Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα αν μπορειτε να με βοηθησετε και απο εδω.....

Σκεφτομαστε για διακοπες να ανεβουμε προς τα πανω,Θεσσαλονικη και πιο συγκεκριμενα στην Ν.Φωκαια.Καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι πολυ ωραια εκει γιατι ειναι σαν το κεντρο της Αθηνας και εχει πολυ φασαρια.

Εσεις που ειστε απο εκει και ξερετε την περιοχη τι λετε?????

Και αν οχι που αλλου προτεινετε????

****Σιγουρα οπου και να πας Χαλκιδικη αξιζει αλλα που ?????

Ευχαριστω.

Δημοσίευση

Εμεις θα παμε ΚΙΜΩΛΟ .... Ειναι Κυκλαδες! θα παμε 10 ημερες .... θα κανουμε οικογενειακως μπανακια! αλλα εμεις τα εχουμε ξεκινησει ηδη!

μετα θα παω στο χωριο μου στην ορεινη Γορτυνια μονη με την μικρη για 10 ημ περιπου!

και αφου επειστρεψουμε απο καλοκαιρινες διακοπες εγω θα παω μονη εκπαιδευτικο ταξιδι στην ΠΡΑΓΑ . αυτο λιγο με στεναχωρει γιατι δεν θελω να αφησω την μικρη μου αλλα προσπαθω να κατανοησω οτι δεν γινεται αλλιως! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΩ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ!

Δημοσίευση

elpi76 έγραψε:

Καλησπερα κοριτσια

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα αν μπορειτε να με βοηθησετε και απο εδω.....

Σκεφτομαστε για διακοπες να ανεβουμε προς τα πανω,Θεσσαλονικη και πιο συγκεκριμενα στην Ν.Φωκαια.Καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι πολυ ωραια εκει γιατι ειναι σαν το κεντρο της Αθηνας και εχει πολυ φασαρια.

Εσεις που ειστε απο εκει και ξερετε την περιοχη τι λετε?????

Και αν οχι που αλλου προτεινετε????

****Σιγουρα οπου και να πας Χαλκιδικη αξιζει αλλα που ?????

Ευχαριστω.

Η Φωκαια δεν εχει καλες παραλίες , ουτε ιδιαίτερη νυχτερινή ζωη ! Ειναι ενα χωριο που δεν εχει ..τιποτα το ιδιαιτερο :S (ελπιζω να μην ειναι καμια απο Φωκαια ! :woohoo: )

Σας ενδιαφέρει το πρωτο ποδι ? Γενικα στο πρωτο ποδι εχει πολυ φασαρία , κοσμο και πολυ εκμετάλευση ! Στο δευτερο ειδικά σε μερικά μερη ειναι πιο ηρεμα και πιο οικογενειακα .

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

elpi76 έγραψε:

Η Φωκαια δεν εχει καλες παραλίες , ουτε ιδιαίτερη νυχτερινή ζωη ! Ειναι ενα χωριο που δεν εχει ..τιποτα το ιδιαιτερο :S (ελπιζω να μην ειναι καμια απο Φωκαια ! :woohoo: )

Σας ενδιαφέρει το πρωτο ποδι ? Γενικα στο πρωτο ποδι εχει πολυ φασαρία , κοσμο και πολυ εκμετάλευση ! Στο δευτερο ειδικά σε μερικά μερη ειναι πιο ηρεμα και πιο οικογενειακα .[/quote:31hw5s5i]

Οχι LaLa μου κοιταγαμε για Σιθωνια αλλα οπου και να πηραμε τηλεφωνο δεν βρηκανε τιποτα.Μονο στην Φωκαια βρηκαμε αλλα δεν ακουσαμε και τα καλυτερα....

Για ποιες περιοχες λες στο 2ο ποδι ????

Δημοσίευση

Εχω λιγα χρονια να παω αλλα Βουρβουρου ήταν πολυ ωραια και ρηχά για τα μικρά . Στις Καβουρότρυπες ειχαμε παει επισης -μαγικά σαν εξωτικό μερος- αλλα εμεις καναμε καμπιγκ και δεν ξερω αν μπορειτε να βρειτε καπου να μεινετε . Αχ θυμήθηκα και τον Αρμενιστη ...τι φοβερο καμπιγκ !

