΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΖΕΤΑΙ Η ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΝΕΣΗ.

ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...