Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ


papaki70

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μενα! Σκοπευω να βαφτισω το αγορακι μου στην τηνο αλλα δεν εχω ιδεα που θα κανω το τραπεζι. Ξερει καμια μανουλα που εχει βαφτισει εκει να προτεινει? Επισης ψαχνω και μακιγιερ, ζαχαροπλαστειο και ανθοπωλειο. Ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papaki για το τραπέζι δεν έχω κάτι να σου προτείνω...Πάντως για ανθοπωλείο,ζαχαροπλαστείο και μακιγιερ μπορείς να ψάξεις στο internet;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο η βαπτιση! στην Παναγια της Τηνου γιναμε νονοι με τον αντρα μου πριν 7 χρονια.Το τραπεζι οι κουμπαροι μας το εκαναν σε μια παραλια,στον εξωτερικο χωρο ενος ξενοδοχειου και ηταν καταπληκτικα.Θα ρωτησω αυριο την κουμπαρα μου για πληροφοριες και θα σου ξαναγραψω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι μου καλησπέρα!

Θα σε βοηθήσω εγώ... Έχω ζήσει στην Τήνο 2 χρόνια.. Η δουλειά μου είναι ακόμα εκεί και σύντομα ίσως χρειαστεί να επιστρέψω μέχρι να μετατεθώ.

Θα μου αφήσεις ένα περιθώριο αύριο το πρωί και το απόγευμα να πάρω 3-4 τηλέφωνα και θα επανέλθω με πληροφορίες και τηλέφωνα.

Για το ζαχαροπλαστείο μόνο μπορώ να σου συστήσω ανεπιφύλακτα το ΜΕΣΚΛΙΕΣ. Δες εδώ... http://www.mesklies.gr/e1.htm.

Εκτός από το ζαχαροπλαστείο, υπάρχει και χώρος δεξιώσεων ΜΕΣΚΛΙΕΣ στην περιφεριακή οδό. Δεν είναι παραλιακό μαγαζί, αλλά είναι πολύ ωραίος και προσεγμένος ο χώρος.

Αν είναι λίγοι οι καλεσμένοι μπορώ να σου προτείνω κι ένα παραλιακό μαγαζί στα Κιόνια, ούτε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη χώρα της Τήνου.

Φωτογράφο δε θέλεις? Αν ναι αλλά ξέχασες να το αναφέρεις.. ρίξε μία ματιά εδώ.. Είναι πολύ καλά παιδιά, τα γνωρίζω προσωπικά...

http://www.foto-elena.gr/component/opti ... /Itemid,1/

Για αισθηατικό και ανθοπωλείο, θα σου πω αύριο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loipon...molis girisa apo Tino.k piga gia vaftisi!mas pigane k fagame se ena poli oreo estiatorio p legetai simposio k einai ligo pio kato apo tin ekklisia.ston pezodromo dld.ap'oti m eipane eixe 20 euro to atomo.k ta fagita itan iperoxa!oson afora tin ekklisia na ksereis oti ginetai XAMOS!!!eixame paei apo Savvato proi k eixame dei toulaxiston 10 vaftiseis k 4 gamous se 1 savvatokiriako!leitourgoune 2 ekklisakia mikra k kanoun ekei tis vaftiseis.rotisa k pos ta kanonisane k m eipane tilefonikos.den katevikan katholou oi goneis gia na ta kanonisoun.elpizo na voithisa..o,ti allo xreiasteis edo eimai.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papaki με το καλό να βαφτίσεις το αγοράκι σου!! Η νύφη μου είχε βαφτίσει την μεγάλη μου ανιψιά στην Τήνο επειδή την είχε τάξει! Την μικρή την βάφτισε 2 εβδομάδες μετά Κεφαλλονιά στον Άγιο Γεράσιμο! Λοιπόν και οι 2 βαφτίσεις ήταν τέλειες!! Τραπέζι έκανε περίπου 1 εβδομάδα μετά σε μια αίθουσα στον Πειραία επειδή δεν είχαν έρθει όλοι στις βαφτίσεις, όπου κι έδειξε αποσπάσματα από τις βαφτίσεις των κοριτσιών σε dvd wall!

