Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:S :S :S κοπελα μου, να σου πω την αληθεια, προσωπικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το εθιμο του ονοματος! με την εξης εννοια: το βρισκω χαζο και θεωρω οτι θα επρεπε να εξαληφθει, μονο και μονο γιατι εχει προκαλεσει -και προκαλει!- αναριθμητους καβγαδες και αναταραχες στις οικογενειες!:S παρ'ολα αυτα, επειδη ακριβως δεν το θεωρω και τοσο σημαντικο το ζητημα, δεν θα εκανα ποτε καβγα, σωνει και καλα για να περασει το δικο μου! σεβομαι απλα το γεγονος οτι ειναι ενα ακομα εθιμο, βαθια ριζωμενο στην ελληνικη ψυχη... κι ειναι λογικο ειδικα για τους παλαιοτερους, να το βλεπουν συναισθηματικα το ζητημα...;) εβγαλα τη κορη μου το ονομα της πεθερας μου και ΑΝ και οποτε κανω δευτερο -και ειναι αγορι- δεν εχω κανενα προβλημα να βγαλω τον πεθερο μου! κι αυτο γιατι ξερω οτι θα χαροποιησει τον αντρα μου πρωτα, αλλα και ολους!;)

ΑΛΛΑ... στην δικη σου την περιπτωση, αρχικα τον βρισκω τρομερα εγωϊστη τον πεθερο σου, τη στιγμη που ειχατε αποφασισει να βγαλετε ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!!:blink: και εκτος αυτου, ΚΑΜΙΑ αυτογνωσια???:lol: το ονομα ειναι ψιλοχαλια!!:blush: (μη το παρεις κατακαρδα, αν τελικα τον βγαλετε ετσι, θα βρουμε υποκοριστικο!!):P

και ΚΥΡΙΩΣ θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την συμπεριφορα του!! δεν ειναι τροπος αυτος!!! την προσφορα του, δεν θα επρεπε να την χρησιμοποιει ως μεσον εκβιασμου, αν πραγματικα αγαπα το εγγονι του!!:blink: αν το εκδηλωνε σαν μια απλη επιθυμια και σας το ζητουσε ευγενικα, ειχε καλως! αλλα τωρα...:unsure: η γνωμη μου ειναι να μην υποκυψετε στις "διαταγες" του, για τον απλουστατο λογο, οτι αυτο θα σημανει την οριστικη υποταγη σας σε εκεινον...:dry: νομιζω πως πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει να παιρνει εκεινος τις αποφασεις που σχετιζονται με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ οικογενεια...;)

απ'την αλλη, τι να πω... αν το θελει τοσο πολυ ο αντρας σου...:unsure: μην τσακωθειτε... να ειστε ΔΕΜΕΝΟΙ κι αγαπημενοι και να λυσετε το ζητημα ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, με ηρεμια...:)

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Mia xara einai to Margaritis....xaxaxaxaxxaxaxaaaaa....pou na akousete tou dikou mou!!!! KARIOFYLLHS.

Den mporo na po exoume poli kales sxeseis me ta petherika mou k ego k o gios tous mazi tous alla re koritsia den mporo na to kano auto sto paidi mou...fantazeste tora ena toso da mparmpadaki na to fonazeis KARIOFYLLH i MARGARITH ..... as tous fotisei ligo o theos k as siniditopoiisoun oti ta onoma ta tous einai tragika!!!! Vevaia akoma den exei anaferthei se emas tipota gia to onoma (pera apo to soi tou petherou mou pou exei arxisei na mourmouraei alla tous exo xesmenous) oso omos k an tous ektimo epanalamvano den mporo na kano tetoio kako ston gio mou. Sto kato kato apo tin stigmi pou ginomaste goneis den mas lene sinexeia pos prepei pano ap'ola na vazoume to paidi mas k meta ola ta ipoloipa.....???? E oriste k emeis auto theloume na kanoume!!!!!

