Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου σοφακι.ειμαι η ευη.να βρεθουμε οταν ερθεις να πιουμε καφε...η φιλη μου και μελλουσα κουμπαρα μου εμενε σουηδια και την εκανε για να ακολουθησει τον ερωτα της...:silly: σε ποια πολη μενεις?

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλησπέρα γιατι κλειστο το περιπτερο mariantino?παει η κοτουλα που πηραμε απο εσενα για τον μικρο προχθες ως την αλλη μερα το πρωι εχει βγαλει φτερα για να πεταξει.Το τι εγινε ποιος ξέρει με το διαμαντίδη?εχθες μας ηρθε μια κοπέλα 22 εβδομάδων την εστειλε για β επιπεδου στη Θεσσαλονικη αυτη ομως ηρθε σε εμας γιατι ειχε ερθει η φιλη της και εμεινε ευχαριστημένη.το θεμα ειναι ουτε λόγος για αυχενικη διαφάνεια ειδε ο σπυρος οτι εχει και λαγοχειλο η κοπελα επαθε ενα σοκ.τι να πεις...ρε γα...το δε ξερετε υπέρηχο τουλαχιστον στειλετε τις γυναικες σε αυτους που ξερουν ή πειτε ποιες εξετασεις πρεπει να γινουν για μια σωστη παρακολουθηση.ο σπυρος συστηνει 19η με 20η εβδομαδα για β επιπεδου ωστε αν χρειαστει να επεμβεις και αλλο στην 19η και αλλο στην 23η.βγαζεις ακρη?

Δημοσίευση

ο Παπαγεωργίου που κανει επισημα και με χαρτια β επιπεδου.για το Ξακουστο με το που ειχα δει την καρτα του κατι δε μου εκανε,τον ανθρωπο δε τογνωριζω προσωπικα μα οταν πανω σε καρτα βλεπεις διαφημιση για προγραμματα διατροφής ε! δε σου κερδιζει και την εμπιστοσύνη.αυτο ειναι θεμα προσωπικό η επιλογη γυναικολογου

Δημοσίευση

κοριτσια αν θελετε ριξτε μια ματια στο θεμα που εχω για doppler αυχενικη διαφανεια για να ενημερωθειτε και εσεις σωτσα μα και οσες εχετε φιλες για το ποιες εξετασεις πρεπει να κανετε και πως ειναι ο σωστος τρόπος.απαντησε και μια κοπελα που ειχε παει στην Αγγλια στο Νικολαιδη ο οποιος ειναι κορυφη και στην Εμβρυομητρικη και συμφωνει για τη βαρυτητα της αυχενικης διαφανειας και το τι ακριβως ειναι και πως δεν την κανουν ολοι οι ιατροί.καλο εινια νομιζω να ξερετε η σωστη ενημέρωση ειναι οτι το καλυτερο η επιλογη προσωπικο θέμα,

Δημοσίευση

δε νομιζω να επεμβεις αν το μωρο εχει ενα λαγοχειλο.ειναι προβλημα το οποιο λυνεται χειρουργηκα και μετα το παιδι ειναι μια χαρα.εκτος και αν υπαρχει κατι αλλο πιο σοβαρο.στην θεσσαλονικη ειναι ο καρυδας ο οποιος ειναι πολυ καλος ειναι εμβρυολογος και οι περισσοτερες σερραιες εδω και χρονια πανε σε εκεινον,καθως και μια γυναικα που κανει αυχενικη και αυτους τους μεγαλους υπερηχους αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.μια φιλη μου πηγε θεσσαλονικη και σε μεγαλη εβδομαδα γιατι ο γιατρος του ικα της ειπε δεν χρειαζεται αυχενικες και τετοια και πηγε στο νοσοκομειο να την αναλαβει εκει γιατρος και την εστειλε αμεσως θεσσαλονικη,αν και μεγαλη εβδομαδα εξετασε το μωρο για πολυ ωρα επειδη δεν φαινοταν καλα λογω μεγεθους και τα εξετασε ολα τα οργανα,της εδωσε χαρτια με το τι ειδε και dvd απο τις φωτο του μωρου.δωξα τον θεο μια χαρα γεννηθηκε η μπουμπου.αληθεια σε ποιον γιατρο πηγε?στο νοσοκομειο?

Δημοσίευση

ΝΑΙ MARIANTINOSNINI Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ :) :) :) ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΑΜΔΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΝΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ,ΕΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.... ΚΑΜΙΑ ΣΕΡΡΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ???