Για ρεστοράντ δεν ξέρω να σου πω, αλλά μπορείς μέσω internet να κάνεις μια αναζήτηση! Βέβαια πιο έμπειρη πηγή είναι τα κορίτσια που σου έγραψαν παραπάνω!

Φωτογράφο μπορείς αν θέλεις να πάρεις από δω, αν και δεν ξέρω αν χρεώνουν πολύ παραπάνω επειδή είναι η μετακίνηση! Μπορείς να κάνεις διακανονισμό! Ρώτα το!

Το μόνο που θα ήθελα να σου πω, από προσωπική εμπειρία και μόνο... επειδή το περάσαμε και ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα.. όχι μόνο μια φορά αλλά κάθε φορά που πάμε... στον γυρισμό, φρόντισε να μην είναι Κυριακή απόγευμα ή βράδυ!! Υπερκλείνουν εισητήρια οι κερατάδες κι επειδή πάει πολύς κόσμος γίνεται πανικός μες στο καράβι!! Δεν πέφτει καρφίτσα στην κυριολεξία μέσα στο καράβι και θα ταλαιπωρηθείτε πάρα πολύ ειδικά με το μωρό! Εμείς είχαμε πάει 22 Απριλίου τότε Κυριακή!!! Ήταν μια φρίκη!! Ευτυχώς τελευταία στιγμή βρήκανε καμπίνα ο αδερφός μου.. αλλά την χρυσοπληρώσανε και δεν άξιζε για 4 ώρες που είναι το ταξίδι! Μόνο που είχαν λίγη ησυχία για το μωράκι! Αν είναι να γυρίσετε την επόμενη μέρα!!

Με το καλό και πάλι... και να σου ζήσει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχουυυυ ευχαριστω ρε κοριτσια!!!

Φωτογραφο εκλεισα ηδη εναν γνωστο μου και θα κατεβει απο Θεσσαλονικη. Τηνο εχω παει και γω πολλες φορες και τα ξερω τα κιονια (εμενα Συρο 1 χρονο λογω δουλειας).Συνηθως το γλεντι το κανουν στο Tηνος Beach που εχει γκαζον και θαλασσα αλλα το φαγητο ακουσα οτι ειναι μαπα. Ασε που οι τιμες ξεκινανε απο 29 το ατομο :unsure: Γιαυτο ηθελα κατι μεσα στη χωρα.

Γαμοβαφτιση θα γινει :P αλλα το μυστηριο θα ειναι Κυριακη γιατι λεει οτι Σαββατο δεν κανουνε μυστηρια οποτε η επιστροφη θα ειναι Δευτερα και φανταζομαι θα ειμαστε χαλαρα.

Ιφιγενεια δεν μου ρθε ακομα το pm. θα σου πω οταν ερθει.

Να στε καλα ολες!!!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γαμοβάφτιση στην Παναγία τη Μεγαλόχαρη! Πιο τέλεια δεν μπορώ να φανταστώ!

Μπράβο σου Μαρία...

Ελπίζω να πήρε το π.μ. και να βοήθησα κάπως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παω σχεδον καθε χρονο να προσκυνησω τα τελευταια 7 χρονια και ειχα πει οτι το πρωτο μου παιδι θα το βαφτιζα εκει γιατι ειμαι και γω εκει βαφτισμενη. Επισης εκει αρραβωνιαστηκα. Οποτε με την ευκαιρια ειπα να κανω και γαμο αν και δεν ειχα σκοπο να το κανω συντομα αφου ειμαι με πολιτικο εδω και 3 χρονια αλλα αφου μπηκα στο χορο ειπα να χορεψω μεχρι τελους να μην εχω μετα κι αλλη οργανωση.Αυτααα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...