Einai oti xeirotero na kathorizoun alloi tin zoi sou k tis epiloges sou....:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Δημοσίευση

Το όνομα του παιδιού είναι καθαρά απόφαση του ζευγαριού. Εσύ και ο άντρας σου θα αποφασίσετε και κανένας άλλος. Άλλωστε όποιο όνομα και να του δώσετε όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει τα πικρόχολα σχόλια. Οπότε κοιτάξτε να χαρείτε την οικογένειά σας και να αφησετε τους τρίτους απ΄εξω.

Στην πρωτη μου κόρη μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω δεν ήξερα τι όνομα θα δωσω στο παιδί μου γιατί εμείς είχαμε αποφασίσει ένα όνομα και η πεθερά μου ήθελε το παιδί να πάρει το δικό της. Τελικά τη βγαλαμε Ναταλία γιατί έτσι θέλαμε.

Στο δευτερο παιδί ζητησα από τον άντρα μου να αποφασίσουμε εμεις για το ονομα και οταν θα το ανακοινωσουμε θα είναι αυτό και δεν θα αλλάζει. Για να κάνουμε το χατηρι της πεθερας μου ειπαμε να την πουμε Δαναη - Μαρια. Όταν της το ανακοινωσαμε εγινε Ο χαμος!!! Είπε ότι το δέχτηκε αλλά λίγο πριν γεννήσω με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το παιδι εκεινη θα το φωναζει Μαρία. Συγχιστηκα αλλά τελικά αντέδρασε ο άντρας μου απο μόνος του και το θέμα έληξε εκεί.

Γενικότερα όμως εγω απογοητευτηκα. Τόσο σημαντικό είναι ένα όνομα;;;; Ο σεβασμός και η αγαπη φαίνονται μόνο αν δωσεις το όνομα του γονιού σου στο παιδί σου;

Δημοσίευση

Ωωωωωχ Ελενάκι μου, άρχισαν τα προβλήματα,ε;

Δεν έχω λόγια για τον πεθερό σου...Απλά απαράδεκτος!

Και για τον τρόπο που σας το ζήτησε :blink: αλλά και το οτι

προτιμάει να μπει το δικό του όνομα απ'οτι του νεκρού γιού του :blink:

Συζήτησε με τον άντρα σου και πάρτε μια κοινή απόφαση όποια και αν είναι αυτή...

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια στο να μην υποκύψετε γιατί μετά θα ανακατεύεται σε

όλα τα στάδια της ζωής σας!

Καλά ξεμπερδέματα πουλάκι μου! :kiss:

Δημοσίευση

ΟΚ Το όνομα είναι υπόθεση του ζευγαριού, αλλά αν ο άντρας σου τελικά υποκύψει στις πιέσεις του μπαμπά και της μαμάς τότε τί θα κάνεις; Θα το δεχθείς ή θα τσακωθείς με τον άντρα σου;

Θα σου πω εγώ τι νιώθω. Επειδή το όνομα του παιδιού θα είναι για μια ζωή και επειδή όταν θα το ακούς ή θα το φωνάζεις θα έχεις μια πικρία, καλύτερα να το παλέψεις.

Λυπάμαι που το Μαργαρίτης είναι τόσο άθλιο όνομα αλλά δεν φταις εσύ γι΄αυτό, πόσο μάλλον το παιδάκι σου που θα πρέπει να ζήσει μ' αυτο το όνομα ολη του τη ζωη.

Και στο σχολείο τί θα γίνει; Το έχει σκεφτεί ο άντρουλης σου αυτό; Τα παιδιά είναι σκληρά και τα λόγια τους και τα πειραγματα τους ακόμα σκληρότερα.

Πάντως είχα πριν χρόνια ακριβώς την ίδια περίπτωση με έναν συνάδελφο το γραφείο, με τη μόνη διαφορά οτι ο χαμένος αδερφός ήταν της συζύγου του και ο Μαργαρίτης ήταν ο παππούς απο τη μερια του μπαμπά. Ο πεθερός της κοπέλας είναι τόσο καλός που δεν ήθελε να τον κακοκαρδίσει και τελικά κατέληξαν στη λύση του μεσαίου ονόματος. Το μεσαίο φυσικά είναι το Μαργαρίτης...

Σκέψουτο καλά πριν αποφασισεις για ο,τιδήποτε, αλλά όταν αποφασίσεις, να στηρίξεις την απόφασή σου μέχρι τέλους.