Δημοσίευση

δεν ειναι μονο αυτοι ειναι η Ψαρρα και ο πρωτος που εφερε την εμβρυομητρικη στη Θεσσαλονικη ο Αθανασιάδης.κανει και ο Πράπας.Οσο για το λαγοχειλο δεν κανεις κατι απλα χειρουργεις μετα το θεμα ειναι να γινονται ολες οι εξετασεις την καταλληλη χρονικη στιγμή.αλλο η γυναικα να το ξερει και αλλο να φτανει 23η εβδομαδα.Στη Γερμανία β επιπεδου κανουν απο νωρις και γενικα ολες τις γυναικες τις παρακολουθουν ετσι σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τους.εχουμε το ιατρειο ενα 6μηνο τωρα οσες γυναικες εχουν παει σε προηγουμενες εγκυμοσηνες Θεσσαλονικη και σε αυτη ερχονται σε εμας βλέπουν τη διαφορα της Θεσσαλονικης με Σερρες.

Δημοσίευση

Έλααα πάει η κότα;εννοείς ήταν κακής ποιότητας ή ο μικρός της έκανε εγχείρηση;

Αν δεν ήταν καλή να ΜΗΝ ξανάπάρουμε απ αυτό το προμηθευτή.πρώτη φορά πήραμε λίγα πράγματα για δοκιμή.πόσα χρόνια είσαι αθήνα ντόρα;

Δημοσίευση

oο μικρος την αποτελειωσε ποσα πανω κατω αν ζουσε θα ηταν παραδοξο.γιατι κλειστο το εχεις?εμεις αυριο αν τελειωσει νωρθα παμε για πλατσα πλουτσαις ο Σπυρος .εχει ενα ραντεβου ευτυχως γυναικολογικο 10 30 και μετα θα παμε για πλατσα πλουτσα

Δημοσίευση

evi25 έγραψε:

δε νομιζω να επεμβεις αν το μωρο εχει ενα λαγοχειλο.ειναι προβλημα το οποιο λυνεται χειρουργηκα και μετα το παιδι ειναι μια χαρα.εκτος και αν υπαρχει κατι αλλο πιο σοβαρο.στην θεσσαλονικη ειναι ο καρυδας ο οποιος ειναι πολυ καλος ειναι εμβρυολογος και οι περισσοτερες σερραιες εδω και χρονια πανε σε εκεινον,καθως και μια γυναικα που κανει αυχενικη και αυτους τους μεγαλους υπερηχους αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.μια φιλη μου πηγε θεσσαλονικη και σε μεγαλη εβδομαδα γιατι ο γιατρος του ικα της ειπε δεν χρειαζεται αυχενικες και τετοια και πηγε στο νοσοκομειο να την αναλαβει εκει γιατρος και την εστειλε αμεσως θεσσαλονικη,αν και μεγαλη εβδομαδα εξετασε το μωρο για πολυ ωρα επειδη δεν φαινοταν καλα λογω μεγεθους και τα εξετασε ολα τα οργανα,της εδωσε χαρτια με το τι ειδε και dvd απο τις φωτο του μωρου.δωξα τον θεο μια χαρα γεννηθηκε η μπουμπου.αληθεια σε ποιον γιατρο πηγε?στο νοσοκομειο?

ego den eimai serraia ma einai i kouniada mou k otan imoun egguos mou eixe pei na ton apofugo ton karuda dioti eixe paei mia alli serraia tis eixe pei oti to moro einai kala kai gennithike telika me sundromo down...

Δημοσίευση

emeis eixame paei stin iatriki emvruou...i apopspsi mou ostoso einai i eksis....kammia apo aftes tis eksetaseis den einai 100% sigouri gia to apotelesma...to ksereis oti parolo pou kanoume b epipedou uparxei pali pithanotita gi kapoia anomalia?afti i kopela gia mena itan mesa se afto to pososto...alla den uparxei sosti enimerosi...

Δημοσίευση

ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. έγραψε:

oο μικρος την αποτελειωσε ποσα πανω κατω αν ζουσε θα ηταν παραδοξο.γιατι κλειστο το εχεις?εμεις αυριο αν τελειωσει νωρθα παμε για πλατσα πλουτσαις ο Σπυρος .εχει ενα ραντεβου ευτυχως γυναικολογικο 10 30 και μετα θα παμε για πλατσα πλουτσα

Μια χαρά εσείς με το εξοχικό.εμείς να δούμε πως θα την βγάλουμε φέτος το καλοκαίρι.για το περίπτερο θα σου στείλω πμ

