Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ!!!! :woohoo: ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!:dry: Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ. ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ... ΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ! ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΙΠΑ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!:angry: ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??? ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΝ.:P ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ. ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΚΙΛΑ? 1.300. ΠΗΡΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ... ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ... ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!! ΧΕΧΕΧΕ!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ!!:blink: ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ!! ΚΛΑΨ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: Αυτό θα πει παιδί του μπαμπά του!! Άσε Αννούλα, στον τρισδιάστατο κι εμένα τα ίδια μου λένε! Σαν να βλέπω τον Βασιλάκη... λένε όλοι!! Αλλά έχω ακόμα μια ελπίδα στην γέννα .. να μου μοιάζει τελικά!! Που θα πάει... Έστω το 2ο... Κατάλαβες... να πρηζόμαστε εμείς.. ν'αλλάζει το σώμα μας.. να παίρνουμε κιλά, να στερούμαστε.. να πονάμε για να γεννήσουμε, ν'ανησυχούμε από την αρχή μέχρι να κλείσουμε τα ματάκια μας.. και να λένε αααχου το ... ίδιος ο μπαμπάκας του είναι το χρυσούλι... :angry:

Δημοσίευση

gastroula μου, πολυ ωραια τα νεακια σας!!!:woohoo:

παιδαρος ο μικρουλης σας!!!:woohoo:

με το καλο να ερθει στο κοσμο, κοπελα μου!!:)

και να σου πω!! να εισαι κι ευχαριστημενη που τουλαχιστον προετοιμαστηκες γι αυτο που θα αντικρυσεις!!!:laugh: εγω ουτε που φανταζομουν οτι απ'τη στιγμη που θα γεννηθει η κορη μου, θα μου λενε ΣΥΝΕΧΕΙΑ: "καλα, ειναι ΙΙΙΙΙΙΔΙΑ ο μπαμπας της, ε???":laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

bell ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ!! ΑΣΤΑ! mitsakii ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!! ΧΑΧΑΧΑ Panayiota ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΑΛΛΑ... garfield ΜΟΥ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ! dallia ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ 2Ο ΠΑΙΔΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ... xntou ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!

Δημοσίευση

Αχ πόσο πολύ σε νιώθω...

Εμένα επί 9 μήνες όλοι μου λέγανε ότι θα μοιάζει εμένα ο γιος μου καθότι τα αγόρια μοιάζουν στις μάνες και κάθε φορά στον υπέρηχο ο γιατρός μας έλεγε Χριστίνα εσένα μοιάζει.Να το στρόγγυλο σχήμα του πρροσώπου να η μύτη να να..Και γω με όλα όσα άκουγα έτσι ήθελα να πιστεύω....Ναι....Και έφτασε η ώρα της γέννας...ΚΑΡΜΠΟΝ ο μπαμπάς του!!Και να η περηφάνεια του χαζομπαμπά!!Αλλά και μένα μου αρέσει..:P

Δημοσίευση

gastroula μου, με το καλό ο .....μικρός κλώνος του άντρα σου!:P :laugh:

Σε ποιά εβδομάδα είσαι?

Βάλε μας κι εμάς να δούμε τη φωτό!

Τρελαίνομαι για 3D υπέρηχους! Φοβερό να μπορείς να γνωρίσεις το μωράκι σου από τόσο νωρίς!

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ 29Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ USB. ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
    • Άστο, αυτό το παιδί νομίζω ότι βιάζεται να μεγαλώσει. Όσοι τον βλέπουν μου λένε κλείσατε χρόνο;; Φοράει ρούχα 18μηνα κ του είναι ίσα ίσα σε ύψος και φαρδιά γιατί είναι αδύνατος, αφού σκέφτομαι μήπως του πάρω κολάν 🤣🤣. Αρχίσαμε να ψάχνουμε κάθισμα αυτοκινήτου, γιατί το αβγό δεν βλέπω να τον χωράει το καλοκαίρι. Να σκεφτείς πήρα τον άνθρωπο στο μαγαζί που πήραμε το καρότσι για να μας προτείνει κάποιο καθισμα και μου λέει πόσο είναι τώρα; Και και μου λέει είναι μέχρι 87 εκατοστά το αβγό που πήρατε και μπορεί να κάτσει πάνω μέχρι 15 μήνες. Μόλις του είπα 7μιση μηνών και 79 εκατοστά μου λέει τι το ταΐζετε 🤣🤣. Και με τα δόντια που έχει βλέπω να τρώει σουβλάκια το καλοκαίρι, να φανταστείς ήδη από χθες το μοσχάρι δεν το αλεθω, το παταω με το πιρούνι.  Τώρα για το εμβόλιο θα φανεί την Παρασκευή το βράδυ αν θα κάνεις πυρετό.
    • Τι κάνετε κορίτσια??? @Sotiria_94 πηγες γιατρό? Δ πιστευω να γεννας και συ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...