Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαχαχα έλα βρε Νταντούλα δικός μας είναι;;;:laugh: Και εμείς έχουμε κόκκινο μικρό κασκολάκι(οι πορωμένοι χαχαχαχα)

Το ονειρευεται απο τώρα ε;Αχου μωρέ!Μακάρι να γίνουν πολύ σύντομα αυτές οι σκηνές καθημερινότητα για εσάς:kiss:

• Απαντήσεις 250
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

χιχιχιχιχι δεν ειμαστε καλα απο χτες εχουν γινει κατι οικογενειακες μ...κιες και ημαστε χαλαραααααα .....χαλαρωνουμε και κανουμε ηρεμα πραγματακια....ε μπορει το βραδυ αν παμε καμια βολτα να ξεφυγει λιγο το κεφαλι μας,να ετοιμασουμε και εναν μπεμπαρο!! χιχιιχι :)

Δημοσίευση

bell ναι ναι,ενα :) ητανε!!!!!!!!

παναγιωτα ωραια η ιδεα!!!! λεμε αποψε μηπως παμε καμια παραλια για κανα ποτακι να ερθουμε στα ισα μας!!! οποτε σιιιιιιγουρα θα βοηθησει!!!!!! ;) μακαριιιιιιι!!!!!

Δημοσίευση

Καλε ακομη εδω εισαι?

Κανε ντουσακι, βαλε γαλακτωμα για να μοσχοβολας,

πλυνε δοντακια,

βαλε το πιο sexy νυχτικακι που εχεις,

(εσωρουχα δε χρειαζονται)

.... και αποπλανησε τον!

ΑΑΑΑΑ! μην ξεχασεις να κλεισεις κινητα και να κατεβασεις ακουστικα τηλεφωνου! Αντε!!!!! αντε!!!!! καληνυχτα!

Δημοσίευση

ρε κοριτσια πριν απο 3 μερες ηταν που μου χαμογελασε το ανθρωπακι στο τεστ ωορηξιας και του δωσαμε να καταλαβει!!! σημερα εχω κατι καφε υγρα και ποναω κατω δεξια. τωρα τι ειναι αυτο????? παιζει να ειναι δευτερη ωορηξια ή λεω βλακειες??? σαν να μπερδευτηκα παλι....

Δημοσίευση

ναι ρε νελακι αλλα τι ειναι αυτο τωρα παλι???????? μια χαρα βρηκα ωορηξια πριν 3 μερουλες,καναμε αγκαλιτσες ,και σημερα ποναω και μαλιστα πολυ δεξια κατω,στις σαλπιγγες νοιωθω οτι ειναι στη δεξια μερια.

Δημοσίευση

μακαρι λεειιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! εχω κοψει τον καφε απο τωρα,εχω καπνισει κανα δυο τσιγαρα ολα κι ολα, τρωω σαλατα(αυτο και αν ειναι θησια για μενα) και δεν κανω δουλειες πολλες!!!!! δηλαδη ελεος!!!

Δημοσίευση

Μακάρι κοριτσάκι μου να είναι κάτι καλό!!! Είμαστε στην ίδια φάση αυτό το μήνα μετά από λίγες μέρες από την ωωρηξία και εγώ είχα κάτι πονάκια και τώρα περιμένω να αδιαθέτησω έχω καφέ, αίμα καθόλου και καούρες εδώ και 5 μέρες...έλεγα να ανοίξω νέο πόστ να τα πω..αλλά είπα να κλέψω λίγο χώρο :)

Μακάρι , μακάρι ,μακάρι!!!!!!!!!!

Φιλάκια γλυκούλα μου

χχχ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ! ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΟΡΑΚΙ!! ΜΑΚΑΡΙ!!:):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...