Δημοσίευση

καλημέρα σας.οσο αφορα το β επιπέδου και την αυχενικη διαφανεια ελεχιστοποιει τις πιθανότητες για συνδρομο down καθως και για καποιες αλλες χρωματοσωμιακες ανωμαλίες.αν διαβασετε οσα εχω κατεβασει για αυτα τα θεματα θα καταλαβετε ποσο σοβαρες εξετασεις ειναι,ας ξεκινησω με την αυχενικη διαφανεια που γινεται 11η με 14η εβδομαδα και μαζι μετο papp A μας δεινει ενα ποσοστο 90% με 95%.δε μιλαω για την αυχενικη διαφανεια που κανουν ολοι εδω στις Σερρες που μετρουν 2 πραγματα και τελος, μα ειναι μια εξεταση στη μια ωρα και βλέπεις λεπτομερος το εμβρυο στομαχι νεφρα καρδια κ.α.Βλέπω το Σπυρο που κανει και doppler σε αυτη τη βδομαδα.μετα κανουμε β επιπεδου 19η με 20η εβδομαδα θεωρειται η ιδανικη.υπαρχει ιατρο στο νοσοκομειο που στελνει τις γυναικες γυρω στην 23η εβδομαδα οποτε αλλο να μαθεις κατι στην 18η,19η 20η εβδομαδα και αλλο 23η.Παντα χρειαζεται σωστη παρακολουτθηση και ενημέρωση.την περασμενη εβδομαδα μια ιατρος εκανε αυχενικη σε μια κυρια οπου επειδη της εβγαινε πολυ αυξημενη η τιμη μα ςτην εστειλες στις 9 το βραδυ,τελικα ολα καλα.οσοι κανουν εμβρυο μητρικη ξερουν καλο υπέρηχο τιποτα περισσοτερο.δεν φταιει μονο ο Καρυδας μα και ο ιατρος που την παρακολουθούσε.ο Καρυδας θα επρεπε να τα δει καλυτερα γιατι το συνδρομο down ειναι ενα σωρο ανωμαλίες.ομως οι ανθρωποι δε κανουν ολοκληρωμενη δουλεια αν δειτε 2 σελιδες μετρησεις οπου η μια ειναι το ευχαριστω του ιατρου προς τον ιατρο που τον παρεπεμψε.σκεφτειτε στη Γερμανία που εκανε ο Ανδρας μου μετεκπαιδευση β επιπεδου κανουν σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,αυτο κανει και ο σπυρος στις γυναικες που ερχονται και αισθανονται τη σιγουριά

Δημοσίευση

Κατι ακομη που βλέπω εδω ειναι πως σχεδον κανεις δε διερευνα την υπογονιμότητα σωστα.τις αφηνουν για ενα χρονο και μετα για εξωσωματικη.υπαρχει ενα ολοκληρο προτοκωλλο παρακολουθησης και διερευνησης.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η filos ifigen μου ειπε πως να σας αναζητησω,πρωτη φορα στην παρεα σας.ειμαι η Δεσποινα και εχω 2 παιδσακια ο μικρος μου προχθες σαραντησε.ειμαι απο θεσσαλονικη σπουδασα Σερρες οπου πριν απο αρκετα χρονια γνωρισα τον ανδρα μου και εμεινα εδω.εχει καποια απο εσας ιδια περιπτωση ή τους πηρατε στα μερη σας?

Δημοσίευση

Η ΒΑΡΒΑΡΑ K ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ?ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ PARENTS ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ.

Δημοσίευση

Fresh Boarder

Απ:ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΡΡΕΣ πριν από 0 Λεπτά Κarma: 0

mariantinonini ειχαμε τον ιδιο γυναικολογο στο νοσοκομειο.το βλακα ουτε που μου ειχε πει για αυχενικη διαφανεια.οταν πηγα στον παπαγεωργιου και με ρωτουσε αν εχω κατι του εδωσα αυτο το χαρτι για συνδρομο νταουν μου ειπε πως λεγεται 3πλο τεστ αυτο και εχει λιγοτερη αξια απο την αυχενικη διαφανεια,μου εδειξε ο ανθρωπος τι ακριβως ειναι η αυχενικη διαφανεια που κανει και εκνευριστηκα,καμια σχεση.οταν πηγα με το χαρτι απο τον παπαγεωργιου κατεβασε μουτρα και οταν το ρωτησα για τη σωστη αυχενικη διαφανεια μου ειπε Κοστιζει αν ειναι δυνατον για την υγεια του παιδιου μου θα σκεφτω τα χρηματα ή θα τα σκεφτει αυτος για εμενα συνεταιρο τον εβαλα.σημερα εμαθα για την κουνιαδα μου πως παει στον Παπαγεωργιου και δε μου ειπε τι[ποτα.πηγα και εγω να της πω γαι το σωστο ελεγχο και μου ειπε πως παει στον παπαγεωργιου και εμεινε ευχαριστημένη.της ανοιξε τα ματια μια απο τη γυμναστρια που εμεινε εγκυος απο τη σπερματεγχυση που της εκανε ο Παπαγεωργιου.τελικα παιζει πολυ το ονομα του.

Δημοσίευση

DESPOINA.GER έγραψε:

απο οτι ειδα ειχαμε κια τον ιδιο ιατρο στο νοσοκομειο.δε θελω να τον βλεπω αναρωτιεμαι πως εχει καλη φημη και πανε γυναικες σε αυτον

Κι εμένα άτομο από το νοσοκομείο μου τον σύστησε!κοίτα όσο χάλια κι αν είναι κάποιος είτε είναι γιατρός είτε ηλεκτρολόγος είτε κλαμπ,πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα το προτιμούν.

Τελικά αυτός σε ξεγέννησε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...