Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλά, επειδή ξημερώνει σε λίγες ώρες μία Γιορτή από τις λιγότερο γνωστές θα έλεγα, των Αγίων Πάντων, κι επειδή μεγαλώνοντας έμαθα ή με έμαθαν οι δικοί μου, εν πάσει περιπτώσει, να γιορτάζω (Πηνελόπη γαρ, αν και μου έχουνε πει κι άλλοι πως κανονικά γιορτάζω των 40 Μαρτύρων - 1η Σεπτεμβρίου) εάν υπάρχουνε κι άλλα κοριτσάκια εδώ μέσα που γιορτάζουνε, να τους ευχηθώ προκαταβολικά Χρόνια Πολλά - Ό,τι καλύτερο επιθυμείτε - κι όσες προσπαθούμε για νινάκι... να μας έρθει γρήγορα, να μας τρελάνει! Φιλιά πολλά σε όλες! Δε γνωρίζω πότε θα ξαναμπώ! Θα τα ξαναπούμε πάντως! Καλά να περνάτε!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου, αφου οι αποψεις διιστανται, εγω προτεινω να καθιερωσεις ΔΥΟ γιορτουλες!!!:laugh: διπλες χαρες, διπλα δωρα, γιατι οχι???:laugh:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπον κοπελα μου!!! και σε σενα και σε ολα τα κοριτσακια μας που γιορταζουν!!:kiss:

να ζησεις, να 'σαι παντα καλα, γερη, δυνατη κι ευτυχισμενη!!! και πολυ πολυ συντομα, ευχομαι ενα τοσοδα μικρο σπορακι στη κοιλιτσα σου, για να σε κανει ΑΚΟΜΑ πιο ευτυχισμενη!!;)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!;)

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!:cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...