Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιθανότητες σύλληψης την ημέρα της ωορηξίας???

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω κύκλο 26-27 ημερών, πήγα στον γυναικολόγο την 15η μέρα κ

μου είπε οτι θα έχω ωορηξία ή 16η ή 17η μέρα.

Κάναμε αγκαλίτσες λοιπόν κ περιμένουμε....

Θα ήθελα να μου πείτε, αν ξέρετε, ποιές είναι οι πιθανότητες

σύλληψης την ημέρα της ωορηξίας?

ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα,εγω που ρωτησα τον γυναικολογο μου ακριβως αυτο που ρωτας εσυ τωρα,μου ειπε οτι εχουμε πιθανοτητες συλληψης 20%-25% το μηνα...εγω αυτο το μηνα πηρα τεστ ωορρηξιας εκανα 16-17η μερα τοτε ειχα και αυριο περιμενω περιοδο....και μαλλον θα αδιαθετησω γιατι ποναω απο το σαββατο..σου ευχομαι καλη επιτυχια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
    • Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...