Επισης Μεταμόρφωση ήταν καλα και εκει κοντα ενα αλλο μερος που ξεχνάω τωρα πως λεγετε . Μου αρεσει πιο πολυ το δευτερο ποδι γιατι συνδιάζει το βουνο και θάλασσα .

Εχουν ήδη πληρωτητα? Ε αμαν τι κριση και κριση μετα ???

Δημοσίευση

Θα ξαναπροσπαθησω αυριο μηπως βρω τιποτα.....΅

Σε ευχαριστω LaLa μου :kiss:

LaLa έγραψε:

Εχουν ήδη πληρωτητα? Ε αμαν τι κριση και κριση μετα ???

Ο Ελληνας παντα κραταει λεφτα για μπουζουκια-φαγαδικα-διακοπες-αμαξια-επωνυμα ρουχα & οτι εχει σχεση με την καλοπεραση.

Και μετα βγαινουν στην τηλεοραση και λενε δεν εχουμε.......

Εεεεεεεεεεεεε ποσα θελετε πια ???????????

Δημοσίευση

Εμείς λέμε να πάμε Κεφαλοννιά και σίγουρα στο θέρετρο Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού στην Αγία Μαρίνα όπου έχουμε κλείσει! Βλέπετε είμαι κόρη "Ναυάρχου" (εμείς τον λέμε έτσι τον πατέρα μου), οπότε κλείσαμε εκεί μετά από πολλάαααααααααααα χρόνια!!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ (ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ)

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ!ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ!

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ (ΜΟΝΟ "ΕΔΑΦΗ" ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ "ΣΤΕΓΗ" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ)

ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

Δημοσίευση

MITSI2 έγραψε:

ΠΟΥΘΕΝΑ

ΚΛΑΨ!!!

ΚΛΑΨ!!!

ΚΛΑΨ!!!

ΚΛΑΨ!!!

ΚΛΑΨ!!!

Δεν υπαρχει σαλιο...:( :( :( :( :( :( :(

να βαλω και αλλα κλαψ ή φτανουν και για εμενα/???????????????

θα βαλω!!!!

ΚΛΑΨ

ΚΛΑΨ

ΚΛΑΨ

ΚΛΑΨ

ΚΛΑΨ

ΚΛΑΨ

ΚΛΑΨ

:( :( :( :( :( :( :(

Δημοσίευση

εγω κοριτσια φευγω σημερα για ΚΑΛΑΜΑΤΑ....

ειναι ολα ετοιμα..θα παω να βρω την ΤΖΕΝΟΥΛΑ (Τzein στο mammyland)..k ελπιζω να περασουμε τελεια..εχουνε κ τα μωρα μας 2 μερες διαφορά κ θα ειναι ωραια..εννοειται οτι θα βαλουμε κ φωτο μετα...

θα γυρισω 30 Ιουνίου κ μετα θα παω ΜΕΘΑΝΑ στο χωριο μου...

