Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας

Recommended Posts

Καλημέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών,φοιτήτρια απο Αθήνα και στις 23/5 έφερα στον κόσμο την κορούλα μου!

Θα χαρώ να τα λέμε!

:kiss::kiss::kiss:

417272mey8pz5lfi.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hope_89 έγραψε:

Καλημέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών,φοιτήτρια απο Αθήνα και στις 23/5 έφερα στον κόσμο την κορούλα μου!

Θα χαρώ να τα λέμε!

:kiss::kiss::kiss:

417272mey8pz5lfi.gif

Πολύ μικρή μαμα!κ φοιτήτρια!να σου ζήσει.

Κορίτσια πως βάζω τικερ;το που το βρίσκω ξέρω

pepita έγραψε:

Καλημέρα κι από μένα! Είμαι η Ιωάννα, 32 ετών και προσπαθώ για παιδάκι. Εσύ έχεις ή είσαι στην προσπάθεια;

Εχω εχω. Το καρμα τι είναι;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΖΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ.

ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 29 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ 3 ΜΗΝΩΝ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Καλέεεε τι κουκλάκι είναι αυτό;;; Φοβερόοοο!! Να σου ζήσει!! Υγεία πάνω απ'όλα και να τον καμαρώνεις πάντα!! Καλώς μας ήρθες!! Θα χαρώ να τα λέμε!

Όσο για μένα, είμαι η Έλενα, 27 χρόνων, έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είναι αγοράκι κι έχω ΠΗΤ έως τις 6 Αυγούστου!! Είμαι από Αθήνα,μένω Νέα Στύρα Ευβοίας λόγω δουλειάς συζήγου, και ερχόμαστε κάθε Σαββατοκύριακο ( τώρα που μπορούμε ακόμα ) Αθήνα για να δούμε τους δικούς μας!

mar3 έγραψε:

Καλησπέρα και απο εμένα!

Είμαι και εγώ φρέσκια στην μαμαδοπαρέα ;)

Καλώς ήρθες... και εσύ στην πιο όμορφη διαδικτυακί παρεούλα!! Θα χαρώ να τα λέμε..

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.mariantinosnini ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ.ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΤΣΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ:kiss::)

το καρμα ειναι οταν σου αρεσε ενα κειμενο,ενα αρθρο πατας το πανω το χερακι και αν κατι δεν σου αρεσει το αποδοκιμαζεις με το κατω χερακι.καταλαβες?και παει σαν ποντος στο μελος που εγραψε αυτο που σου αρεσε η μειωνεται ποντος.εγω παντως δεν το εχω πατησει ποτε :lol:

Είναι αγοράκι κι έχω ΠΗΤ έως τις 6 Αυγούστου!!

DALLIA ΜΟΥ ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ 6/8 ?????????????????:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΖΩΗΡΟΣ ΑΓΑΠΙΣΙΑΡΗΣ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙ:P :P Δ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ :whistle: ΧΙΧΙΙΧΙΧ:P :P :P:P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΝΜ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ MAMMY ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Δ ΘΑ ΞΕΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΙΧΙΙΙΧΧΙ:woohoo: :P:whistle:

ΕΙΜΑΙ Η ΠΩΛΙΝΑ 25 ΕΤΩΝ Κ Δ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ....

ΑΚΟΜΑ ΕΙΠΑ......:angry:

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ......:woohoo: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...