Καλά κουράγια!

Δημοσίευση

Το αγορακι μου, καλό θα ήταν να θυμίσεις στον άντρα σου το λόγο που δίνετε στο παιδι αυτό το όνομα..και αφού αποφασίσετε εσείς ξανά πως θα το πείτε , πες στον άντρα σου να βγάλει εκείνος το ΄φίδι από την τρύπα. Να μην ανακαευτείς καθόλου γιατι θα βρεθείς να είσαι στο τέλος η κακή. Δε θα αναφέρεσαι καθόλου σε αυτο το θέμα. Ο αντρας σου λοιπόν θα υπενθυμίσει μέ όμορφο τρόπο ότι ναι μεν έκανε πολλά για σας και είστε ευγνώμων γι αυτό αλλά θέλετε πολύ να τιμήσετε το γιο του που έφυγε από τη ζωή..συμφωνήστε να δώσετε το όνομά του στο επόμενο παιδί(ειδικά αν είναι και κορίτσι θα είναι τέλεια!Μαργαρίτα!!) Φιλια!

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΑΝΕΙς ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ : ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ .τΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ; ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ ΠΕς ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ .

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΡΑ ΤΗς 6 ΑΔΕΡΦΕς ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΤΕΑ ΤΟΥ :ΜΟΔΕΣΤΡΟ -Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ .

γΙ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Συγγνώμη!! Κατάλαβα καλά;; Δηλαδή ο πεθερός σου έχει χάσει έναν γιο και παρ'ολά αυτά θέλει να βγει το δικό του όνομα;; Πάει, χάλασε ο κόσμος. Ντροπή και sorry αν ακούγομαι σκληρή αλλά μου τη βιδώνουν αυτές οι ππριες!!!Νομίζω ότι το όνομα του παιδιού πρέπει να το διαλέξει το ζευγάρι και μόνο.Είμαι απόλυτη σε αυτό.

συμφωνω και εγω...δεν θελει να ακουστει το ονομα του νεκρου του γιου???ειμαστε σοβαροι???κανονικα επρεπε να συγκινηθει τρελα απο την αποφαση σας...

αλλα και το αλλο???μαργαριτης???

εμ δεν λεγεται αυτο το ονομα...

να κανετε αυτο που νοιωθετε ΕΣΕΙΣ!!

Δημοσίευση

ποσο με νευριαζουν κατι παπουδες που θελεουν το ονομα τους ως ανταλαγμα!!!!

δηλαδη αν δεν παρει το ονομα θα το αγαπαει λιγοτερο????

με ενοχλησε πολυ που το εθεσε σαν απειλη ''βαζετε το ονομα μου γιατι ολα θα δωσω σε εκεινο'' ε!!!!!!!!!! να μην δωσει τιποτα το μαργαριτης ειναι ενα ονομα που θα το κοροιδευουν ολα τα παιδακια στο σχολειο και εφοσον εχετε καταληξει να δωσετε το ονομα του αδερφου αυτο να κανετε και να του το πειτε στα ισα αυτη ειναι η αποφαση μας και τελος...!!!!

Δημοσίευση

Ελένη μου αντι να χαρούν με όλες τους τις δυναμεις το εγγονακι τους καθε μερα , ασχολούνται με το όνομα...

και προφανως είχαν την πιο άσχημη εμπειρια της ζωής, το χαμό ενός παιδιού, είναι δυνατόν και πάλι να ασχολούνται με το όνομα..

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

pantos den einao toso asximo to margaritis...asximos einai o tropos pou thelei na epivlithei,ma ontos anti na xairete pou tha akoustei to onoma tou paidiou pou exase....ti na po uparxoun periergoi anthropoi...emena i pethera mou apofasise k dietakse pos tha poume tin mikri....

βρε παναγιωτα!!!!!!! χαλια ειναι το μαργαριτης!!!! ρωτα και εμας που υπηρχε απαιτηση να το βγαλουμε!!!!