Πολλα φίλιά κ καλα να περασετε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Rena92 τ πρώτα τεστ ήταν πριν καν την καθυστερηση. Κανονικα τεστ κάνεις την 1η μερα καθυστερησης κ ουσιαστική διαφορά θα φανεί μετά τις 48 ωρες. Οπότε δ εχει καμια σημασία η γραμμή από χθες στο σήμερα. Εκανες τη χοριακη σου σήμερα, θα την επαναλάβεις κ θα δεις ότι όλα πάνε καλά! Άσε τ τεστ κατά μέρους. Σημασία έχει ότι είσαι έγκυος. Εμεις ευχόμαστε να πανε ολα καλα κ θα πάνε! @melitiniღ κορίτσι μου απολύτως φυσιολογικα τ συναισθηματα σου. Μην σκεφτεσαι οτι εσύ δ θα ζήσεις φυσιολογική συλληψη. Πρώτον δ τ ξερεις, είμαστε πολλές εδώ πντ ειχαμε αποκλείσει και δεύτερον εν τέλη καμια σημασία δ έχει. Τ συναισθημα του θετικου τεστ ειναι τ ιδιο όπως μονη σου εξακριβωσες. Χαρηκες π ήταν θετικο. Σε ενδιέφερε ο τρόπος? Όχι! Να βάλεις δύο ναι κ να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Λίγο εμεινε! Εμβρυακια ετοιμα έχεις! Δ σε σταματαει τίποτα!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Προς όλες τις νέες μανούλες... το πρωτο διάστημα με τ βρεφακι μπορεί να σας γεμιζει στιγμες ευτυχίας ΑΛΛΑ ειναι και πιο δύσκολες. Τ σωμα μας είναι ταλαιπωρημενο από την κυηση κ το  τοκετο, οι ορμόνες αστο καλύτερα, η κουραση κ η αϋπνία βαράνε κοκκινο. Αν δεν νιώθετε την "απόλυτη ευτυχια" ειναι οκ. Απολύτως φυσιολογικό. Κανεις δ μας μιλάει για αυτό δυστυχώς. Μην νιώθετε τυψεις. Η περίοδος της λοχειας ειναι εξαιρετικά δύσκολη.  @Sotiria_94μου να καλέσεις μαια να σε βοηθήσει. Θέλει υπομονή ο θηλασμός μέχρι να πιάσει. Αν πιασει όμως ειναι μεγαλη ευκολία. Θα πάτε κ σπιτάκι σας θα είστε καλύτερα. @Katerinioo αχ και γω τις.μισες νυχτες αυπνη ειμαο. Υπομονη. Εγω σήμερα ειμαι 36+5. Παρασκευη εχω γιατρο ξανα. Δ βιαζομαι να γεννησω γτ ακομα δ τ εχω ολα ετοιμα. Σήμερα σκέφτομαι να κανω βαλιτσα. Χθες επλυνα τ υφασματα απο καλαθουνα κ αυγο. Μ μενει σήμερα να τ περασω. Τελειωσα ομως με τ μωρουδιακα γτ τ χα κι αυτό ενα αγχος. Τα προηγ τ γεννησα 38+3 και 39+2. Αν ακολουθησει αυτο τ μοτιβο θα γεννησω μετά τις 14 τ μηνός. Με.πητ 28 Μαΐου.
    • Να σου ζήσει το μωράκι!  Για μένα ήταν δύσκολη πίστα οι κολικοί.  Κάποια πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν είναι:  Βόλτες  Μαρσιπος  Μασάζ στην κοιλιά  Έφερνα τα ποδαράκια στην κοιλιά για να βοηθήσω να βγουν τα αέρια  Ζεστο μπανακι  Προβιοτικα (αφού συμβουλευτεις παιδίατρο)  Έχει και μια κρέμα η frezyderm για κολικούς. Μπορείς να τη δοκιμάσεις . Θεραπεία δεν υπάρχει μέχρι να ωριμάσει το γαστρεντερικο τους απλά για ανακούφιση είναι όλα αυτά μέχρι να περάσουν οι κολικοί.   
    • Πώς είστε κορίτσια! @ΜαρίαΔημήτρης βλέπω το παλεύεις πάντως!!!    Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλ. Αϋπνίες είχα. Συσπάσεις όχι ιδιαίτερες. Πονάκια είχα αρκετά. Ειδικά στα ίσχυα πια με πονάει συνέχεια.
    • @Sotiria_94 να πάρεις κρέμα για θηλές βοηθάει πάρα πάρα πολύ και να αφήνεις το στήθος να αερίζεται. Εγώ στο πρώτο παιδί και οι 4 στο δωμάτιο ήμασταν οριακά γυμνές συνέχεια. Είχαμε και κοβιντ δεν είχαμε επισκέψεις εκτός από τους άντρες μας και όλα έξω. Και τα κοχύλια με βοήθησαν πολύ εμένα. Τις πρώτες μέρες θα έχεις διάφορα με την θηλή αλλά μην σε ανησυχεί καθόλου. Μετά περνάει ο καιρός και πανε όλα καλύτερα . Τώρα είσαι ακόμα και κουρασμένη. Και εγώ μετά την καισαρική, που γέννησα και πρόωρα έκατσα με πόνους 11 ώρες κι μετά είχαμε θέμα και μπήκα μέσα σε 5 λεπτά ήμουν ψυχολογικά όχι απλά πεσμένη, έκλαιγα συνέχεια. Μετά μίλησα με άλλες γυναίκες είδα ότι όλες είχαν δυσκολίες και κάπως ξεκίνησα να την παλεύω. Μερα τη μέρα ήμουν καλύτερα. Και ζήταγα συνέχεια βοήθεια από τις μαίες, τον άντρα μου και όταν πήγαμε σπίτι την παιδίατρο. Ξεπέρασα κάθε ντροπή και σήκωνα το τηλ ή το κουμπάκι. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...