Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Ειχα μερες να μπω γιατι τα χω παιξει με δουλεια ,σπιτι,εγκυμοσυνη και παιδι.Ο διχρονος γιος μου ειναι σε φαση που καθαριζει και λογω ανασφαλειας δεν κανει κακα του.Ειχε να κανει 3 μερες και πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του βαλω υποθετο γλυκερινης.Χθες το βραδυ που γυρισα λοιπον απο την δουλεια τον πιασαμε με τον αντρα μου να του το βαλουμε.Ο καημενος τσιριζε απο τον πονο!Απο το σφιξιμο το πρωτο το εβγαλε στο λεπτο.Φωναξα την πεθερα μου που μενει απο πανω να με βοηθησει αλλα ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα.Τελικα την τριτη φορα το πετυχαμε.Πονεσε η καρδια μου να τον ακουω να κλαει ετσι.Ο καημενος ολο αου αου ελεγε και μας εδειχνε το κωλαρακι του.Το καλο ειναι οτι ενεργηθηκε αλλα η γιατρος μου ειπε οτι αν συνεχισει σε 3 μερες να του ξαναβαλω και μετα να την παρω τηλ να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.Το κακο ειναι οτι δεν θελει και τα φρουτα που ισως τον βοηθουσαν.Μου ειπε επισης οτι ειναι φυσιλογικο οταν καθαριζει το παιδι να το περναει αυτο.Ειχατε καμια αναλογη εμπειρια εσεις;Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lemon ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΥΠΟΘΕΤΑ ΔΩΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ! ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΛΙΣΜΑΤΑΚΙΑ! ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ! ΤΩΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΔΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΤΗΜΗΣΕ ΤΟ ΩΜΟ ΛΑΔΙ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ! ΜΗΠΩΣ ΒΡΑΣΤΑ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ? ΛΑΧΑΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΕΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΑ "ΚΡΥΜΕΝΑ" ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ! ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...