απαπαπαπαπααπα

μαργαριτα ευχαριστως..αλλα μαργαριτης...τσουκ!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα. Μην σου βάζουμε εμείς λόγια με το τι να κάνεις και στο τέλος τσακώνεσαι με τον άντρα σου. Η απόφαση είναι των 2 σας. Αλλά κατά τα άλλα θα πω την γνώμη μου:P :P . Εγώ στην θέση σου δεν θα έβγαζα το όνομά του μόνο και μόνο γιατί όπως το απαίτησε δεν μου αρέσει καθόλου και πάνω απ΄ όλα δεν σέβεται το νεκρό του παιδί. Εάν θέλετε να μην χαλάσετε σε κανέναν χατίρι όμως βγάλτε το και τα 2 ονόματα αλλά το Μαργαρίτη να το αποφύγετε ούτε να το φωνάζεται έτσι το παιδί ούτε να το γιορτάζεται μόνο και μόνο να το ακούσει αυτός. Όσον αφορά αυτό που κάνει για το ίδιο του το παιδί είναι απαράδεκοτ:angry: :angry: :angry:

Δημοσίευση

Ξέχασα να σου πω ότι αν το όνομα δεν είναι χρηστιανικό η Βάπτιση δεν μπορεί να γίνει και τώρα κοίταξα ένα βιβλίο που έχω και δεν υπάρχει τέτοιο όνομα. Πότε θα το γιορτάζεις το παιδάκι σου? Των Αγίων Πάντων? Είναι σαν να μην έχει γιορτή.

Δημοσίευση

Εχω να σας πω οτι για τον πεθερο μου το οτι δεν γιορταζει δεν του ειναι προβλημα γιατι απλα πιστευει αλλου .... Αρα δεν στεκει το επιχειρημα οτι δεν γιορταζει !!!:( Ειναι περιπτωση σας λεω !!!:blink:

Μαλλον η ριξη ειναι αναποφευκτη ... Ελπιζω μονο να μην ερθω σε ριξη και με τον αντρα μου !:(

Οτι κι αν ειναι δεν θελω να το θιξω απο τωρα γιατι μου χαλαει τη διαθεση και θελω να εχω καλη διαθεση για το παιδι μου ...

Θα κανω και γω σαν την Σκαρλετ Οχαρα στο "Οσα παιρνει ο ανεμος" ...

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ Μ'ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ... ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ!!!;)

Δημοσίευση

Τι να πω κοπέλα μου, κάποιοι άνθρωποι έχουν πολλές απαιτήσεις.

Δεν θα σου πω εγώ πως να φερθείς στα πεθερικά σου, γιατί πιστεψέ με έχω γίνει πολύ «περίεργη νύφη».

Κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα κι εγώ με την βάφτιση του γιού μου. Αρχικά, έβαλα το όνομα της πεθεράς μου στην κόρη μου και όλοι τους ήταν μες στην τρελλή χαρά και οι δικοί μου φυσικά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα παρόλο που την κρατούσαν οι ίδιοι όταν εγώ δούλευα.

Όταν ήρθε η ώρα για την βάφτιση του γιού μου ήθελα κι εγώ να βάλω το όνομα του μπαμπά μου, άλλωστε το είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου ότι θα δίναμε ο καθένας το όνομα που θα ήθελε στο παιδί. Και έτσι τώρα ήταν η σειρά μου...όταν το έμαθαν τα πεθερικά μου παρεξηγήθηκαν λίγο, εμένα δεν μου είπαν τίποτα, όλα τα μάθαινα μετά τυχαία. Αλλά όσο μάθαινα διάφορα λόγια τόσο θύμωνα και επέμενα στο όνομα.

Για να μην πολυλογώ, στην βάφτιση ο πεθερός μου ήταν τυπικότατος, με χαιρέτησε στην αρχή μόνο και μετά ούτε βλέμμα δεν μου έριξε! Στο δε γλέντι ούτε που σηκώθηκε να χορέψει και να χαρεί για το παιδί...

Στεναχωρήθηκα πολύ, ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι βουρκώνω...γιατί δεν έχω το δικαίωμα να βάλω κι εγώ στο παιδί μου το όνομα των γονιών μου? Οι δικοί μου τρέχουν για όλα, για τα πάντα ως αναφορά τα εγγόνια. Τα πεθερικά μου τα βλέπουν μόνο από μακριά και όταν έχουν όρεξη...

