Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ!!!!


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ!!!! :woohoo: ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!:dry: Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ. ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ... ΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ! ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΙΠΑ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!:angry: ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??? ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΝ.:P ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ. ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΚΙΛΑ? 1.300. ΠΗΡΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ... ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ... ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!! ΧΕΧΕΧΕ!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ!!:blink: ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ!! ΚΛΑΨ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xaxaxax

μπραβο, οπως λεω κ εγω ο θανος μου πηρε την ομορφαδα την δικια μου κ τα στραβα του πατερα του(βλεπε αλλεργιες, γκρινια, κτλ)χαχαχαχα!!

Με το καλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: Αυτό θα πει παιδί του μπαμπά του!! Άσε Αννούλα, στον τρισδιάστατο κι εμένα τα ίδια μου λένε! Σαν να βλέπω τον Βασιλάκη... λένε όλοι!! Αλλά έχω ακόμα μια ελπίδα στην γέννα .. να μου μοιάζει τελικά!! Που θα πάει... Έστω το 2ο... Κατάλαβες... να πρηζόμαστε εμείς.. ν'αλλάζει το σώμα μας.. να παίρνουμε κιλά, να στερούμαστε.. να πονάμε για να γεννήσουμε, ν'ανησυχούμε από την αρχή μέχρι να κλείσουμε τα ματάκια μας.. και να λένε αααχου το ... ίδιος ο μπαμπάκας του είναι το χρυσούλι... :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα!!!!!!!!!!!Ομοιοπαθούσα και εσύ ε; Και εγώ μια από τα ίδια όπως βλέπεις και στη φωτό του προφίλ.Μα καλά, τόσο πολύ κοιμόμασταν;;;:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula μου, πολυ ωραια τα νεακια σας!!!:woohoo:

παιδαρος ο μικρουλης σας!!!:woohoo:

με το καλο να ερθει στο κοσμο, κοπελα μου!!:)

και να σου πω!! να εισαι κι ευχαριστημενη που τουλαχιστον προετοιμαστηκες γι αυτο που θα αντικρυσεις!!!:laugh: εγω ουτε που φανταζομουν οτι απ'τη στιγμη που θα γεννηθει η κορη μου, θα μου λενε ΣΥΝΕΧΕΙΑ: "καλα, ειναι ΙΙΙΙΙΙΔΙΑ ο μπαμπας της, ε???":laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bell ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ!! ΑΣΤΑ! mitsakii ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!! ΧΑΧΑΧΑ Panayiota ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΑΛΛΑ... garfield ΜΟΥ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ! dallia ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ 2Ο ΠΑΙΔΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ... xntou ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πόσο πολύ σε νιώθω...

Εμένα επί 9 μήνες όλοι μου λέγανε ότι θα μοιάζει εμένα ο γιος μου καθότι τα αγόρια μοιάζουν στις μάνες και κάθε φορά στον υπέρηχο ο γιατρός μας έλεγε Χριστίνα εσένα μοιάζει.Να το στρόγγυλο σχήμα του πρροσώπου να η μύτη να να..Και γω με όλα όσα άκουγα έτσι ήθελα να πιστεύω....Ναι....Και έφτασε η ώρα της γέννας...ΚΑΡΜΠΟΝ ο μπαμπάς του!!Και να η περηφάνεια του χαζομπαμπά!!Αλλά και μένα μου αρέσει..:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula μου, με το καλό ο .....μικρός κλώνος του άντρα σου!:P :laugh:

Σε ποιά εβδομάδα είσαι?

Βάλε μας κι εμάς να δούμε τη φωτό!

Τρελαίνομαι για 3D υπέρηχους! Φοβερό να μπορείς να γνωρίσεις το μωράκι σου από τόσο νωρίς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ 29Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ USB. ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...