Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σας !!!

Είχα και έχω μεγάλη ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον, όμως ας τα πάρω από την αρχή.:(

Εδώ και 2 μήνες προσπαθούμε για μωράκι με των άντρα μου , αυτό το μήνα ιδικά του δώσαμε και κατάλαβε , και το πίστευα τόοοοσο πολύ αυτή την φορά που δεν το σκαφτόμουνα και καθόλου .

Σήμερα έκανα ένα τεστ ( το σελφ κλίαρ ) που δείχνει από ποιο νωρίς αν είσαι έγκυος ,και έδειχνε την μία γραμμή πολύ έντονο κόκκινο και την άλλη μετά από 3 λεπτά να αχνοφαίνεται λίγο με το ζόρι,:S

’’ τι ωραία λέω πάλι δεν μπορώ να ξέρω’’:dry: εγώ κορίτσια περιμένω περίοδο στης 26 με 27/06/2009 αλλά όπως φαίνεται θα περιμένω να δώ , πάλι στο μηδέν είμαι. Πραγματικά θέλω πολύ να είμαι .

Κορίτσια θέλω πολύ και έχω ανάγκη την συμπαράσταση σας και της πολύτιμες συμβουλές σας!!!:(

Δημοσίευση

Αν είναι έτσι όπως τα λές είσαι έγκυος. Λογικό είναι να αχνοφαίνεται γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη!!!! Λογικά θα περιμένεις πολύ για να ξαναδείς περίοδο!!! Κάνε ακόμη ένα τεστάκι σε λίγες μέρες ή καλύτερα μια χορειακή για αν είσαι σίγουρη. Επειδή είχα κάνει και γω αυτό το τεστ γράφει στις οδηγίες και δείχνει και στις εικόνες που έχει ότι έστω και λίγο ροζ να είναι σημαίνει ότι είσαι έγκυούλα. Άντε με το καλό όλα να πάνε τέλεια να έχεις ένα γερό μωράκι. Πάρε και το γιατρό σου βέβαια είναι νωρίς αλλά λένε ότι όταν είναι θετικό δεν κάνει λάθος.

Δημοσίευση

Και εγώ Τουλίνα όταν έκανα το τεστ η μία γραμμή ήταν πάρα πολύ αχνή. Επειδή το πακέτο περιείχε δύο τεστ έκανα το δεύτερο μετά από μια μέρα και η γραμμή ήταν πολύ πιο έντονη...

Και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια ότι είσαι έγκυος...

Παρόλα αυτά μια Β' Χοριακή θα σου δώσει την τελική, οριστική και σίγουρη απάντηση !

Καλή τυχή ... Και καλή "εγκυμοσύνη" ....

Δημοσίευση

κοριτσακι μου εισαι εγκυος συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!:laugh: :woohoo: ;):P:)

και εγω αυτο το τεστ ειχα κανει αρκετες μερες πριν την περιοδο και ειχε βγει μια γραμμη μετα απο 3 με 4 λεπτα και ισα ισα που φαινοτανε!!!!!!!:silly: και μια χαρα εγκυος ειμαι!!!!!!!:P και παλι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Θα τρελαθώ από την χαρά μου !!!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω να χαρώ ή να σταματήσω για να μην πέσω από τα σύννεφα μετά

Πάντως μου δίνεις μεγάλο θάρρος γιατί έκανες και εσύ το ίδιο και ΙΣΑ ΙΣΑ που φαινόταν λες …… και εμένα ΙΣΑ που φαινόταν πολύ λίγο

Θέλω να σας πω σύντομα ευχάριστα νέα

Δημοσίευση

Τουλινα βουρ για χοριακη αντε...καλε ακομη εδω εισαι???Τρεξε.......

Το 36.9 καλο ειναι,αλλα κανονικα πρεπει να μετρας πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεββατι με κλασσικο θερμομετρο υδραργυρο κατω απο την γλωσσα..

Περιμενουμε με αγωνια!!!!!!

Αντε καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΕΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

ΤΟΥΛΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΩΑΡΙΟ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΕΜΠΤΗ.

ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΥΧΕΡΗ;;;

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,

ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...