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

Θα κανω και γω σαν την Σκαρλετ Οχαρα στο "Οσα παιρνει ο ανεμος" ...

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ Μ'ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ... ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ!!!;)

:laugh: "FRANKLY MY DIAR, I DONT GIVE A DEAM" ΛΙΓΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥΛΗ.....

ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΨΙΛΟ ΣΚΑΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ :) .

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ.;)

ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΕ ΔΩΡΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΞΙΔΙ ΤΟΡ :lol::lol::lol:

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ 2 ΜΩΡΟ ΒΓΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ 1 ΒΓΗΚΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΛΔ.ΤΟ 2 ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ?ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΕΣΠΑ ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΟΥΣΟΥΖΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ

Δημοσίευση

Θα θελα να ξερα ποιος ΜΑΚΑΚΑΣ ξεκινησε αυτο το ηλιθιο εθιμο με τα ονοματα , να συνεχιστει το σοι και τριχες κατσαρες :angry::angry:

Ενα θα σας πω... η αδελφη μου εχει 2 κορες, η 1η εχει το ονομα της πεθερας της και η 2η της μαμας μας.

ελα ομως που και η δικια μου πεθερα εχει το ιδιο ονομα και τωρα θα βγαλω το ιδιο ονομα τη στιμη που ηθελα να βγαλω της μαμας μου που πεθανε μια βδομαδα μετα που γεννηθηκε η μικρη!!!! και το επιχειρημα ηταν οτι η μαμα του το ακουσε το ονομα της απο την αδερφη μου ενω η πεθερα μου ειναι το 1ο της εγγονι

ΜΗ .... ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

αλλα κρατηθηκα γιατι η μαμα μου ελεγε πριν πεθανει... μη μαλωνετε για το ονοματα σας παρακαλω, δωσε το δικο της να παει στο καλο....

Σ'επρηξα με τα δικα μου αλλα.... εχω μερικα θεματα προς σκεψη να θεσω:

1. Ποση πια περιουσια εχει ο πεθερεος σου που σας εκβιαζει οτι δε θα του γραψει τιποτα του παιδιού?

2. Οταν σας βοηθουσε το κανε γιατι το ηθελε ή γιατι ήθελε να "αγορασει το ονομα?"

3. Η πεθερά σου τι λεει?

4. Ο άντρας σου τι λεει?

5. Το "μαργαριτης" δεν ειναι ουτε χριστιανικο ουτε αρχαιο αρα ο παπας θα δεχτει να το δώσει? - δε ρωτάτε να χετε ένα χαρτι στο χέρι σας?

Εγω πάντως θα τη βγάλω το όνομα της πεθεράς μου αλλά θα τη φωνάζω αλλιώς και θα τη γιορτάζω άλλη μέρα από αυτή που γιορτάζει τη δικιά της γιορτή.

αν του βαλεις 2 ονοματα μονο ο πεθερος σου θα το φωναζει με το 2ο - μικρο το κακο θεωρω....

ΠΩΠΩ ΦΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΩΡΑ

ΝΑ ΤΟ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!! ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ

βρες μια ιατρικη δικαιολογία και πες του ετσι :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Το οτι δεν γιορταζει δεν τον χαλαει ...

ισα ισα που θα το ευχαριστηθει κιολας ...

Αν δεις παραπανω εξηγω οτι ο πεθερος μου

πιστευει "αλλου" και δεν θα βρισκεται

στη βαπτιση ουτως ή αλλως !!!:(

Ασε εχουμε μπλεξει μιλαμε ...

Δημοσίευση

μα εγω δε στο ειπα απο άποψη αν θα γιορταζει ή οχι, αλλα αν ο παππας θα δεχτει να το βαφτισει μ αυτο το ονομα...

δε ρωτας? ετσι μετα θα πεις στον πεθερο σου , λυπαμαι αλλα ο παπας λεει οτι δεν γινεται να τον βγαλουμε ετσι - μονο ως δευτερο αν θελεις το οποιο δε θα ακουστει ποτε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...