Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια. Τα κιλά εγκυμοσύνης μου έφυγαν αλλα μου έμεινε...η κοιλια. Εχω το σώμα που είχα πριν και μια μεγάλη,πλαδαρή κοιλιά. Λαστέξ δεν έβαλα γιατι άκουσα πως αδρανοποιεί τους μύες. Γυμναστική...δε προλαβαινω με το μπέμπη και οταν έχω λιγο χρόνο θέλω να ξεκουραστω... Οι δικές σας κοιλίτσες πώς είναι;Εχετε χαλάρωση και τι κάνετε γι'αυτό? Υπάρχει περιπτωση η κοιλια να επανέρθει περισσότερο προς το κανονικό οσο περνάει ο καιρος?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ:( Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ:laugh:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ:( Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ:laugh:

voula 24/02 gennises?ego 20....vlepo so ticker oti exoun mono 4 meres diafora ta zouzounia mas...

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ γέννησα πριν περίπου τέσσερις μήνες. Εχω χάσει κι' εγώ τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλα μου έχει μείνει κι εμένα λίγο κοιλιά. Προσπαθώ όσο μπορώ και όταν βρίσκω χρόνο να κάνω γυμναστική ΄Λίγο διάδρομο και κοιλιακούς. Είναι θέμα χρόνου να φύγουν οι κοιλίτσες. Και βέβαια σωστής διατροφής. Το σώμα για να επανέλθει θέλει τουλάχιστον εννέα μήνες. Οπότε μην προβληματίζεσαι Για τη χαλάρωση κάνε κανέναν κοιλιακό. Έστω δέκα λεπτά την ημέρα!

Δημοσίευση

εγω εχω 11 μηνες που γεννησα και η κοιλια εκει ακαθεκτη σινφ σνιφ μου μπαστακωθηκαν και εμενα 10 κιλα μετα την γεννα...κλεισουρα μεσα στο σπιτι και μαμ ειναι να μην ερθουν τα ατιμα??? καλα με τα κιλα κατι μπορω να κανω με διαιτα αλλα αυτο το σακουλι που μου εχει κατσει τι????? savropingouine εχεις την πιο σωστη λυση κοιλιοπλαστικη και λιπαναροφηση μονο αυτο θα με σωσει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...