Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια. Τα κιλά εγκυμοσύνης μου έφυγαν αλλα μου έμεινε...η κοιλια. Εχω το σώμα που είχα πριν και μια μεγάλη,πλαδαρή κοιλιά. Λαστέξ δεν έβαλα γιατι άκουσα πως αδρανοποιεί τους μύες. Γυμναστική...δε προλαβαινω με το μπέμπη και οταν έχω λιγο χρόνο θέλω να ξεκουραστω... Οι δικές σας κοιλίτσες πώς είναι;Εχετε χαλάρωση και τι κάνετε γι'αυτό? Υπάρχει περιπτωση η κοιλια να επανέρθει περισσότερο προς το κανονικό οσο περνάει ο καιρος?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ:( Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ:laugh:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ:( Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ:laugh:

voula 24/02 gennises?ego 20....vlepo so ticker oti exoun mono 4 meres diafora ta zouzounia mas...

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ γέννησα πριν περίπου τέσσερις μήνες. Εχω χάσει κι' εγώ τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλα μου έχει μείνει κι εμένα λίγο κοιλιά. Προσπαθώ όσο μπορώ και όταν βρίσκω χρόνο να κάνω γυμναστική ΄Λίγο διάδρομο και κοιλιακούς. Είναι θέμα χρόνου να φύγουν οι κοιλίτσες. Και βέβαια σωστής διατροφής. Το σώμα για να επανέλθει θέλει τουλάχιστον εννέα μήνες. Οπότε μην προβληματίζεσαι Για τη χαλάρωση κάνε κανέναν κοιλιακό. Έστω δέκα λεπτά την ημέρα!

Δημοσίευση

εγω εχω 11 μηνες που γεννησα και η κοιλια εκει ακαθεκτη σινφ σνιφ μου μπαστακωθηκαν και εμενα 10 κιλα μετα την γεννα...κλεισουρα μεσα στο σπιτι και μαμ ειναι να μην ερθουν τα ατιμα??? καλα με τα κιλα κατι μπορω να κανω με διαιτα αλλα αυτο το σακουλι που μου εχει κατσει τι????? savropingouine εχεις την πιο σωστη λυση κοιλιοπλαστικη και λιπαναροφηση μονο αυτο θα με σωσει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...