Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

Recommended Posts

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.

to agoraki mou έγραψε:

ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕ Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΩΡΕΣ ΒΓΗΚΕ ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΤΕΙ, ΡΟΔΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Ο ΚΑΤΟΥΡΛΗΣ :woohoo: ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ !!!:P :silly:

Μετα απο τοσους μηνες ταλαιπωριας με το που βγηκε εξω αντι να φωναξει μαμα σε κατουρησε???:lol:

:lol: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Να σας ζησει το αγορακι σας παντα γερος και καλοτυχος!!!!

Καλη λοχεια να εχεις και να τον καμαρωσεις οπως ποθεις

Να σας ζησει Ελενιτσα ο μπεμπουλης σας να ειναι παντα γερος, χαρουμενος και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!!! Ετοιμαζομαστε κ εμεις να σκασουμε μυτη την αλλη εβδομαδα οποτε εχετε μια ακομα.... νυφη στα υποψην!!!!:P

Ελενιτσα μου σε σκεφτομουνα κοπελα μου!Μεσα στο μυαλο μου σε ειχα,να σου ζησει ο μπεμπης,ο γυιοκας σου!:woohoo: Να τον χαιρεστε!!!!Να εχεις μια καλη λοχεια και περιμενουμε να τον δουμε σε φωτο!Σου στελνω ολες μου τις ευχες και τα φιλια μου!Τωρα σε καποια συναντηση θα μας τον φερεις οταν μεγαλωσει λιγο για να τον γνωρισουμε απο κοντα:P :laugh:

Να σου ζήσει Ελενίτσα μου!! Γερός και δυνατός!! Υγεία πάνω απ'όλα και καλή τύχη στην ζωή του! Καλή λοχεία και σε σένα!! Περιμένουμε φωτογραφίες!!

baby-boy-.gif

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ :D ΑΝ Δ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙ :D NA EINAI PANTA GEROS K DYNATOS ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Ν ΑΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ... ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...